Φωτεινή Δάρρα: «Σήμερα γίνεσαι σταρ σε μια βραδιά επειδή κάνεις αναρτήσεις στα social media»

Date:

Φωτεινή Δάρρα

“Επειδή έχεις πολλούς followers, αισθάνεσαι ότι είσαι τρομερά επιτυχημένος” δήλωσε η Φωτεινή Δάρρα.

Την Φωτεινή Δάρρα υποδέχθηκαν στο Στούντιο 4, το απόγευμα της Πέμπτης, η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος στην ΕΡΤ με αφορμή τις μουσικές εμφανίσεις της. Η γοητευτική ερμηνεύτρια αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην καλλιτεχνική διαδρομή της Τζένης Βάνου και τις αλλαγές που έχουν έρθει στο χώρο της μουσικής με το πέρασμα των χρόνων

Ειδικότερα, η Φωτεινή Δάρρα σημείωσε χαρακτηριστικά πως «εκείνες οι εποχές ήταν δύσκολες. Δεν γινόσουν σταρ μέσα σε μια βραδιά, έτσι όπως γίνεσαι σήμερα που, επειδή κάνεις κάποιες αναρτήσεις στα social media και έχεις πολλούς followers, αισθάνεσαι ότι είσαι τρομερά επιτυχημένος. Τότε ήταν σκληρό το περιβάλλον ειδικά για τις γυναίκες».

«Να τα λέμε και αυτά, δεν ήταν εύκολα τότε για τις γυναίκες τα πράγματα. Δηλαδή το να βγεις στη νύχτα και να δουλέψεις νύχτα ήταν πάρα πολύ δύσκολο. Και να σε αποδεχτούν οι άλλοι και να σε σεβαστούν, ακόμα και όταν γίνονταν φίρμες. Οι προσωπικότητες αυτές, οι γυναίκες αυτές, κατάφεραν να τις σεβαστούν όχι μόνο μέσα από το ταλέντο τους αλλά και μέσα από το ήθος τους. Γιατί ήταν γυναίκες που ταυτόχρονα μεγάλωναν παιδιά. Έλεγαν «τώρα τέλος η δουλειά» και πήγαιναν στο σπίτι όπου ήταν πολύ δοσμένες στην οικογένεια τους».

«Μεγαλώνω και γω, το νιώθω ότι μεγαλώνω και το χαίρομαι! Σε μια εποχή που το πιο δύσκολο να αποδεχθεί ο σημερινός άνθρωπος είναι αυτό, νομίζω, είναι ωραίο να χαίρεσαι που μεγαλώνεις. Βλέπεις μια ολόκληρη κοινωνία που θέλει να δείχνει πάντα νέα και το βλέπουμε σε όλα τα επίπεδα αυτό. Το μόνο σίγουρο πράγμα όμως, ακόμα και στους νέους, είναι ότι θα μεγαλώσεις οπότε ας το χαρούμε όλοι μας» συμπλήρωσε, επίσης, η Φωτεινή Δάρρα στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της δημόσιας τηλεόρασης.

Tags

Share post:

Subscribe

Popular

More like this
Related

Πολλαπλούν μυέλωμα: 25 κλινικές μελέτες διεξάγονται στο Κέντρο Αναφοράς στην Αθήνα

Το πολλαπλούν μυέλωμα προκαλεί το 10% των αιματολογικών κακοηθειών. Τι είναι και πώς αντιμετωπίζεται. Μήνας ευαισθητοποίησης για το πολλαπλούν μυέλωμα ο Μάρτιος και στο προσκήνιο έρχεται μία ασθένεια που το 2020 διαγνώστηκε σε περισσότερους από 50.000 ανθρώπους στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Μεταξύ αυτών συμπεριλαμβάνονται περίπου 600 ασθενείς που μαθαίνουν ετησίως ότι πάσχουν από αυτό. Το πολλαπλούν

Το σύνδρομο της ραγισμένης καρδιάς βλάπτει σοβαρά την υγεία

Διπλασιάζει τον κίνδυνο νοσηλείας με ορισμένα νοσήματα, αποκαλύπτει νέα μελέτη. Ποια είναι αυτά. Ο αβάσταχτος ψυχικός πόνος που προκαλεί η απώλεια ενός αγαπημένου ανθρώπου και άλλα σοβαρά στρεσογόνα γεγονότα της ζωής μπορεί να οδηγήσουν σε μία καρδιολογική διαταραχή που επιστημονικά αποκαλείται μυοκαρδιοπάθεια takotsubo, αλλά στο ευρύ κοινό είναι γνωστή ως σύνδρομο της ραγισμένης καρδιάς. Η

Απίστευτο! Νέοι σε κρίση ηλικίας και παππούδες που «ξανανιώνουν» – Τι συμβαίνει;

Απίστευτο! Νέοι σε κρίση ηλικίας και παππούδες που «ξανανιώνουν» – Τι συμβαίνει; ΕΥΕΞΙΑ Πόσο παράδοξο ακούγεται να μαραζώνεις στα 20 σου από δυστυχία και ο παππούς ή μαμά σου να έχουν «αναθερμάνει» τη σχέση τους με το χρόνο; Κι όμως είναι αληθές όπως παρατηρεί έρευνα σε όλες τις αγγλόφωνες χώρες, δίνοντας αυτές τις εξηγήσεις  Μια

Λαέρτης Μαλκότσης: “Πέρασα πρόσθιο έμφραγμα, καθάρισα με μία αγγειοπλαστική”

Λαέρτης Μαλκότσης: «Πέρασα πρόσθιο έμφραγμα, καθάρισα με μία αγγειοπλαστική» Τετάρτη, 26.3.2025, 00:44 Zappit@ZAPPIT_ "Γονάτισα στον δρόμο. Πήγα να ψωνίσω από ένα mini market και με βρήκε ένας ταξιτζής." δήλωσε ο Λαέρτης Μαλκότσης. Σε μία από τις σπάνιες τηλεοπτικές του συνεντεύξεις, ο Λαέρτης Μαλκότσης μίλησε στο The 2night Show για την περιπέτεια υγείας που πέρασε το

“Πάγωσαν” στο MasterChef με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο: “Συγγνώμη μαμά, μας γάμ…”

Η εβδομάδα ξεκίνησε στην κουζίνα του MasterChef 2025 γεμάτη από εκπλήξεις και υπέροχες δοκιμασίες, αφιερωμένη

Γιώργος Νταλάρας: «Έχω μία αγάπη στο ρίσκο – Πιστεύω ότι θα πεθάνω είτε στη σκηνή είτε στο στούντιο είτε πάνω σε κάποια μηχανή»

Μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη έδωσε ο Γιώργος Νταλάρας στο ένθετο «Κ» και στον Βλάση Κωστούρο. Ο δημοφιλής καλλιτέχνης μίλησε μεταξύ άλλων για τα ρίσκα που του αρέσει να παίρνει στη ζωή και τις περιπέτειες που έχει περάσει Έχετε αφήσει πίσω κάποια όνειρα ή τα έχετε εκπληρώσει όλα;  Θα σας πω κάτι αστείο. Ήθελα να γίνω

Ιωάννα Παππά: «Φοβάμαι την απιστία – Δεν το έχω μάθει, δεν το θέλω, δεν μου αρέσει και καλύτερα να μην το μάθω»

Η Ιωάννα Παππά βρέθηκε καλεσμένη στο podcast της Ναταλίας Αργυράκη και μίλησε μεταξύ άλλων για το ξεκαθάρισμα που έκανε στον σύντροφο της ως προς το κεφάλαιο «απιστία». Συγκεκριμένα, η ίδια αρχικά είπε:«Φοβάμαι την απιστία. Δεν το έχω μάθει, αλλά σίγουρα θα το έχω πάθει κι εγώ. Δεν το θέλω, δεν μου αρέσει και καλύτερα να

Νίκος Γκάλης: «111 χρόνια περηφάνειας για τα γενέθλια του Άρη μου»

Ενδιαφεροντα ΝΙΚΟΣ ΓΚΑΛΗΣ Νίκος Γκάλης: «111 χρόνια περηφάνειας για τα γενέθλια του Άρη μου» Ο κορυφαίος Έλληνας μπασκετμπολίστας όλων των εποχών έστειλε τις ευχές του για τα γενέθλια του Άρη Τζωρτζίνα Φράγκου 25.03.2025 | 20:56 ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ Ο Άρης συμπληρώνει 111 χρόνια από την ημέρα της ίδρυσής του και με αφορμή τα γενέθλια της ομάδας, οι

Μάκης Χριστοδουλόπουλος: «Ήμουν στον δρόμο και πήγα να πεθάνω από το μάτι»

Ενδιαφεροντα ΜΑΚΗΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ Μάκης Χριστοδουλόπουλος: «Ήμουν στον δρόμο και πήγα να πεθάνω από το μάτι» Έχω ένα παιδί μαζί μου, που με ξεματιάζει, πρόσθεσε ο τραγουδιστής Τζωρτζίνα Φράγκου 25.03.2025 | 20:31 ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ Ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος αναφέρθηκε σε περιστατικά που έχει βιώσει, αναφέροντας μεταξύ άλλων πως πιστεύει ιδιαίτερα στην κακή ενέργεια, που μπορεί να του μεταφέρει

Μπακαλιάρος με κουρκούτι και σκορδαλιά

Προσθήκη στα αγαπημένα ΥΛΙΚΑ 1 κιλό παστός μπακαλιάρος Για το κουρκούτι 1 φλ. (150γρ.) αλεύρι για όλες τις χρήσεις½ φλ. (75γρ.) κορν φλάουερ1 τενεκεδάκι (330ml) μπύρα παγωμένη Για το τηγάνισμα 1 φλ. (150γρ.) αλεύρι για όλες τις χρήσειςμπόλικο ηλιανθέλαιο Για την σκορδαλιά 1 κιλό πατάτες8-10 σκελίδες (20γρ.) σκόρδο ξεφλουδισμένο5 κουταλιές (45 ml) άσπρο ξύδι1/2 φλ.

Λεμονάτο κοτόπουλο με μανιταράκια

ΥΛΙΚΑ 700 γρ. κοτόπουλο, στήθος 1 κ. σ. βούτυρο ανάλατο 2 κ. σ. ελαιόλαδο 2 Χ 195 γρ. συσκευασίες, κομμένα μανιτάρια, “Bonduelle” 2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες 1 μέτριο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο ½ φλ. λευκό κρασί 1 λεμόνι, χυμό και ξύσμα 3 κ. γ. μουστάρδα ντιζόν 2 κ. σ. sour cream Μαϊντανό για πασπάλισμα Αλάτι και μαύρο