Τραγική κατάληξη είχε η προσπάθεια ενός τουρίστα στη Μονή Αίγινας να βγάλει φωτογραφία με ένα ελάφι, καθώς το άγριο ζώο του επιτέθηκε με τα κέρατά του και του έσπασε πολλά πλευρά. Το βίντεο απ’ την επίθεση κάνει ήδη το γύρο του διαδικτύου. 

Ο 42χρονος Gian Carlo Triacca ήρθε για διακοπές στην Ελλάδα μαζί με τη σύζυγό του Erika από το Κανκούν στο Μεξικό και έκαναν μια στάση στην Αίγινα και στη νησίδα της Μονής, η οποία είναι γνωστή για την ποικιλομορφία της και τα φιλικά της ελάφια.


Όμως, ένα ελάφι δεν ήταν τόσο φιλικό. «Δεν μπορούσα να το πιστέψω», δήλωσε ο Gian Carlo Triacca, 42 ετών, στο Caters News Service και μετέδωσε η New York Post για την επίθεση που δέχθηκε από το ζώο.

Στο βίντεο που θα δείτε παρακάτω, ο Gian Carlo Triacca έχει πλησιάσει μερικά από τα ζώα της Μονής, όπως παγώνια και ελάφια, τα οποία έμοιαζαν ήμερα και προσιτά. Ο ίδιος προσπαθεί να τραβήξει μια ιδιαίτερη σέλφι αλλά το ελάφι που ήταν κοντά του παίρνει φόρα και τον χτυπάει, σπάζοντάς του πολλά πλευρά.

Ο 42χρονος δήλωσε στο Caters News Service ότι είχε επικεντρωθεί στο μικρότερο ελάφι και του επιτέθηκε απροσδόκητα και πισώπλατα ένα μεγαλύτερο αρσενικό ελάφι.


Γενικά, οι ακτιβιστές και οι ειδικοί στη συμπεριφορά των ζώων συμβουλεύουν τους ανθρώπους να κρατούν αποστάσεις όταν βλέπουν άγρια ζώα.

«Ο καλύτερος τρόπος για να παραμείνετε ασφαλείς όταν παρακολουθείτε την άγρια ζωή είναι να δίνετε στα ζώα χώρο να κινούνται», δηλώνει η αμερικανική Humane Society.

«Πολλά πάρκα απαιτούν από εσάς να μένετε σε ελάχιστη απόσταση 25 μέτρων από τα περισσότερα άγρια ζώα και 100 μέτρα από αρπακτικά όπως αρκούδες και λύκους», συμπληρώνει.


Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook

Ακολουθήστε το Diaforetiko στο Google news Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

  • Αίγινα: Χειροπέδες σε 40χρονο που είχε στήσει αυτοσχέδιο θερμοκήπιο κάνναβης στο σπίτι του
  • Αίγινα: Ανείπωτη θλίψη για τον 14χρονο που αυτοκτόνησε – «Όλοι μας να σταθούμε δίπλα στα παιδιά μας»
  • Αίγινα: Ψυχολογική υποστήριξη στην οικογένεια του 13χρονου που αυτοκτόνησε μετά το σχολείο

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

  • Ηλίας Βρεττός: «Άρχισα αν πιστεύω πολύ στον Θεό – Αισθάνθηκα το Θείο άγγιγμα»
  • Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: «Δεν είμαι γριά, δεν είμαι 150 χρονών»
  • Η νέα κακοκαιρία σαρώνει τη δυτική Ελλάδα: Κατολισθήσεις, εκκένωση χωριού και πτώσεις δέντρων
  • Η νέα «φωλίτσα» Κασσελάκη – Τάιλερ: Αγκαλιά στις πανάκριβες τζαμαρίες τους θα χαζεύουν την Ακρόπολη
  • Πιάστηκε στα δίχτυα της ΑΑΔΕ ο Σάκης Τανιμανίδης: Αυτός είναι ο influencer που έκλεβε το κράτος
  • Κατερίνα Καινούργιου: «Λένε ότι παίρνω 10.000 ευρώ για μία ανάρτηση στο Instagram»
  • Στο «βωμό» της δημοσιότητας: Τουρίστας προσπάθησε να βγάλει φωτογραφία με ελάφι και του έσπασε τα πλευρά
  • Πόλεμος στη Μέση Ανατολή: Καταγγελίες για επίθεση σε νοσοκομείο Παίδων – Ισραηλινές δυνάμεις βομβάρδισαν το σπίτι του ηγέτη της Χαμάς