Μετά την ανάρτηση που έκανε η Κλέλια Ρένεση στον λογαριασμό της στο Instagram σχετικά με βίντεό της όπου μιλούσε για τις εκλογές και τον τρόπο που σχολιάστηκε στην εκπομπή «Το Πρωινό», ο Γιώργος Λιάγκας απάντησε μέσω του τηλεοπτικού αέρα στην ηθοποιό.

«Επειδή έχει γίνει ένα θέμα με τη συμπαθέστατη και ωραιότατη Κλέλια Ρένεση. Επειδή εγώ ως άλλος Τσίπρας αναλαμβάνω την ευθύνη. Η συμπαθέστατη κα Ρένεση προσπάθησε με ειρωνεία να αναφερθεί χθες στην εκπομπή μας, λέγοντας ότι δεν βλέπω πρωινά του Λιάγκα γιατί δεν ξέρω ξένες γλώσσες. Προφανώς, εννοώντας ότι εμείς μιλάμε μία τελείως διαφορετική γλώσσα από εκείνη. Ευτυχώς θα πω εγώ, που δεν μιλάμε την ίδια γλώσσα με την κυρία Ρένεση», είπε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας.

«Να κοιτάξει, μήπως η δική της άποψη είναι μειοψηφούσα και όχι των άλλων», σχολιάζει ο Γιώργος Λιάγκας για την Κλέλια Ρένεση

Και συνέχισε: «Επίσης, μην πέφτει το ίδιο ολίσθημα που πέφτουν οι πολλοί. Είναι το γνωστό ανέκδοτο με την Πανεπιστημίου, που πάει κάποιος μόνος του ανάποδα κι ακούει στο ραδιόφωνο να λέει «προσοχή, προσοχή, ένας οδηγός πάει ανάποδα. Και λέει αυτός μόνος του “μα τι λέει αυτός στο ραδιόφωνο; Δεν είναι ένας, είναι πολλοί που πάνε ανάποδα”. Άρα λοιπόν να κοιτάξει, μήπως η δική της άποψη είναι μειοψηφούσα και όχι των άλλων».

Σημείωσε ακόμα: «Εμείς δεν έχουμε το αλάθητο, ρώτησα τους συνεργάτες μου. Παίζαμε ένα βίντεο που διαρκούσε 44 δευτερόλεπτα. Εμείς κόψαμε ένα δευτερόλεπτο στην αρχή, κι ένα στο τέλος -όχι λόγο, αλλά ανάσα- για να μικρύνει και παίξαμε 42 δευτερόλεπτα. Ό,τι είπε η κυρία Ρένεση, το παίξαμε αυτούσιο και κρίναμε αυτά τα οποία είπε μετά τις εκλογές, κρίνοντας αυτούς τους οποίους ψήφισαν. Θεώρησα ότι κουνάει το δάχτυλο, μη αναγνωρίζοντας ένα καταφανέστατο αποτέλεσμα και θεώρησα ότι αυτό είναι λάθος και δεν συνάδει -κατά το μικρό μου μυαλό- με τις απόψεις της δημοκρατίας που πρέπει να έχει ένας αριστερός, προοδευτικός και δημοκράτης. Επειδή το μπέρδεψε με ένα άλλο που είχε πει νωρίτερα, που εμείς όμως δεν το παίξαμε, ότι υπάρχει χρηματισμός ψηφοφόρων -εγώ διάβασα για μια μόνο περίπτωση χρηματισμού ψηφοφόρων που ερευνάται κάπου στην Καρδίτσα-. Αν ξέρει κάτι η κυρία Ρένεση θα συμβάλει στη δημοκρατία. Εγώ δεν το έπαιξα χθες και δεν το σχολίασα. Αν έχει κάποια πληροφορία ότι κάποιοι χρηματίστηκαν για να ψηφίσουν ΝΔ και όχι ΣΥΡΙΖΑ να μας το πει γιατί θα συνεισφέρει στη δημοκρατία. Ποιος θέλει ένα αποτέλεσμα προϊόν διαπλοκής».

Παράλληλα, η Φωτεινή Πετρογιάννη σχολίασε ότι επειδή ήταν ανεβασμένο σε stories και έχει εξαφανιστεί δεν είναι σε θέση να γνωρίζουν αν υπήρχε κάποιο άλλο απόσπασμα που δεν έχει συμπεριληφθεί.

«Επίσης, ελπίζω να ευχαριστήθηκε τις ρακές που ήπιε με έναν φίλο της, εγώ δεν θα μπορούσα και να με καλούσαν να πάω γιατί δεν πίνω οινόπνευμα και έχω πάντα σώας τας φρένας», είπε κλείνοντας και λίγο αργότερα ο Γιώργος Λιάγκας διευκρίνησε: «Μην πουν ότι όσοι πίνουν, δεν έχουν σώας τα φρένας. Πίνει ο μισός κόσμος και καλά κάνει. Για μένα το είπα, μην παρεξηγηθώ».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

-