Beauty

«Να μη μάθει τίποτε ο Αστέρης»: Στον Σασμό ο Μαθιός και η Καλλιόπη έχουν νέο σχέδιο

Θα μάθει ο Αστέρης πως ο Μαθιός είναι δολοφόνος του Στεφανή; Έρχονται μεγάλα διλήμματα και νέα σχέδια για Καλλιόπη και Μαθιό. 

Καθόλου τίμιες δεν θα είναι οι τηλεοπτικές συμπεριφορές μερικών ηρώων του Σασμού. Για να μείνουν κρυφά τα μεγάλα τους μυστικά, θα ειπωθούν αρκετά ψέματα.

Ο Αστέρης είναι το μεγάλο θύμα στην υπόθεση του Μαθιού. Γιατί ο αδελφός του αλλά και η μητέρα του θα του κρύψουν την πιο σημαντική αλήθεια. Έρχονται κρυφές συμφωνίες αλλά και τυχαίες αποκαλύψεις για τη συνέχεια.

Ο μικρός Πετρής είναι η αφορμή νέας κόντρας Αργυρώς και Καλλιόπης

Εφεξής στον Σασμό, έχουμε την μία ανατροπή πίσω από την άλλη, μέχρι να φτάσουμε στο θεαματικό φινάλε: Αυτό της αποκάλυψης πως ο Νικηφόρος είναι γιος του Μαθιού που θα φέρει και μία περίεργη ανακωχή μεταξύ Βασιλικής και Μαθιού.

Επιτέλους ήρθε η μεγάλη στιγμή στον Σασμό: Μαθιός και Νικηφόρος μαθαίνουν πως είναι πατέρας & γιος

Το νέο της πατρότητας θα γίνει γνωστό σε όλους σταδιακά. Η Βασιλική και ο Μαθιός δεν ξέρουν πως θα ερμηνευτεί από τους υπόλοιπους στο χωριό αυτή η πληροφορία.

Η Καλλιόπη βρίσκεται σε σοκ. Δεν της φτάνει ο ένας εγγονός, τον οποίο πια διεκδικεί να τον έχει στο σπίτι της αρκετό χρόνο κάνοντας έξαλλη την Αργυρώ, απέκτησε στα ξαφνικά έναν ακόμη.

https://www.instagram.com/p/CsihRCeoqZl

Τον Νικηφόρο βέβαια πάντα τον συμπαθούσε ως ανιψιό της, οπότε τα νέα είναι χαρμόσυνα για εκείνη.

Ο Αστέρης επίσης θα είναι χαρούμενος με αυτό το νέο. Ξαφνικά οι δύο Σταματάκηδες έγιναν πατεράδες και αυτό είναι κάτι που θα τους ενώσει ακόμη περισσότερο.

Όμως εδώ θα έχουμε ένα σημαντικό πρόβλημα. Οι περισσότεροι από τους τηλεθεατές της σειράς αναρωτιούνται από την πρώτη σεζόν, πότε ο Αστέρης θα μάθει πως ο αδελφός του είναι δολοφόνος. Εφόσον και ο Νικηφόρος θα το γνωρίζει πλέον.

Αυτό είναι ένα θέμα που θα μας απασχολήσει αρκετά στην αρχή της τρίτης σεζόν. Η Καλλιόπη και ο Μαθιός έχουν καταστρώσει σχέδιο για να μη μάθει τίποτε ο Αστέρης και προσπαθούν να πείσουν και τη Βασιλική να κάνει το ίδιο.

https://www.instagram.com/p/Csd_F1Gqdxz

Θα ήταν καταστροφικό, γιατί ο Αστέρης πλήρωσε ένα φόνο και είχε το κουράγιο να το παραδεχτεί και να πάει φυλακή. Δεν θα είναι καλή η αντίδρασή του, μόλις μάθει πως ο αδελφός του έκρυβε κάτι τέτοιο εδώ και τόσο καιρό με δειλία.

Η Βασιλική όμως θα πάει στη Στέλλα για το διαζύγιό της και ο Αστέρης θα αρχίσει να υποπτεύεται ότι κάτι σοβαρό έχει συμβεί.

Και θα αρχίσει να το ερευνά. Δυστυχώς για την Καλλιόπη.

Related posts

Ο Tom Ford στα καταστήματα Luisa World

admin

Ο Βασίλειος Κωστέτσος και η εμβληματική συλλογή του «L’Olympien Art Couture»

admin

Γούστο μου και «Paja Toquilla» καπέλο μου!

admin

Εντυπωσιακή ανδρική συλλογή ρούχων του Dearin Antonio Priester

admin

Designer συνεργασία της H&M με τον οίκο μόδας Rokh

admin

Mάγεψαν την Αμερική με δημιουργίες Celia Kritharioti

admin

Σοφία Καρβέλα: Έτοιμη η πρώτη συλλογή της ως creative director της Equipment

admin

Εντυπωσιακές εμφανίσεις που ξεχώρισαν στο Κόκκινο Χαλί @Bafta 2024

admin

Έλενα Κουντουρά: Guest εμφάνιση στην Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι

admin

Φαντασμαγορικό σόου της Celia Kritharioti στο Παρίσι

admin

Εντυπωσιακή Naomi Campbell στο σόου της Celia Kritharioti

admin

Ο Δημήτρης Τσίκλης με μπλουζάκι-μήνυμα κατά της ομοφοβίας

admin