Ο Λευτέρης Λαζάρου βρέθηκε την Τετάρτη 24 Μαΐου καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» και μίλησε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο για τη ζωή του ενώ αναφέρθηκε στον θάνατο του πατέρα του.

Μιλώντας για το αν ήταν καθοριστική για το μέλλον του και το επάγγελμά του η απώλεια του πατέρα του στην ηλικία των 15 απάντησε: «Η απώλεια του πατέρα για το επάγγελμα… ευτυχώς διορθώθηκε με πολύ τσαγανό, θα έλεγα. Η απώλεια όμως του πατέρα είναι μεγάλη. Δεν ήταν ξαφνική αλλά ήταν έξι μηνών. Ήταν ένας καρκίνος που ξεκίνησε τον Απρίλιο και πέθανε τον Αύγουστο».

«Ένιωσα ότι ο πατέρας μου δεν θα φάει αυτό που φτιάχνω»

Στη συνέχεια ο Λευτέρης Λαζάρου εξομολογήθηκε: «Δεν μπορώ να πω ότι τον χάρηκα τον πατέρα μου, ή μάλλον δεν τον ευχαριστήθηκα. Δεν τον ευχαριστήθηκα γιατί ήμουν 16 χρονών όταν έφυγε. Εγώ πήρα μικρόβιο, δεν πήρα γνώση. Με κουβάλαγε από 13 χρονών, μετά από πίεση δική μου, στα σκάφη αλλά δεν πήρα γνώση. Προφανώς το μικρόβιο μόνο πήρα.

Την απώλεια δεν μπόρεσα να την καταλάβω και δεν την χώνεψα. Δηλαδή νόμιζα ότι θα τον ξαναδώ, ρε παιδί μου, ότι έχει φύγει με ένα καράβι. Δεν μπόρεσα να το δεχθώ αυτό μέσα μου αλλά νομίζω ότι πείσμωσα. Με “χτύπησε” όμως γύρω στα 25 που άρχισα να καταλαβαίνω τι γίνεται και ένιωσα ότι δεν θα φάει αυτό που φτιάχνω. Δεν θα το δει, δεν θα το νιώσει, δεν θα το εισπράξει, δεν θα το καταλάβει, δεν θα το γευτεί. Αυτό με ενόχλησε πολύ, επειδή ήμουν πολύ επηρεασμένος από αυτό που ζούσα μαζί του σε πολύ μικρή ηλικία, ήθελα την γνώμη του».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Λευτέρης Λαζάρου: Θύμα απάτης ο σεφ – «Χρησιμοποιούν παράνομα το πρόσωπο και το όνομα μου»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

-