Ο Νίκος Πολυδερόπουλος μίλησε για τον ρόλο του στη σειρά «Μαύρο Ρόδο», αποκάλυψε την πιο δύσκολη σκηνή που έχει γυρίσει στη σειρά ενώ προχώρησε σε μια σπάνια εξομολόγηση για τη σχέση του με τη Βαλάσια Συμιακού.

«Στο “Μαύρο Ρόδο” η πιο δύσκολη σκηνή που είχα, ήταν αυτή του χειρουργείου γιατί είχε περάσει κι εγώ κάτι παρόμοιο. Μου έφερε αναμνήσεις από το παρελθόν και δεν ήταν πολύ ωραία η στιγμή. Δυσκολεύτηκα αλλά, παίρνοντας αυτές τις εικόνες από το παρελθόν μπόρεσα να τις βάλω στη σκηνή» αποκάλυψε ο Νίκος Πολυδερόπουλος σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Ισίδωρο Φίκαρη και την εκπομπή «Γεια σου» και πρόσθεσε: «Οι ερωτικές σκηνές μετά από κάποια χρόνια δεν είναι τόσο αμήχανες. Είναι μια δουλειά κι αυτό».

«Έχω σκεφτεί τον εαυτό μου να παντρεύεται»

Όσον αφορά τις επισκέψεις του στο Άγιο Όρος, ο γνωστός ηθοποιός αποκάλυψε: «Πηγαίνοντας στο Άγιο Όρος, με αναζητώ, με βρίσκω όταν με χάνω. Πολλές φορές πηγαίνοντας εκεί νιώθω μια αυτογνωσία, αυτό είναι και φυσικά η αγάπη που προσφέρει η θρησκεία μας».

Ο Νίκος Πολυδερόπουλος προχώρησε και σε μια σπάνια εξομολόγηση για την προσωπική του ζωή και τη σχέση του με τη Βαλάσια Συμιακού: «Εγώ την προσωπική μου ζωή την κρατάω μακριά από τη δημοσιότητα, οι παπαράτσι όχι. Το έχει αυτό η δουλειά μας. Δεν μου κάνει ούτε αρνητικό, ούτε θετικό. Το προσωπικό θέλω να το κρατάω προσωπικό. Η φωτογραφία που ανέβασα από τα γενέθλιά μου ήταν γιατί ήθελα να δείξω ποιους ανθρώπους έχω κοντά μου. Έχω σκεφτεί τον εαυτό μου να παντρεύεται και να κάνει οικογένεια. Όλα στην ώρα τους όμως».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Νίκος Πολυδερόπουλος: Βόλτα στη Γλυφάδα με τη σύντροφό του

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

-