Στην παρουσίαση της νέας συλλογής Μugler x H&Μ βρέθηκε το απόγευμα της Δευτέρας το μοντέλο Σοφία Χατζηπαντελή. Η H&M παρουσίασε υπερήφανα την επόμενη designer συνεργασία της – μια συνεργασία ορόσημο με τον οίκο Mugler. Η συλλογή, με την υπογραφή του δημιουργικού διευθυντή του Mugler, Casey Cadwallader, περιλαμβάνει γυναικεία και ανδρικά ενδύματα, καθώς και αξεσουάρ, ενώ θα κυκλοφορήσει στις 11 Μαΐου 2023.

Η Σοφία Χατζηπαντελή μάλιστα μίλησε στις κάμερες. Μάίστα απατώντας σε ερώτηση αναφέρθηκ στο Unfollow προς τη Βίκυ Καγιά.

«Εγώ κάνω unfollow και τη μάνα μου. Κάθε Σαββατοκύριακο, τη Μαρίτσα Χατζηπαντελή την κάνω unfollow. Δεν θέλω να δω τι κάνεις, sorry, unfollow. Και τις καλύτερές μου παρέες τις κάνω unfollow. Η Βίκυ Καγιά έκανε πολλά post και είπα παιδιά βαρέθηκα. Η Βίκυ Καγιά είναι πάρα πολύ καλή γυναίκα και είμαι πολύ ευχαριστημένη που με κάλεσε να κάνω το GNTM».

Με τον Γιώργο Καράβα.

Για τις φήμες που τη θέλουν να είναι υποψήφια για την παρουσίαση του Shopping Star, η Σοφία Χατζηπαντελή εξήγησε: «Πρώτη φορά άκουσα το όνομά μου για το Shopping Star. Θα ήταν εκπληκτική εμπειρία αν μπορούσα να το κάνω».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

-