Η Βίκυ Καγιά έκανε μια εκ βαθέων συζήτηση με την Κατερίνα Καινούργιου στην εκπομπή «Super Κατερίνα» την Παρασκευή. Η παρουσιάστρια του Star μίλησε μεταξύ άλλων για το GTNT αλλά και για το περίφημο unfollow της Σοφίας Χατζηπαντελή στο Ιnstagram. Μάλιστα αποκάλυψε πως μετά από αυτό, την πήρε η booker του μοντέλου για να της ζητήσει συγγνώμη.

Η Βίκυ Καγιά σημείωσε χαρακτηριστικά: «Η Σοφία Χατζηπαντελή ήταν δική μου πρόταση για το GNTM και μάλιστα επέμεινα και πάρα πολύ. Είχε πολύ πλάκα η άτιμη αν και, βέβαια, δεν την έβρισκες πουθενά. Εκεί που ήταν χαρούμενη μετά ήταν λυπημένη και εκεί που νευρίαζε μετά γέλαγε. Δεν την έβρισκες πουθενά. Εγώ δεν την έκανα ποτέ unfollow, δεν ξέρω γιατί με έκανε εκείνη και μη με ρωτάς. Δεν έχω ιδέα, σου το ορκίζομαι πραγματικά, δεν ξέρω τι να πω. Μετά από το GNTM έχω μιλήσει με την booker της, η οποία με πήρε τηλέφωνο να μου πει να μην πάρω άσχημα το unfollow της Σοφίας και να συνεργαστούμε ξανά στο μέλλον. Της είπα να μην ανησυχεί γιατί είναι νέα παιδιά, έτσι είναι η ζωή και όλα καλά».

Για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και το bullying

Σχετικά με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η Βίκυ Καγιά τόνισε: «Γιατί η Ηλιάνα Παπαγεωργίου να εννοούσε την Βίκυ Καγιά στις δηλώσεις για το bullying; Πού να ξέρω εγώ τι έχει στο μυαλό της; Το bullying γενικά είναι μια πάρα πολύ δύσκολη και ευαίσθητη λέξη που καλό είναι να μην την αγγίζουμε με τόση ευκολία. Και εγώ έχω δεχθεί πάρα πολύ αλλά, από την ηλικία που ξεκίνησα εγώ που τότε ήταν επιτρεπτό και ήταν μια άλλη ηλικία και μια άλλη εποχή, δεν το παίρναμε τότε σαν bullying. Όσον αφορά όμως την εποχή που διανύουμε, που δεν είναι επιτρεπτό αυτό το πράγμα να λέγεται ούτε να υπονοείται για κανέναν, πόσω μάλλον για μια γυναίκα παντρεμένη με δυο παιδιά και άλλα δύο εν δυνάμει που είναι από το σπίτι στη δουλειά και από τη δουλειά στο σπίτι, δεν υπάρχει λόγος να αφήνονται τέτοιες αιχμές. Από την άλλη, όμως, γιατί να το πει για μένα; Εγώ δεν το πήρα ποτέ ότι το είπε για μένα, οι υπόλοιποι το πήραν ότι το είπε για μένα. Η αλήθεια είναι πως εγώ ποτέ δεν κατάλαβα κάτι τέτοιο».

«Από τοξικότητα ακόμα και ένας ελέφαντας μπορεί να ενοχληθεί»

«Από εμένα δεν έχει γίνει κάτι σε σχέση με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Σίγουρα δεν έχει γίνει κάτι. Από δηλώσεις, υπονοούμενα και τ οξικότητα ακόμα και ένας ελέφαντας μπορεί να ενοχληθεί αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πήρα όσα ακούστηκαν πολύ στα σοβαρά γιατί είναι ένα πράγμα που έχω πάντα σημαία στη ζωή μου. Στη ζωή κάποιοι μας αγαπάνε και κάποιοι δεν μας αγαπάνε, κάποιοι μας σέβονται και κάποιοι δεν μας σέβονται, κάποιοι μας παραδέχονται και κάποιοι δεν μας παραδέχονται. Δεν μπορούμε για το υπόλοιπο της ζωής μας να προσπαθούμε να πείσουμε τον καθένα για το τι είμαστε και τι πιστεύουμε παρά μόνο αυτούς που έχουν σημασία για εμάς… Σαν παρουσιάστρια, η Ηλιάνα πιστεύω πως έχει πολλές προοπτικές» συμπλήρωσε η Βίκυ Καγιά.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

-