Must

Χάρη στην αγάπη του κόσμου η μικρή Κωνσταντίνα θα έχει μια 2η ευκαιρία στη ζωή

Χάρη στην αγάπη του κόσμου η μικρή Κωνσταντίνα θα έχει μια 2η ευκαιρία στη ζωή

Μια μάχη ζωής πρόκειται να δώσει η μόλις 1 έτους Κωνσταντίνα- Αθηνά από το Αγγελοχώρι Θεσσαλονίκης. Η μικρούλα αγωνίζεται σκληρά από τους πρώτους μήνες της ζωής της καθώς έχει διαγνωσθεί με αρτησία χοληφόρων, μια σοβαρή ασθένεια που προσβάλει το ήπαρ και μετέπειτα τα υπόλοιπα ζωτικά όργανα.Παρόλο που έχει υποβληθεί ήδη σε μια χειρουργική επέμβαση από την ηλικία των 4 μηνών, δεν έχει σημειωθεί βελτίωση του προβλήματος. Μονόδρομος πλέον για τη διάσωση της μικρής είναι η άμεση υποβολή της σε μεταμόσχευση ήπατος με μόσχευμα από ζώντα δότη, η οποία θα πραγματοποιηθεί σύντομα χάρη στην αγάπη και την αλληλεγγύη του κόσμου και του οργανισμού «Πράξη Αγάπης»:

«Εδώ και 2 μήνες η 1 έτους Κωνσταντίνα – Αθηνά βρίσκεται στο Παλέρμο της Σικελίας και χάρη στην άμεση κινητοποίηση όλων μας η οικογένεια έχει εξασφαλίσει τη διαμονή της για τουλάχιστον 6 μήνες όπως και όλα τα απαραίτητα βιοποριστικά της έξοδα για το διάστημα που θα βρίσκεται εκεί. Η μικρή μας όλο αυτό το διάστημα παρακολουθείται στενά από το αρμόδιο ιατρικό προσωπικό και υποβάλλεται σε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις και ελέγχους που απαιτούνται προτού πραγματοποιηθεί η μεταμόσχευση ήπατος στην οποία θα υποβληθεί στο άμεσο μέλλον.

Η μικρούλα αγωνίζεται σκληρά από τους πρώτους μήνες της ζωής της καθώς έχει διαγνωσθεί με αρτησία χοληφόρων, μια σοβαρή ασθένεια που προσβάλει το ήπαρ και μετέπειτα τα υπόλοιπα ζωτικά όργανα. Το παρόν διάστημα η κλινική της εικόνα είναι αρκετά καλή και λαμβάνει όλες τις απαραίτητες θεραπείες που θα προετοιμάσουν το έδαφος για τη μεταμόσχευση που θα της προσφέρει την πολύτιμη ευκαιρία ζωής.

Παράλληλα, οι γονείς της μικρής υποβλήθηκαν σε εξειδικευμένες εξετάσεις και μέχρι στιγμής φαίνεται ότι ο πατέρας της είναι ο πιθανός δότης του σωτήριου μοσχεύματος. Η διαδικασία είναι πολύπλοκη και χρονοβόρα καθώς ο εκάστοτε δότης πρέπει να πληροί συγκεκριμένες προδιαγραφές.Έτσι λοιπόν ο πατέρας της μικρής έχει μπει σε εντατικό πρόγραμμα προετοιμασίας έως ότου κρίνουν οι θεράποντες ιατροί ότι έφτασε η κατάλληλη στιγμή για την επέμβαση. Ταυτόχρονα η μικρή βρίσκεται σε λίστα αναμονής για μόσχευμα τρίτου, ώστε αν βρεθεί συμβατό, να μπει άμεσα για χειρουργείο.

Η μικρούλα μας έσβησε τα πρώτα της κεράκια μακριά από το σπίτι της και ελπίζουμε πως στα επόμενα γενέθλιά της θα βρίσκεται στην Ελλάδα, υγιής και χαρούμενη! Της ευχόμαστε καλή δύναμη και είμαστε αισιόδοξοι ότι όλα θα πάνε κατ’ ευχήν και θα βγει νικήτρια από αυτήν την περιπέτεια!

Είμαστε στο πλευρό της οικογένειας και ανυπομονούμε να μάθουμε θετικές εξελίξεις!»

- : -Related posts

Ευρωεκλογές 2024 – Αλέξης Γεωργούλης: Είμαι αθώος, το δικαστήριο θα με δικαιώσει

admin

Η Αθήνα ψηφίστηκε ως η πρώτη πόλη που μυρίζει πιο ωραία στον κόσμο

admin

Θρήνος για τον Φίλιππο: Έφυγε από τη ζωή μόλις στα 46 χρόνια του

admin

Μουτίδου: «Δεν πιστεύω στο Θεό γι’ αυτό και δε βάφτισα την κόρη μου»

admin

Δυσάρεστα νέα για την Αθήνα – Ψηφίστηκε ως η χειρότερη πόλη της Ευρώπης

admin

«Θα σας μιλήσει ο ίδιος»: Ευχάριστα τα νέα για τον Δημήτρη Κόκοτα

admin

Ερωτεύθηκαν παράφορα στο σχολείο, χάθηκαν για έξι δεκαετίες και τώρα στα 80 τους παντρεύονται

admin

Αυτός είναι ο πλήρης κατάλογος των αμαρτημάτων κατά την ορθόδοξη εκκλησία

admin

Τον σκóτωσε με μωρομάντηλα και φωτογράφιζε: Nεκρός 3χρоνος από τα χέρια της μητριάς του – Σε σоκ οι γоνείς

admin

Ζευγάρι όρμησε σε φλεγόμενο παιδικό σταθμό και έσωσε 20 μωράκια

admin

Μαρία Εκμεκτσίογλου: «Ο γιος μου θα υιοθετήσει δύο παιδάκια που έμειναν ορφανά. Έχουμε πολλά ορφανά, νεογέννητα, παιδάκια»

admin

Γιάννης Φέρτης: Συγκινεί το «αντίο» της Τάνιας Τσανακλίδου – «Ήσουν ο πιο έντιμος και υπέροχος άντρας που γνώρισα»

admin