Must

Έσωσε ένα κουτάβι λύκου που άφησε η μητέρα του. Τώρα είναι ένα τεράστιο θηρίο που τρομάζει

Έσωσε ένα κουτάβι λύκου που άφησε η μητέρα του. Τώρα είναι ένα τεράστιο θηρίο που τρομάζει

Οι περισσότεροι άνθρωποι που επιλέγουν κατοικίδια συχνά καταλήγουν με σκύλο, γάτα ή ινδικό χοιρίδιο. Όμως ένα κορίτσι περνά τις μέρες της με τον λύκο που έσωσε.Η νεαρή κοπέλα ανακάλυψε κάποτε τον λύκο Κίρα, τον οποίο εγκατέλειψε η μητέρα του όταν ήταν μόλις 3 ημερών και που δεν θα είχε επιβιώσει χωρίς βοήθεια. Όπως πιθανώς μπορείτε να φανταστείτε, η εξημέρωση ενός λύκου δεν είναι καθόλου εύκολη και μάλλον απαιτεί τόσο την υπομονή όσο και την εμπειρία ενός ειδικού.

Η μητέρα της Kira ανήκε σε μια οικογένεια που δεν μπορούσε πλέον να αναθρέψει το ζώο. Ως εκ τούτου, μετέφεραν τον λύκο στο καταφύγιο ζώων όπου γεννήθηκε η Kira. Δυστυχώς, η μητέρα άφησε τα κουτάβια μετά από τρεις ημέρες και η Kira και τα αδέρφια της τράφηκαν από από τους εθελοντές στο καταφύγιο.

Οι πιθανότητες επιβίωσης στη φύση δεν ήταν πολύ μεγάλες τόσο για τη μητέρα όσο και για τα μικρά κουτάβια. Μόλις τα κουτάβια δυνάμωσαν λίγο, το καταφύγιο άρχισε να αναζητά οικογένειες για ζώα που θα μπορούσαν να τα υιοθετήσουν.Εκείνη την ώρα, μια κοπέλα ονόματι Alida μπήκε στη σκηνή , η οποία ήρθε στο καταφύγιο ως εθελόντρια και ερωτεύτηκε την Kira με την πρώτη ματιά. Η Alida λέει ότι η Kira γεννήθηκε σε αιχμαλωσία και αν την άφηναν στη φύση, πιθανότατα θα πέθαινε γιατί κανείς δεν της έμαθε να κυνηγά. Η Κίρα είναι χωρίς μητέρα από τότε που ήταν τριών ημερών.

Πώς είναι να ζεις με έναν λύκο στο σπίτι

Η Αλίντα πήρε το λυκάκι σπίτι όταν ήταν μόλις 28 ημερών. Είναι έξυπνη αλλά πολύ πεισματάρα. Από την αρχή, η Αλίνα ξεκίνησε τη διαδικασία κοινωνικοποίησης μαζί της. Συνάντησε μεγάλο αριθμό σκύλων, ανθρώπων και παιδιών. Πήγαν σε διαφορετικά μέρη μαζί για να μπορέσει ο λύκος να μελετήσει διαφορετικές μυρωδιές και να ακούσει νέους ήχους.

Οι λύκοι έχουν μια έμφυτη νεοφοβία, έναν φόβο για οτιδήποτε νέο. Είναι μια πολύ δύσκολη, μακρά και κουραστική διαδικασία, αλλά είναι απαραίτητο η Kira να μπορεί να ζήσει σε αυτό το περιβάλλον και να νιώθει ασφάλεια.

Ωστόσο, η Alida έχει συγκεντρώσει πολλές επικρίσεις για τις πράξεις της. Πολλοί την έχουν επικρίνει για την υποτιθέμενη αμέλειά της επειδή το να έχεις ένα άγριο ζώο αυτού του τύπου στο σπίτι μπορεί να είναι πολύ επικίνδυνο.

Ειδικά όταν έχεις παιδιά στο σπίτι. Αλλά η Alida πιστεύει ότι η κριτική είναι αδικαιολόγητη . Λέγεται ότι οι άνθρωποι αντιδρούν στη ζωή αρκετά φυσιολογικά, επειδή η Kira είναι πολύ φιλική και δεν προκαλεί φόβο στους ανθρώπους. Έτσι βρίσκει τη μεγαλύτερη κριτική στα κοινωνικά δίκτυα, όπου ο κόσμος - διάφορα για την Αλίντα.

Στο Instagram της (she.sawolf) η Αλίντα δημοσιεύει συνεχώς νέες φωτογραφίες και βίντεο από τη ζωή με τον λύκο. Το παρακολουθούν περισσότερα από 35.000 άτομα στο κανάλι και δέχεται επίσης τις περισσότερες κριτικές. « Ζούμε μαζί της και καταρρίπτουμε τα ανθρώπινα στερεότυπα για τους λύκους . Είναι δύσκολο να δαμάσεις ένα τέτοιο ζώο; Απολύτως. Όμως ήξερα σε τι έμπαινα: πριν την πάρω, μελέτησα πολλά άρθρα και πληροφορίες, επικοινωνούσα με ιδιοκτήτες λύκων », λέει η Alida.Related posts

Νέα Σμύρνη: Παντρεύτηκε το πρώτο ομοφυλόφιλο ζευγάρι στην Ελλάδα – Έχουν ήδη 3 παιδιά

admin

Περιστέρι: Φύτεψαν 57 τριανταφυλλιές στη μνήμη των θυμάτων των Τεμπών

admin

Κασσελάκης – Τάιλερ: Αυτή είναι η πανάκριβη «φωλίτσα» του ζευγαριού στο Κολωνάκι

admin

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης πήρε στο κυvήγι τον διαιτητή του Νότιγχαμ Φόρεστ – Λίβερπουλ

admin

Αχιλλέας Μπέος: «Το καλοκαίρι στον Βόλο θα παντρέψω τον Κασσελάκη με τον Τάιλερ»

admin

22χρονος φοιτητής εξόντωσε 100 αντιπάλους στον «Μονομάχο» και κέρδıσε 44.694 ευpώ

admin

3 ετών παιδί που πάλεψε σκληρά με τη λευχαιμία από μωρό, τα κατάφερε και έγινε επιτέλους καλά

admin

Τέμπη: Ήχησαν πένθιμα 57 φορές οι καμπάνες σε όλη την Ελλάδα – «Η αλήθεια δεν κάνει θόρυβο»

admin

«Σπάεı» τα στερεότυπα: Η πρώτη γυναίκα καπετάνıσσα, Χρυσή Κολοκούτσα αποτελεi παράδεıγμα και μας κάνει περńφανους

admin

Θρήνος για τον 35χρονο Μανώλη: Ξεψύχησε ξαφνıκά μέσα στο πλοίο που υπnρετούσε

admin

Στ. Κασσελάκης: Γλεντά την παραμονή του στην αρχηγία σε μπαρ της Αθήνας

admin

To βλέμμα του Τάιλερ Μακμπέθ για τον σύζuγο του Στέφανου Κασσελάκη

admin