Αυτή η ομελέτα τρώγεται κάλλιστα για πρωινό αλλά αποτελεί και ένα υπέροχο βραδινό που δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από μία κρέπα με χυλό από αλεύρι που θα σας προκαλούσε φούσκωμα….
Υλικά για τον χυλό
- 1 αυγό
- 50 ml γάλα
- 2 κουταλιές της σούπας βρώμη
- Λίγο ρίγανη
- Αλάτι
Για την γέμιση
- 2 φέτες ένταμ
- 2 φέτες γαλοπούλα
- Μισή ντομάτα σε λεπτές φετούλες
- Λίγη ψιλοκομμένη πιπεριά
- Καλαμπόκι
Εκτέλεση
Χτυπάμε σε ένα μπόλ τα υλικά του χυλού με ένα πιρούνι και αδειάζουμε τον χυλό σε ένα τηγάνι αντικολλητικό που έχουμε ρίξει λίγο λαδάκι και έχουμε ανοίξει το μάτι στο δυνατό.
Μόλις αρχίσει και κάνει φουσκάλες ρίχνουμε πάνω τα υλικά της γέμισης και κλείνουμε με ένα καπάκι το τηγάνι, χαμηλώνουμε το μάτι στο ένα και αφήνουμε να σιγοψηθεί η κρέπα.
Μόλις είναι έτοιμη την διπλώνουμε στη μέση την σερβίρουμε!
- Aλμυρή κρέπα για πρωϊνό και βραδυνό - Diatrofi.gr | -.