Η Χριστίνα Μπόμπα ντύθηκε ξανά με νυφικό για τις ανάγκες του Υes I Do catwalk. Η επιχειρηματίας και influencer επέλεξε να εμφανιστεί στην πασαρέλα της διοργάνωσης με νυφική δημιουργία τπυ οίκου Primalicia.

Το εντυπωσιακό φόρεμα διαθέτει ένα σέξι ντεκολτέ και μια αισθησιακή γυμνή πλάτη. Μάλιστα ήταν ογκώδες με τη Χριστίνα Μπόμπα να αναγκάζεται να περπατά με προσοχή και με αργά βήματα.

Παρούσα στο event ήταν και η Έλενα Γαλύφα. Η influencer ανέβασε backstage φωτογραφίες από την εμφάνιση της Χριστίνας Μπόμπα στο ΜΕC Παιανίας.

Μιλώντας στις κάμερες η ίδια είπε πως οι δίδυμες κόρες της Αριάνα και Φιλίππα έχουν μεγαλώσει και καταλαβαίνουν πλέον τα πάντα. Όπως είπε για την επαγγελματική υποχρέωσή της, απλά εξήγησε στις κόρες της πως «η μαμά θα λείψει γιατί έχει μια δουλειά».

Μάλιστα, η Χριστίνα Μπόμπα σημείωσε πως οι μικρές έμειναν με τον πατέρα τους και τη γιαγιά που είναι στην Αθήνα αυτές τις μέρες.

Μάλιστα, η Χροστίνα Μπόμπα τόνισε πως το Dragon’s Den που παρουσιάζει ο Σάκης Τανιμανίδης θα συνεχιστεί για δεύτερη σεζόν.

Δείτε το σχετικό βίντεο από το Happy Day της Παρασκευής:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

-