Must

Χαριτωμένοι παππούς και γιαγιά ξαναζούν το γάμο τους έπειτα από 65 χρόνια γάμου με μια αξιολάτρευτη φωτογράφηση

Ο χρόνος σίγουρα δεν έχει καταφέρει να μειώσει την αγάπη που έχουν ο ένας για τον άλλον!!!

Παντρεύτηκαν το 1957 αλλά δεν υπήρχε καμία αναμνηστική φωτογραφία από την ένωσή τους. Οταν ο εγγονός τους το έμαθε  ήθελε να τους κάνει ένα δώρο. 







Ο 86χρονος Wong Aou-Aurun και η 85χρονη σύζυγός του Klin πρωταγωνιστούν σε αυτή τη συγκινητική ιστορία. Αυτό το ζευγάρι με τον παππού  και την γιαγιά που ζουν στην Ταϊλάνδη μπόρεσαν να αναδημιουργήσουν την ημέρα του γάμου τους και να ποζάρουν για τις φωτογραφίες που δεν είχαν τραβήξει ποτέ από εκείνη την ημέρα.

Το ζευγάρι είναι παντρεμένο για περισσότερα από 65 χρόνια, είναι δηλαδή μαζί από το 1957, αλλά ποτέ δεν είχαν φωτογραφίες για να διαφυλάξουν εκείνη τη στιγμή.

Ζουν ευτυχισμένοι από  τη δεκαετία του 1950 σε μια μικρή επαρχία στην κεντρική Ταϊλάνδη, αλλά ο εγγονός τους Ittipol αναστατώθηκε όταν ανακάλυψε ότι οι παππούδες του δεν είχαν ποτέ ένα άλμπουμ φωτογραφιών της ιδιαίτερης ημέρας τους.

Έτσι ο 37χρονος εγγονός του θέλησε να τους κάνει έκπληξη. Διοργάνωσε μια πλήρη φωτογράφηση για το ευτυχισμένο ζευγάρι στα χωράφια κοντά στο σπίτι , νοικιάζοντας ένα κοστούμι και ένα νυφικό για να το κάνει ακόμα πιο ξεχωριστό.







Στις εικόνες που ανέβασε ο Ittipol στο TikTok του, μπορούμε να δούμε ότι το ζευγάρι δείχνει πολύ χαρούμενο ποζάροντας στη μέση του γηπέδου, αναδημιουργώντας την ημέρα του γάμου αλλά με όλες τις εμπειρίες που είχαν ως ζευγάρι.

 “ΕΧΩ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΩΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ ΓΑΜΟΥ, ΑΛΛΑ ΑΙΣΘΑΝΑ ΑΣΧΗΜΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΟΥ ΟΙ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥΣ. ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΑ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΠΛΗΞΗ ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΦΙΛΩΝ. ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΣΑΝ ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ”, είπε ο Ittipol.

Το ζευγάρι πορεύεται μαζί από 21 και 20 ετών και η ιστορία της ζωής τους έχει γίνει ένα μοναδικό παράδειγμα αγάπης, υπομονής, αφοσίωσης, επιμονής και κατανόησης.

“ΤΟΥΣ ΡΩΤΗΣΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΩΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΖΩΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΠΟΣΑ ΕΙΝΑΙ 65 ΧΡΟΝΙΑ. ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΟΛΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΕΤΣΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ”

Η τρυφερή  ιστορία αυτών των δύο έγινε viral στα κοινωνικά δίκτυα και οι χρήστες κατέληξαν να πανηγυρίζουν μαζί τους. Είναι αναμφίβολα αξιοθαύμαστοι που κρατούν ζωντανή τη σπίθα της αγάπης για 65 χρόνια.

δείτε το βίντεο:

@aittipatfoto มอบรูปไห้ยาย Prewedding ตายาย#หนุ่มสุพรรณ #สาวสุพรรณ #ช่างภาพสุพรรณบุรี #คลิป ♬ เสียงต้นฉบับ – Aittipat foto – ช่างภาพสุพรรณบุรี







Related posts

Περήφανος για τον Τζολάκη ο πατέρας του – Τον αγκαλιάζει σφιχτά μετά τα πέναλτι

admin

Ελένη Αρβελέρ: «Η Ελλάδα κινδυνεύει σήμερα από τους Έλληνες που ξέχασαν να είναι Έλληνες»

admin

Είναι 20 χρόνια μαζί, έχουν 1 κόρη: Η άγνωστη κοúκλα σύζυγος του Δημήτρη Κόκοτα ζει μακριά από τη δημοσιóτητα

admin

Ευρωεκλογές 2024 – Αλέξης Γεωργούλης: Είμαι αθώος, το δικαστήριο θα με δικαιώσει

admin

Η Αθήνα ψηφίστηκε ως η πρώτη πόλη που μυρίζει πιο ωραία στον κόσμο

admin

Θρήνος για τον Φίλιππο: Έφυγε από τη ζωή μόλις στα 46 χρόνια του

admin

Μουτίδου: «Δεν πιστεύω στο Θεό γι’ αυτό και δε βάφτισα την κόρη μου»

admin

Δυσάρεστα νέα για την Αθήνα – Ψηφίστηκε ως η χειρότερη πόλη της Ευρώπης

admin

«Θα σας μιλήσει ο ίδιος»: Ευχάριστα τα νέα για τον Δημήτρη Κόκοτα

admin

Ερωτεύθηκαν παράφορα στο σχολείο, χάθηκαν για έξι δεκαετίες και τώρα στα 80 τους παντρεύονται

admin

Αυτός είναι ο πλήρης κατάλογος των αμαρτημάτων κατά την ορθόδοξη εκκλησία

admin

Τον σκóτωσε με μωρομάντηλα και φωτογράφιζε: Nεκρός 3χρоνος από τα χέρια της μητριάς του – Σε σоκ οι γоνείς

admin