Must

Φοιτήτρια ανάγκασε άντρα να κάνει σeξ μαζί της και τώρα είναι κατηγορούμενη στο δικαστήριο

Φοιτήτρια ανάγκασε άντρα να κάνει σeξ μαζί της και τώρα είναι κατηγορούμενη στο δικαστήριο

Μια φοιτήτρια εμφανίστηκε στο δικαστήριο κατηγορούμενη ότι ανάγκασε έναν άντρα που γνώρισε μέσω Διαδικτύου να κάνει σεξ μαζί της. Η Imogen Brooke, η οποία ήταν «πολύ μεγαλύτερη και πιο δυνατή» από το υποτιθέμενο θύμα της, έβαλε κάτω τον άνδρα και δεν δεχόταν το όχι για απάντηση, σύμφωνα με το δικαστήριο.







Η «πολύ μεθυσμένη» 30χρονη λέγεται ότι άρχισε να «καβαλάει» τον άνδρα, ο οποίος μάταια προσπαθούσε να την αποφύγει καθώς ότι και αν έλεγε «έμπαινε από το ένα αυτί και έβγαινε από το άλλο». Μετά από 15 λεπτά, κατέβηκε από αυτόν, γύρισε και πήγε κατευθείαν για ύπνο, αφήνοντας τον κακοποιημένο άνδρα – ο οποίος δεν κατονομάζεται για νομικούς λόγους – ξαπλωμένο στο κρεβάτι, είπε το Δικαστήριο.

Ο εισαγγελέας Ρόμπερτ Μπράιαν είπε: «Τον τράβηξε προς το μέρος της και είπε “καλά, μπορεί να λες όχι, αλλά ο π@@@ σου λέει ναι“. Ανέβηκε από πάνω του και του κατέβασε το μποξεράκι» είπε.

Ο άντρας είπε στους ανακριτές της αστυνομίας ότι είναι πολύ μεγαλύτερη και πιο δυνατή από αυτόν και δεν μπορούσε να την κουνήσει. «Ήθελα να σταματήσει» ισχυρίστηκε. «Σκέφτηκε ότι το να πει όχι θα ήταν αρκετό. Τελικά τελείωσε και απλά γύρισε και πήγε για ύπνο».







Από την πλευρά της η Brooke αρνείται την κατηγορία ότι προκάλεσε ένα άτομο σε σεξουαλική δραστηριότητα χωρίς τη συγκατάθεσή του. Αυτό διαφέρει από την κατηγορία του βιασμού, για την οποία ο νομικός ορισμός είναι όταν ένα άτομο εισχωρεί σκόπιμα στον κόλπο, τον πρωκτό ή το στόμα του άλλου με πέος, χωρίς τη συγκατάθεση του άλλου. Οι ένορκοι είπαν πώς ήταν μια «λανθασμένη αντίληψη» ότι τα θύματα σεξουαλικών αδικημάτων είναι πάντα γυναίκες.

Ο εισαγγελέας Ρόμπερτ Μπράιαν είπε στο δικαστήριο: «Η Imogen Brooke προκάλεσε τον καταγγέλλοντα να συμμετάσχει σε σεξουαλική δραστηριότητα… όταν εκείνος δεν συναίνεσε η γυναίκα δεν το πίστευε. «Στη δημόσια εικόνα, ένας σεξουαλικός δράστης είναι άνδρας και το θύμα μιας σεξουαλικής επίθεσης είναι γυναίκα. Αυτή είναι μια λανθασμένη αντίληψη. Οι παρανοήσεις είναι ακριβώς αυτό – είναι λανθασμένες απόψεις.

«Αυτό το δικαστήριο, σε εύθετο χρόνο, μπορεί να χρησιμοποιήσει μια διαφορετική λέξη, αυτή η λέξη είναι στερεότυπο. μια ευρέως διαδεδομένη αλλά σταθερή και υπεραπλουστευμένη εικόνα ή ιδέα ενός συγκεκριμένου τύπου ατόμου ή πράγματος.

«Το ότι διεγείρεσαι σωματικά δεν σημαίνει ότι το θέλεις»

Ο Εισαγγελέας σε σχέση με σεξουαλικά θέματα ανέφερε ένα παράδειγμα για να αποδείξει ότι ο βιασμός δεν έχει να κάνει με την πρόκληση από όποιον και αν προέρχεται. Συγκεκριμένα είπε: «η κοντή φούστα που φοράει μια γυναίκα, είναι δίκαιο να πούμε ότι προκαλεί; ή βιασμός είναι μόνο αν η γυναίκα είναι καλυμμένη με μώλωπες;. Ένας άνδρας με πέος σε στύση – την πρωινή στύση, συμβαίνει επειδή οι άνδρες διεγείρονται σεξουαλικά;» διερωτήθηκε.

«Τα στερεότυπα δεν έχουν θέση στο ποινικό δικαστήριο. Αυτή η υπόθεση πρέπει να εκδικαστεί βάσει ποινικών αποδεικτικών στοιχείων και όχι βάσει στερεοτύπων» τόνισε. «Η σωματική διέγερση είναι εντελώς ξεχωριστή από τη συναίνεση. Τα δύο μπορεί να συνυπάρξουν, αλλά μπορεί και όχι» σημείωσε ο Εισαγγελέας.

Το δικαστήριο άκουσε ότι οι δυο τους είχαν συναντηθεί σε έναν διαδικτυακό ιστότοπο γνωριμιών και ότι η Brook ήταν «πολύ μεγαλύτερη και πιο δυνατή» από το υποτιθέμενο θύμα της. Στους ενόρκους είπαν ότι η υποτιθέμενη επίθεση συνέβη στο σπίτι της στο Σαουθάμπτον, στο Χαντς. Ο Μπράιαν συνέχισε: «Μετά από μερικά ποτά πήγαν για ύπνο, όπου αυτό που ήθελε ήταν να κοιμηθεί. Η φοιτήτρια ήθελε να κάνει σεξ και του τραβούσε το χέρι και την πλάτη του».

Στην αστυνομία ο άντρας είπε ότι είχε στύση, αλλά δεν ήθελε να έχει.

«Ήταν από πάνω του και τον καβάλησε ακουμπώντας στους ώμους του. Δεν τελείωσε με την εκσπερμάτισή του, αλλά όταν έχασε την στύση του και εκείνη τον παράτησε» είπε και πρόσθεσε «ένιωθε ξαναμμένη και ήθελε να κάνει σεξ. Όταν έκανε ό,τι έκανε, είπε ότι απλώς τα παράτησε καθώς δεν ήθελε να τον ακούσει».

Ο Μπράιαν είπε στο δικαστήριο ότι η 30χρονη αρνήθηκε την κατηγορία καθώς «έχει συνείδηση ​​του βάρους της» . Επίσης, δεν θυμάται να συνέβη το περιστατικό.

Ο Δικαστής πρόσθεσε: «Η συγκατάθεση εμφανίζεται στην κατηγορία, καθώς το “θύμα” ήταν κατηγορηματικός ότι όχι μόνο είχε σεξουαλική δραστηριότητα χωρίς τη συγκατάθεσή του, αλλά είναι κατηγορηματικός ότι ήταν από πάνω κατά τη διάρκεια της πράξης. «Η Brook ισχυρίζεται ότι δεν θα μπορούσε και δεν συνέβη. «Με τη σεξουαλική τοποθέτηση στο προσκήνιο του μυαλού σας, εάν τα έχει επινοήσει όλα αυτά – γιατί ένας άντρας να κάνει έναν ισχυρισμό που γνωρίζει ότι θα ήταν απίθανος όπως η μοναδική θέση που ήξερε ότι δεν θα χρησιμοποιούσαν;» Ο κ. Bryan περιέγραψε τον καταγγέλλοντα ως «μη επιτηδευμένο» και «αφελή» σε σεξουαλικά θέματα, προτού η συνέντευξή του με την αστυνομία φτάσει στο Δικαστήριο. Σε αυτό είπε πως: «Ήταν πολύ μεθυσμένη και έλεγε ότι είχε διάθεση. Ήταν αναμμένη και ήθελε να [κάνει σεξ] και επειδή δεν ήθελα εκείνη συνέχισε να μου τραβάει το χέρι. «Είναι πολύ μεγαλύτερη και πιο δυνατή από εμένα και δεν μπορούσα να κάνω τίποτα γι’ αυτό. «Δεν μπορώ να την κουνηθώ όταν είναι από πάνω γιατί είναι πολύ πιο βαριά από εμένα. Έχει περίπου το διπλάσιο βάρος του σώματός μου – επομένως δεν μπορούσα να κουνηθώ. «Ήθελα να τελειώσει. Απλώς τα παράτησα γιατί δεν επρόκειτο να με ακούσει.

«Ένιωσα σαν να συνεχίστηκε για αιώνες, αλλά μάλλον όχι περισσότερο από 15 λεπτά. Ένιωσα ότι ήταν πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα – δεν τελειώνει ποτέ. «Ένιωσα παραβιασμένος. Δεν μπορούσα να πιστέψω ότι συνέβη. Την επόμενη μέρα δεν θυμόταν τι είχε συμβεί. Παρατήρησε ότι ήμουν απόμακρος μαζί της, αλλά δεν ήξερε γιατί. Με έκανε να λυπάμαι που το άφησα να συμβεί με αυτόν τον τρόπο» σημείωσε. Η φοιτήτρια αρνείται την κατηγορία ότι προκάλεσε ένα άτομο σε σεξουαλική δραστηριότητα χωρίς τη συγκατάθεσή του.

Η υπόθεση συνεχίζεται.







Related posts

Αυτός είναι ο πλήρης κατάλογος των αμαρτημάτων κατά την ορθόδοξη εκκλησία

admin

Τον σκóτωσε με μωρομάντηλα και φωτογράφιζε: Nεκρός 3χρоνος από τα χέρια της μητριάς του – Σε σоκ οι γоνείς

admin

Ζευγάρι όρμησε σε φλεγόμενο παιδικό σταθμό και έσωσε 20 μωράκια

admin

Μαρία Εκμεκτσίογλου: «Ο γιος μου θα υιοθετήσει δύο παιδάκια που έμειναν ορφανά. Έχουμε πολλά ορφανά, νεογέννητα, παιδάκια»

admin

Γιάννης Φέρτης: Συγκινεί το «αντίο» της Τάνιας Τσανακλίδου – «Ήσουν ο πιο έντιμος και υπέροχος άντρας που γνώρισα»

admin

Συγκıνεί η Μιμή Ντενίση για τον Γιάννη Φέρτη: «Ήταν ο πυγμαλίωνάς μου» Εμφανώς συγκινημ

admin

Οι μεγάλοι έρωτες του Γιάννη Φέρτη με Καλογεροπούλου, Ντενίση, Τσανακλίδου και Ψάλτη

admin

Γιαγιά και Παππούς στάθηκαν να καμαρώσουν τον εγγονό τους που υπηρετεί ως εύζωνας

admin

Καπουτζίδης: «Δεν το βλέπω να στερıώνω με κανέναν άνθρωπο, θα μείνω με τα γατıά»

admin

Ανελέητο κράξιμο Καρβέλα για τα Τέμπη: «Υπεύθυνος ο πρωθυπουργός και ο υπουργός, όχι ο μικρός σταθμαρχάκος»

admin

Θάνος Ασκητής: «Δεν θα χειροκροτούσα τον γιο μου αν μου έλεγε ότι είναι γκέι και θέλει παιδί»

admin

Ανύπαντρη γυναίκα υιοθέτησε 6 ορφανές αδερφούλες για να μην χωριστούν ποτέ η μία από την άλλη

admin