Fashion

Τα μόνα shoes trends που ταιριάζουν με τα φαρδιά (wide-leg) παντελόνια σου

To style inspo δεν σταματά πουθενά. Ναι, συνεχώς αναζητούμε νέες τρόπους για να αναδείξουμε με το καλύτερο τρόπο τα looks μας και αυτό είναι υπέροχο. Κάπως έτσι, λοιπόν, σήμερα επικεντρωθήκαμε στο κεφάλαιο wide-legs ή αλλιώς στα φαρδιά παντελόνια.

Αν ρωτάς τη γνώμη μας, η άνεση και το στυλ που προσφέρει αυτό το fashion είναι μοναδικά. Εντάξει, δεν μπορούμε να πούμε, και τα super στενά παντελόνια έχουν τη χάρη τους, αφού αναδεικνύουν με το καλύτερο τρόπο τις καμπύλες του σώματος , όμως, τα wide-legs trousers έχουν αποκτήσει μοναδική θέση στη καρδιά μας- ειδικά τους πιο ζεστούς μήνες του χρόνου- και αυτό δεν αλλάζει εύκολα.

Ακόμα αν σε τρομάζει ένα φαρδύ παντελόνι και σκέφτεσαι, πως θα καταφέρεις να αναδείξεις τα πόδια σου δίχως να χάνεσαι μέσα στο ύφασμα, έχουμε να σου πούμε το εξής: Το μυστικό βρίσκεται στη σωστή επιλογή του παπουτσιού. Αν βρεις το κατάλληλο shoe trend δεν έχεις να φοβάσαι απολύτως τίποτα.

Έτσι, καθώς οι street style εμφανίσεις και τα catwalks αποτελούν πραγματικό masterclass για εμάς, βρήκαμε τα 5 shoes treds που θα αναδείξουν με το καλύτερο τρόπο τα wide leg παντελόνια σου.

(Photo by Christian Vierig/Getty Images)

Simple Flats

Μπορεί να μην είναι για όλες, καθώς λόγω ύψους, μπορεί το παντελόνι να σέρνεται στο έδαφος, όμως αυτό το εξαιρετικά απλό στυλ στα παπούτσια δείχνει απίστευτα κομψό και χαρίζει άνεση.

(Photo by Christian Vierig/Getty Images)

Myles με τακούνι

Η αντίθεση που δημιουργείται ανάμεσα στα φαρδιά παντελόνια και πιο κομψά mules είναι ένας καλός τρόπος για να εξισορροπήσετε τις αναλογίες ενός ντυσίματος.

Μυτερές γόβες

Ο τέλειος συνδυασμός για ένα besness look. Οι μυτερές γόβες επιμηκύνουν το πόδι και μας κάνουν να φαινόμαστε ελαφρώς ψηλότερες.

Strappy σανδάλια

Συνδικάζοντας ένα wide leg jean με ένα ζευγάρι strappy sandals θα δημιουργήσεις ένα εξαιρετικά chic και stylish σύνολο, όπως αυτό της Carrie Bradshaw στη σειρά «Sex and the City» .

Sneakers

Για να είμαστε ειλικρινής τα sneakers, δείχνουν υπέροχα με ότι και αν φορέσουμε. Ωστόσο, Νομίζω ότι τα πιο ανοιχτόχρωμα αθλητικά παπούτσια ταιριάζουν καλύτερα με τα φαρδιά παντελόνια, καθώς δεν τραβούν το βλέμμα αμέσως στη βάση του ντυσίματος μας.

Ακολουθήστε το - στο

Google News

και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Related posts

Zara Βasics Άνοιξη 2024: Τα 6 κομμάτια που πρέπει να αγοράσεις

admin

Πως να συνδυάσεις τα λόφερς με τακούνι

admin

Τα νέα ρούχα στα Ζάρα που πρέπει να έχεις

admin

Δυναμική και πολυτελής αισθητική

admin

6 Ανοιξιάτικα φορέματα από τα Zara που ξεχωρίζουν

admin

5 Επώνυμα τσαντάκια για τις επίσημες εμφανίσεις σου

admin

Αυτά τα 4 χρώματα κυριαρχούν στην μόδα το 2024

admin

Οι τάσεις στα χρώματα την άνοιξη 2024

admin

6 Συμβουλές που κάνουν κάθε εμφάνιση να φαίνεται ακριβή

admin

Μόνο αυτά τα 5 κομμάτια χρειάζεσαι για υπέροχα ανοιξιάτικα looks

admin

4 Basic τζιν H&M που χρειάζεσαι στην ντουλάπα σου

admin

8 Επίσημα φορέματα Zara για την Άνοιξη που θα λατρέψεις

admin