Τα ζώδια που διανύουν την καλύτερη εβδομάδα έχουν ήδη νιώσει τα vibes. Ο Μάρτιος κλείνει με τον καλύτερο τρόπο για αυτά. Επιτέλους, σύμφωνα με το Style Caster, αποκτούν τη διαύγεια που χρειάζονται για τα επόμενα βήματά τους.

Αν ανήκετε λοιπόν σε ένα από τα ζώδια που διανύουν την καλύτερη εβδομάδα, αυτό σημαίνει για εσάς έμπνευση.

Τα τρία ζώδια που διανύουν τη χειρότερη εβδομάδα

Καρκίνος

Έπειτα από έξι μήνες του Άρη στους Διδύμους -όπου δεν άφησε επιλογή από το να βάλει το μυαλό σας σε δουλειά-, επιτέλους φεύγει από τον 12ο οίκο σας. Ο Άρης έχει αφήσει ζημιές στη συναισθηματική σας ζωή αλλά αυτό δεν σας στερεί την ενέργεια και την ουσία που φέρνει στον εσωτερικό σας κόσμο. Σαν να σας φροντίζουν και να κάνετε αναπλήρωση μετά από έναν βαθύ ύπνο.

Η καριέρα και τα οικονομικά ζητήματα θα μπουν στο «παιχνίδι» προς το τέλος της εβδομάδας καθώς η Σελήνη μπαίνει στους Λέοντες και στον 2ο οίκο σας. Θα συναντήσει την ίδια στιγμή τον Ήλιο και τον Δία στον 10ο οίκο σας που αφορά την εξουσία, την δημόσια εικόνα και τη φήμη σας στον κόσμο. Μια νέα αίσθηση ελπίδας και αυτοπεποίθησης στην προσωπική σας ζωή αντανακλάται στην επαγγελματική.

Σκορπιός

Μετά από αρκετούς μήνες εσωστρέφειας, βλέπετε το φως στο τέλος τούνελ. Είναι ένας συνδυασμός πραγμάτων, ξεκινώντας από τον κυβερνήτη σας τον Άρη που επιτέλους φεύγει από τον 8ο οίκο σας. Ο κόκκινος πλανήτης μπαίνει στον 9ο οίκο σας που αφορά την περιπέτεια, την εξάπλωση και την ανακάλυψη του εαυτού. Ο Άρης κυβερνά και τον 6ο οίκο σας που αφορά την υγεία, τις καθημερινές συνήθειες και την καθημερινότητα στη δουλειά οπότε φωτίζει ένα νέο ταξίδι προσέγγισης στην καθημερινότητά σας. Ο Πλούτωνας μπαίνει στον Υδροχόο και αυτό είναι εξίσου σημαντικό.

Στις 28 Μαρτίου ο Ερμής αλληλοεπιδρά με τον Δία στον 6ο οίκο σας και προσθέτει ελπίδα, πάθος και ανανέωση στις καθημερινές σας σχέσεις. Ακολουθεί και το ντεμπούτο της Σελήνης μέσω του Λέοντα στον 10ο οίκο σας που αφορά την εξουσία, την δημόσια εικόνα και τον τομέα της καριέρας. Η Σελήνη θα συναντηθεί με τον Ήλιο και τον Δία σε ένα τρίγωνο όπου θα σας παρουσιαστεί με ένα παθιασμένο πρότζεκτ και/ή μια επαγγελματική ευκαιρία.

Ιχθύες

Είναι αναζωογονητικό όταν συνειδητοποιείτε ότι ο Άρης επιτέλους φεύγει από τον 4ο οίκο σας που αφορά το σπίτι, τα οικογενειακά θέματα, τα συναισθηματικά θεμέλια. Επισήμως φορτίζει τον 5ο οίκο που αφορά τον έρωτα, το πάθος και την αυτοέκφραση. Είτε αφορά την δημιουργικότητα ή τον ρομαντισμό, έχετε την ενέργεια και τον ενθουσιασμό να αφοσιωθείτε σε αυτό το νέο κεφάλαιο της ζωής. Ειδικά με την συγκέντρωση των πλανητών στο ζώδιό σας που ενεργοποιεί τον 2ο οίκο σας που έχε να κάνει με τη σταθερότητα, τα οικονομικά και το αξιακό σύστημα.

Τι σας κάνει να νιώθετε ασφαλείς και γειωμένοι; Είστε έτοιμοι να υποστηρίξετε τον εαυτό σας από τις 30 Μαρτίου που η Σελήνη συναντιέται με τον Ήλιο και τον Δία μέσω του 2ου οίκου σας που αφορά τα χρήματα, την αυταξία και τις αισθησιακές απολαύσεις. Το να τιμάτε τις προσωπικές σας ανάγκες, επιθυμίες και αξίες αποδεικνύεται εξαιρετικά επιβραβευτικό.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

-