Beauty

Στο MasterChef έχουμε νέα κόντρα Τράκα με Μπέη & τον Άγγελο στην τελευταία του δοκιμασία

Nέα αποχώρηση στη «σκιά» της αποχώρησης Πορφύρη η σημερινή δοκιμασία του MasterChef έχει σασπένς, αλλά ξεκάθαρο νικητή. 

Φτάνουμε στο τέλος του MasterChef και αυτό σημαίνει ότι η αγωνία θα είναι μεγάλη για παίκτες και κοινό. Ότι θα σου φανεί ως απλό θα είναι σύνθετο. έχουμε να διανύσουμε αρκετό δρόμο ακόμη μέχρι να μάθουμε ποιος ή ποια θα πάρει το έπαθλο και τον τιμητικό τίτλο του νικητή ή της νικήτριας του MasterChef 7.

Απόψε η Μαρία Μπέη θα περάσει δια πυρός και σιδήρου και θα φτάσει στην 3αδα. Τυχερός για να φτάσει στην 3αδα θα είναι όμως μόνο ο Αλέξανδρος και όχι ο Άγγελος. Εδώ προβλέπεται μεγάλη μάχη σύμφωνα με τις αποκλειστικές μας πληροφορίες.

https://www.instagram.com/p/CsrilbBogiS

Τα δάκρυα της Μαρίας και η σπόντα του Νίκου περί ηθικής

Στο νέο τρέιλερ του MasterChef που αφορά στο σημερινό επεισόδιο, βλέπουμε αρχικά την Μαρία Μπέη να μη θέλει να παρουσιάσει το πιάτο της (προφανώς λόγω αστοχίας;) και αισθανόταν άβολα απέναντι στους κριτές. Όμως τελικά οι κριτές θα το δοκιμάσουν και όχι μόνο αυτό. H Mαρία καταφέρνει και περνά στην 3αδα.

https://www.instagram.com/p/CsrYLOZIlbb

Φέτος όπως έχεις καταλάβει, έχουμε μία μικρή αλλαγή στις διαδικασίες. Ήδη ο Τράκας πέρασε στην 3αδα με μία δοκιμασία και οι υπόλοιποι παίκτες περνούν από πολλές δοκιμασίες μέχρι να βρεθούν και εκείνοι δίπλα του. Δίκαιο ή άδικο όλο αυτό, μη ξεχνάς ότι όλα γίνονται για την τηλεοπτική ίντριγκα και τίποτε περισσότερο. Που τελικά αρέσει σε μερίδα του κοινού.

Ο Γιώργος Πορφύρης «κέρδισε» το φετινό MasterChef κι ας αποχώρησε λίγο πριν την τετράδα

Το ότι πέρασε όμως η Μαρία Μπέη στην 3αδα δημιουργεί ένταση στον Νίκο Τράκα. Ο οποίος μιλάει στη δήλωσή του περί ανηθικότητας, αλλά μάλλον οι κριτές θα έχουν αντίθετη άποψη.

Το θέμα είναι εν τέλει πως ο Άγγελος και ο Αλέξανδρος θα βρεθούν στη δεινή θέση να αντιμετωπίσουν ο ένας τον άλλον. Όχι μόνο επειδή υπήρξαν φίλοι, αλλά γιατί είναι ισάξιοι στο ταλέντο. Αγχωμένοι και οι δύο θα κληθούν στο πιάτο αντιγραφής να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να πάνε στην χρυσή 3αδα.

Και ενώ με ελάχιστη διαφορά το φαβορί φαίνεται πως είναι ο Άγγελος, δυστυχώς εκείνος θα είναι ο ηττημένος και θα αποχωρήσει.

Ο παίκτης φέτος έδειξε πως έχει ταλέντο. Αν είχε μετριάσει τα σχόλιά του για τους άλλους συμπαίκτες του θα είχε μαζί του και την αγάπη του κοινού.

Related posts

Γούστο μου και «Paja Toquilla» καπέλο μου!

admin

Εντυπωσιακή ανδρική συλλογή ρούχων του Dearin Antonio Priester

admin

Designer συνεργασία της H&M με τον οίκο μόδας Rokh

admin

Mάγεψαν την Αμερική με δημιουργίες Celia Kritharioti

admin

Σοφία Καρβέλα: Έτοιμη η πρώτη συλλογή της ως creative director της Equipment

admin

Εντυπωσιακές εμφανίσεις που ξεχώρισαν στο Κόκκινο Χαλί @Bafta 2024

admin

Έλενα Κουντουρά: Guest εμφάνιση στην Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι

admin

Φαντασμαγορικό σόου της Celia Kritharioti στο Παρίσι

admin

Εντυπωσιακή Naomi Campbell στο σόου της Celia Kritharioti

admin

Ο Δημήτρης Τσίκλης με μπλουζάκι-μήνυμα κατά της ομοφοβίας

admin

Για τις νύφες που θέλουν να ξεχωρίσουν

admin

Πέδιλα, τα must have γυναικεία καλοκαιρινά υποδήματα

admin