Beauty

Στο σόου του Βασίλη Ζούλια με μούσα την Υακίνθη

O Βασίλης Ζούλιας είναι ο μοναδικός που αναβιώνει πιστά την ατμόσφαιρα της δεκαετίας του ’50 και του ’60 στη δουλειά του. Όχι μόνο στα ρούχα του και τα αξεσουάρ του αλλά και στο μαγαζί, το ατελιέ, το σπίτι του και γενικά στη ζωή του. Ο πρωτοπόρος σχεδιαστής τίμησε με τη νέα κολεξιόν του, για μια ακόμη φορά, τις γυναίκες, ενώ τα κοσμήματα του Περικλή Κονδυλάτου, ολοκλήρωσαν το άριστο αποτέλεσμα.

Η επίδειξη στήθηκε στη Σαρωνίδα, στο πλαίσιο της Athens Xclusive Designers Week και μούσα του ήταν για άλλη μία φορά η δικιά μου Υακίνθη, που εντυπωσίασε με την εμφάνισή της. Σούπερ μόντελ για δεκαπέντε  χρόνια μετά τη στέψη της ως Μις Ελλάς το 1959 στα Αστέρια,  μάγεψε το κοινό περπατώντας με το αριστοκρατικό της στιλ και αποθεώθηκε στο σόου του Βασίλη που είχε τίτλο “Η κοιλάδα με τις κούκλες”. Και δεν ήταν λίγες οι κούκλες που συμμετείχαν στο σόου, όπως η Βίκυ Κουλιανού, η Μελίνα Κάππη και η Κατερίνα Τερζοπούλου.

Το ντεφιλέ του Βασίλη Ζούλια ήταν ένα κομψό ταξίδι στο χρόνο, στο γνωστό και πλέον αγαπημένο μοτίβο  που ρίχνει πάντα μια κλεφτή ματιά στο παρελθόν, φέρνοντας στο σήμερα νοσταλγικές εικόνες του χθες αναλλοίωτες στο χρόνο. Όσο για μένα, βλέπω και  καμαρώνω την Υακίινθη και δεν μπορώ να κρατήσω τα δάκρυά μου. Γι’ αυτό το ωραίο κορίτσι που μπορούσε να κάνει τόσα, αλλά είναι ευχαριστημένο με λίγα και ουσιαστικά. Τηλεόραση, περπάτημα γύρω από την Ακρόπολη, μπιρίμπα με τις κολλητές και μανειώδες τάισμα αδέσποτων. H φυσική ομορφιά και η ευγένεια δεν θέλει κόπο. Και όσο και αν μεταλάσσεται σε beauty queen ανάλογα με τις ανάγκες, παραμένει μία φιλοσοφημένη υπερκαλοσυνάτη καλλονή των λουλουδιών. Και εγώ όπως κι εσείς έχω την ομορφότερη και καλύτερη μαμά στον κόσμο.

Βίντεο από το σόου:


Τα καλλυντικά Nuxe ήταν ένας από τους χορηγούς του σόου.  Συνδυάζουν τη δύναμη της φύσης, την αποτελεσματικότητα της επιστήμης και την ικανοποίηση των αισθήσεων, για τη μέγιστη ευχαρίστηση. Αυτός ο συνδυασμός αντικατοπτρίζεται στην επωνυμία της εταιρείας, η οποία δημιουργήθηκε από τις λέξεις “Nature” και “Luxury”, όπως και σε όλα τα μαγικά προϊόντα της Nuxe.

Υακίνθη Καραβίτη Πολίτη, Περικλής Κονδυλάτος, Τόνια Φουσέκη, Φρέντυ Καλομπράτσος

Ο makeup artist Φρέντυ Καλομπράτσος με  την μούσα του ντεφιλέ Υακίνθη

Δύο καλλονές μαζί! Υακίνθη και Μελίνα Κάππη

Κατερίνα Τερζοπούλου

Βίκυ Κουλιανού

Μελίνα Κάππη

Αppolonia B.

Ελένη Γιάτσιου,  Χριστίνα Πολίτη, Ανθη Αβραμέα της Anthings,  Έλενα Γαλύφα

 

 

Related posts

Ο Tom Ford στα καταστήματα Luisa World

admin

Ο Βασίλειος Κωστέτσος και η εμβληματική συλλογή του «L’Olympien Art Couture»

admin

Γούστο μου και «Paja Toquilla» καπέλο μου!

admin

Εντυπωσιακή ανδρική συλλογή ρούχων του Dearin Antonio Priester

admin

Designer συνεργασία της H&M με τον οίκο μόδας Rokh

admin

Mάγεψαν την Αμερική με δημιουργίες Celia Kritharioti

admin

Σοφία Καρβέλα: Έτοιμη η πρώτη συλλογή της ως creative director της Equipment

admin

Εντυπωσιακές εμφανίσεις που ξεχώρισαν στο Κόκκινο Χαλί @Bafta 2024

admin

Έλενα Κουντουρά: Guest εμφάνιση στην Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι

admin

Φαντασμαγορικό σόου της Celia Kritharioti στο Παρίσι

admin

Εντυπωσιακή Naomi Campbell στο σόου της Celia Kritharioti

admin

Ο Δημήτρης Τσίκλης με μπλουζάκι-μήνυμα κατά της ομοφοβίας

admin