Must

Στεφανία Γουλιώτη: «Ο γάμος και το παιδί θεωρούνται επιτυχία στην κοινωνία μας. Πάνε και κάνουν παιδιά γυναίκες που δεν θα έπρεπε να κάνουν»

Στεφανία Γουλιώτη: «Ο γάμος και το παιδί θεωρούνται επιτυχία στην κοινωνία μας. Πάνε και κάνουν παιδιά γυναίκες που δεν θα έπρεπε να κάνουν»

Η Στεφανία Γουλιώτη παραχώρησε μία συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής “Ελένη” κατά την οποία αναφέρθηκε στη σειρά “Maestro” αλλά και στα κοινωνικά ζητήματα που αναδεικνύονται μέσα από αυτήν.







Το ότι χρειάζεται να έρθει μία σειρά σαν το “Maestro” του Χριστόφορου Παπακαλιάτη για να θυμίσει στην ελληνική οικογένεια ότι μπορεί να έχεις ένα ομοφυλόφιλο παιδί και είναι “οκ”, ότι δεν σου επιτρέπεται να σηκώνεις το χέρι σου πάνω στη γυναίκα, ούτε καν να της φωνάζεις, να θυμίσει πράγματα αυτονόητα, είναι ένα από τα βασικότερα προβλήματα της κοινωνίας μας. Νομίζω ότι δεν τους αξίζει ο χαρακτηρισμός “επίκαιρα”” δήλωσε η Στεφανία Γουλιώτη πάνω σε αυτό.

Περνώντας στο γεγονός ότι δεν τη βλέπουμε συχνά να μιλά για την προσωπική της ζωή, η Στεφανία Γουλιώτη θέλησε να εξηγήσει τη σκέψη της λέγοντας: “Θα εστίαζα στη δυστυχία όχι μόνο της γυναίκας που κακοποιείται -αυτή είναι αυτονόητη- , αλλά εκείνης που είναι δυστυχισμένη μέσα σε έναν γάμο. Να, ένας λόγος που δεν μιλάω για τα προσωπικά μου. Ο γάμος στην ελληνική κοινωνία και σε όλες τις κοινωνίες είναι συνυφασμένος με μία επιτυχία, το ίδιο συμβαίνει και με την απόκτηση ενός παιδιού. Πάνε και κάνουν παιδιά γυναίκες που δεν θα έπρεπε να κάνουν επειδή θεωρείται επιτυχία. Η μεγαλύτερη νεύρωση και δυστυχία ξεκινάει από το να προσπαθήσεις να φτάσεις σε έναν βαθμό ευτυχίας που δεν είναι δικός σου. Δεν μπορώ να βγάλω από το μυαλό μου τη φωνή της μητέρας μου, “Θα περάσει το τρένο, κάνει παιδί”. Και σιωπηλή να είναι μία μητέρα, μεταφράζει το παιδί, τι θα ήθελε για να ανέβει στα μάτια της. Ακόμα και να έχει πεθάνει, για παράδειγμα ο δικός μου πατέρας έχει φύγει από τη ζωή, σκέφτεσαι ακόμα τι θα τον έκανε υπερήφανο. Είναι τρομερό το τι κάνουμε στους εαυτούς μας“.







Related posts

Ελένη Αρβελέρ: «Η Ελλάδα κινδυνεύει σήμερα από τους Έλληνες που ξέχασαν να είναι Έλληνες»

admin

Είναι 20 χρόνια μαζί, έχουν 1 κόρη: Η άγνωστη κοúκλα σύζυγος του Δημήτρη Κόκοτα ζει μακριά από τη δημοσιóτητα

admin

Ευρωεκλογές 2024 – Αλέξης Γεωργούλης: Είμαι αθώος, το δικαστήριο θα με δικαιώσει

admin

Η Αθήνα ψηφίστηκε ως η πρώτη πόλη που μυρίζει πιο ωραία στον κόσμο

admin

Θρήνος για τον Φίλιππο: Έφυγε από τη ζωή μόλις στα 46 χρόνια του

admin

Μουτίδου: «Δεν πιστεύω στο Θεό γι’ αυτό και δε βάφτισα την κόρη μου»

admin

Δυσάρεστα νέα για την Αθήνα – Ψηφίστηκε ως η χειρότερη πόλη της Ευρώπης

admin

«Θα σας μιλήσει ο ίδιος»: Ευχάριστα τα νέα για τον Δημήτρη Κόκοτα

admin

Ερωτεύθηκαν παράφορα στο σχολείο, χάθηκαν για έξι δεκαετίες και τώρα στα 80 τους παντρεύονται

admin

Αυτός είναι ο πλήρης κατάλογος των αμαρτημάτων κατά την ορθόδοξη εκκλησία

admin

Τον σκóτωσε με μωρομάντηλα και φωτογράφιζε: Nεκρός 3χρоνος από τα χέρια της μητριάς του – Σε σоκ οι γоνείς

admin

Ζευγάρι όρμησε σε φλεγόμενο παιδικό σταθμό και έσωσε 20 μωράκια

admin