Fashion

Πώς να φορέσεις χαμηλοκάβαλα τζιν, αν απεχθάνεσαι τα χαμηλοκάβαλα τζιν

Τα χαμηλοκάβαλα τζιν, ο μεγάλος μας εχθρός από τα 00s’, η νέμεσις κάθε γυναίκας που έζησε την εφηβεία της στην πιο άχαρη στιλιστικά εποχή του 210υ αιώνα έχουν κάνει οριστικά την επιστροφή τους. Τα χαμηλοκάβαλα τζιν της SS23 (βλ. McQueen, Jacquemus, Masha Popova και Altuzarra) επέστρεψαν και για την σεζόν FW23 (τα είδαμε στα catwalks των Gucci, Y/Project και Isabel Marant). Οι σχεδιαστές μίλησαν, το TikTok μίλησε: ήρθε η ώρα να ξαναγνωριστούμε με τον αφαλό μας. Τα καλά νέα; Υπάρχουν τρόποι να το κάνετε να λειτουργήσει ακόμα αν ορκίζεστε στα ψηλόμεσα τζιν και θα υπερασπιζόσασταν με τη ζωή σας.

kopela_street_style_me_xamilokavalo_tzin_stil_cargo_kai_mavro_dantelenio_kormaki

Χαμηλοκάβαλο τζιν σε στιλ cargo

Μπορεί να σκεφτείτε εύλογα: «Γιατί να φορέσουμε χαμηλοκάβαλα τζιν, αν δεν μας αρέσουν τα χαμηλοκάβαλα τζιν;» και θα έχετε δίκιο, ωστόσο εμείς οφείλουμε να μοιραστούμε μαζί σας τα μυστικά μας, σε περίπτωση που θελήσετε να δοκιμάσετε το trend. Πού ξέρετε, μπορεί τα μικρά μας στιλιστικά tips να σας αλλάξουν τη γνώμη που είχατε μέχρι σήμερα για το συγκεκριμένο item.

Tip #1

To ύψος δεν είναι σημαντικό, αρκεί να κάθεται χαμηλά στη μέση. Ένα μεσαίο προς χαμηλό ύψος σε ένα τζιν με ίσια γραμμή είναι ιδανικό για όσες θέλετε να τολμήσετε το trend, χωρίς ωστόσο να παίξετε με “επικίνδυνα” χαμηλά ύψη.

Tip #2

Aγοράστε το αγαπημένο σας ψηλόμεσο τζιν ένα ή δύο νούμερα μεγαλύτερο και ρίξτε το χαμηλά. Για παράδειγμα, τα straight-fit τζιν της Zara εξυπηρετούν ιδανικά αυτόν τον σκοπό.

kopela_me_xamilokavalo_tzin_lefko_top_mpez_panofori_kai_gyalia_iliou

Χαμηλοκάβαλο παντελόνι με straight fit.

Tip #3

Τα πάντα έχουν να κάνουν με το fit. Αν το καλοσκεφτείτε, αυτό που μας κάνει να αισθανόμαστε πανικό στην επιστροφή του χαμηλοκάβαλου τζιν, είναι ότι θυμόμαστε τη 00s’ εκδοχή του, το skinny χαμηλοκάβαλο τζιν. Τα τελευταία χρόνια όμως τα τζιν με μια πιο χαλαρή εφαρμογή είναι η απόλυτη τάση. Συνεπώς, μπορείτε να στραφείτε σε fits όπως, straight-leg, boyfriend, skater, cargo και wide-legged με χαμηλή μέση. Θα δείτε ότι μιλάμε για ένα εντελώς διαφορετικό item και στιλ.

kopela_me_xamilokavalo_wide_legged_tzin_kai_mavro_top

Χαμηλοκάβαλο τζιν σε στιλ wide-legged.

Tip #4 

Το πώς θα το συνδυάσετε θα καθορίσει το πώς νιώθετε για τα χαμηλοκάβαλα τζιν. Από το τι παπούτσι θα φορέσετε με αυτά, μέχρι τι accessorizing θα κάνετε μπορεί να αλλάξει τη γνώμη σας για το συγκεκριμένο ρούχο. Για παράδειγμα, στο catwalk της Gucci το είδαμε φορεμένο με oversized πουκάμισο, καμπαρντίνα και μπότες. Δεν έμοιαζε και τόσο τρομακτικό έτσι, σωστά;

montelo_sto_catwalk_tis_gucci_me_xamilokavalo_tzin_poukamiso_kai_mpez_kamparntina

Χαμηλοκάβαλο τζιν από τη συλλογή FW23 της Gucci.

Λοιπόν, το ακούσατε πρώτες εδώ. Οι στιλιστικές επιλογές που έχετε για να φορέσετε και εν τέλει να αγαπήσετε τα χαμηλοκάβαλα τζιν είναι πιο πολλές από ό,τι νομίζετε. Όλα κρίνονται στην εφαρμογή, αλλά και στο styling. Σε κάθε περίπτωση, φροντίστε, αν το τολμήσετε να χτίσετε ένα outfit που να έχει μεν Y2K στοιχεία, να μη μοιάζει όμως λες και μεταμφιεστήκατε για κάποιο πάρτι με θέμα τα 00s’.

Φωτογραφίες: IMAXtree

Ακολουθήστε το - στο

Google News

και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Related posts

Πώς θα εντάξεις το κόκκινο στην γκαρνταρόμπα σου

admin

Η Bella Hadid φόρεσε το παλτό από Mango με το οποίο θα βγάλεις όλη την άνοιξη

admin

Η νέα ανοιξιάτικη συλλογή της Callista είναι μία ωδή στην ανθισμένη κομψότητα

admin

Ντύσιμο για Βάπτιση: Ιδέες για εντυπωσιακές εμφανίσεις αυτήν την άνοιξη-καλοκαίρι

admin

Moodboard Inspo: 14 casual chic looks για το τριήμερο που διανύουμε

admin

5 Πουκάμισα Mango που αξίζει να αγοράσεις φέτος την Άνοιξη

admin

Καλοκαιρινές γυναικείες τσάντες ΚΕΜ 2024

admin

6 Ρούχα Zara για να χτίσεις το απόλυτο Παριζιάνικο στυλ!

admin

6 Πράγματα που χρειάζεσαι στην ντουλάπα σου αν είσαι 30+

admin

4 Ανοιξιάτικα outfits με τζιν παντελόνι για κάθε μέρα

admin

Τι να φορέσω σε γάμο αυτήν την άνοιξη; 5 προτάσεις για μοναδικές εμφανίσεις

admin

Τα 5 βασικά κομμάτια που χρειάζεσαι στην ντουλάπα σου

admin