Μία από τις σειρές που αναμένεται να κάνουν αίσθηση την επόμενη σεζόν είναι το «Ναυάγιο» του Mega από το βιβλίο του Σπύρου Πετρουλάκη που βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα. Μαθαίνουμε λοιπόν ότι οι δύο ηθοποιοί που έχουν δώσει τα χέρια για τους πρωταγωνιστικούς ρόλους είναι ο, άκρως περιζήτητος, Γιάννης Στάνκογλου και η Αναστασία Παντούση. Το μόνο θέμα που υπάρχει με τον Γιάννη Στάνκογλου είναι η θεατρική του περιοδεία το καλοκαίρι με την παράσταση «Οιδίπους Τύραννος». Και εκεί όμως υπάρχει εξέλιξη καθώς αποχώρισε η πρωταγωνίστρια Άννα Μάσχα και τη θέση της πήρε η Μαριλίτα Λαμπροπούλου. Στην ίδια παράσταση συμμετέχει μάλιστα και ο σύζυγός της, Γιάννης Νταλιάνης που θα υποδυθεί τον Κρέοντα.

Ακούσαμε και διαβάσαμε ότι το Star προορίζει τον Γιώργο Καράβα για την παρουσίαση του Shopping Star την επόμενη σεζόν. Η πληροφορία μάλλον δεν θα γίνει πραγματικότητα αφού σύμφωνα με τη βίβλο της εκπομπής, επικεφαλής πρέπει να είναι υποχρεωτικά γυναίκα. Εκτός από τη Ραμόνα Βλαντή, που αυτοπροτάθηκε στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό Μας» για να αντικαστήσει τη Βίκυ Καγιά, καθώς θεωρεί τον εαυτό της πιο expert σε θέματα μόδας, πολλές κυρίες αναμένεται να περάσουν από δοκιμαστικό, εκτός αν τελικά και αυτό τον ρόλο αναλάβει η αγαπημένη πλέον του καναλιού, Ζενεβιέβ Μαζαρί.

Φίλα με ακόμα (αλλά μη φέρεις τις κάμερες)

Ο Πάνος Μουζουράκης είναι ένας πραγματικά χαρισματικός και πολυτάλαντος καλλιτέχνης. Και πολύ καλός άνθρωπος, θα προσθέσω αφού αυτό επιβεβαιώνουν όσοι τον γνωρίζουν. Τα τελευταία χρόνια, δε, είναι και άκρως πετυχημένος, κυρίως λόγω της συμμετοχής του στο The Voice. Όταν γίνεσαι, λοιπόν, τόσο αγαπητός και αναγνωρίσιμος, είναι λογικό η προσωπική σου ζωή να αφορά το κοινό. Είτε αυτό σου αρέσει, είτε όχι. Το κοινό δεν ρωτάει, ούτε όμως και οι δημοσιογράφοι που -οφείλουν να- δουλεύουν για το κοινό και όχι για να κάνουν χαρούμενους τους καλλιτέχνες.

Ο γάμος ενός ανθρώπου που ο κόσμος θέλει να βλέπει και να ακούει, είναι ένα χαρμόσυνο γεγονός που οφείλεις να καλύψεις. Ο Πάνος Μουζουράκης ούτε μας κάλεσε, ούτε μας θέλει εκεί γύρω, όπως μας είπε στο ποίημα που μας απήγγειλε με την υπέροχη φωνή του στο YouTube. Η, πάντα ευγενής, Φαίη Σκορδά είπε σήμερα στον αέρα ότι δεν επιθυμεί να στείλει την κάμερα της εκπομπής αφού ο Πάνος δεν επιθυμεί αυτή τη δημοσιότητα. Εκείνη τη στιγμή αναγκάστηκα να διαφωνήσω μαζί της, όπως και άλλοι συνάδελφοι που μου έστειλαν μηνύματα.

Είναι ένας ανοιχτός γάμος, με 300 καλεσμένους (τουλάχιστον οι 100 είναι άνθρωποι του καλλιτεχνικού χώρου), σε μια εκκλησία στην Αίγινα που δεν βρίσκεται σε περιφραγμένο κτήμα. Τι οφείλει να γίνει σεβαστό αν ζητηθεί σε τέτοιες περιπτώσεις; Να μην μπουν οι κάμερες μέσα στον ναό ή μέσα στο γλέντι που θα γίνει σε ιδιωτικό χώρο. Να μην κακιώσεις στον γαμπρό και τη νύφη, που βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη αν δεν κάνουν δηλώσεις -όχι δεν είναι υποχρεωμένοι. Επίσης μιλάμε για ένα ευχάριστο γεγονός και όχι κάτι δυσάρεστο, όπου εκεί έχεις κάθε δικαίωμα να μη θες να μοιραστείς τον θρήνο σου. Επίσης πρέπει να τονίσω εδώ, πως οι παπαράτσι στην Ελλάδα είναι από τους χαλαρούς που υπάρχουν, καθώς στο εξωτερικό που οι αμοιβές είναι πολλαπλάσιες, μπορούν να γίνουν κυριολεκτικά αδίστακτοι.

Αν μπορούσα να δώσω μια συμβουλή στον Πάνο, είναι να μην αγχώνεται και να απολαύσει αυτή την ιερή στιγμή με τη γυναίκα της ζωής του και τους δικούς τους ανθρώπους που θα είναι γύρω τους. Έτσι κι αλλιώς, και οι δημοσιογράφοι και οι φωτογράφοι να μην υπήρχαν, τα κινητά των καλεσμένων δεν θα αφήσουν σχεδόν τίποτα κρυφό, οπότε αυτό που δεν μπορείς να εμποδίσεις, απλά επιλέγεις να το αγνοήσεις γιατί η ουσία είναι αλλού και είναι πολύ πιο σπουδαία…

Διπλό Κουίζ

Ποια παρουσιάστρια δέχτηκε πρόταση να πρωταγωνιστήσει του χρόνου σε ένα από τα πιο πετυχημένα θεατρικά μιούζικαλ όλων των εποχών που δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα και ποιο διάσημο ζευγάρι δέχτηκε πρόταση να παρουσιάσει εκπομπή; Οι απαντήσεις θα δοθούν από εδώ πολύ σύντομα…

Διαβάστε ΕΔΩ όλα τα κείμενα του Νίκου Γεωργιάδη για το Nikopolis Blog.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

-