Την αντίθεσή του στις πρόσφατες δηλώσεις της Έλενας Παπαρίζου θέλησε να εκφράσει την Παρασκευή ο Δημήτρης Σούρας. Ο ειδικός μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

«Δεν μπορώ να καταλάβω τι σχέση έχει η σεξουαλική επιθυμία με τα βιολογικά φύλα. Υπάρχουν μερικοί άνθρωποι που κάνουν σε άσχετο χρόνο άσχετες δηλώσεις. Σε όλο το βασιλικό βασίλειο κάτι σαύρες τρίτα ξαδέρφια του ιγκουάνα γεννιούνται άφυλα. Τα παιδιά μας έχουν φύλο από την ίδρυση του κόσμου. Είναι μία επικίνδυνη δήλωση γιατί έχει ένα μεγάλο κοινό – ως επί το πλείστο νεανικό – τα παιδιά μας μιμούνται και ακούνε. Ακολουθούν. Πολύ εύκολα μερικά παιδιά θα βάλουν στο μυαλό τους ότι δεν έχουν φύλο και είναι άφυλα… Είναι απερίσκεπτη γιατί δεν έχει καμία σχέση με τον σεξουαλικό προσανατολισμό τον οποίο αποδεχόμαστε και σεβόμαστε» τόνισε ο γνωστός ψυχίατρος στον αέρα της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου.

Σε άλλο σημείο ο Δημήτρης Σούρας εξήγησε πως γνωρίζει πως η Έλενα Παπαρίζου μπορεί να έκανε λάθος και άλλο ήθελε να πει, πως δεν μιλά πολύ καλά ελληνικά, ωστόσο επισήμανε πως «εδώ μιλάμε για ένα συγκεκριμένο μήνυμα. Αλίμονο μας αν βάλει κανείς σε ερωτηματικό τα δύο βιολογικά φύλα…Τοποθετούμαι σαν γιατρός. Δεν έχω τίποτε με την καλλιτέχνιδα».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

-