Beauty

Ο δάσκαλος που αγαπούν όλοι οι μαμάδες είπε μια μεγάλη αλήθεια για τη μαμά του βρέφους στην Άρτα

Ο Μάριος Μάζαρης, στη γιορτή της Μητέρας θυμήθηκε τις μάνες αυτές που φέτος γιόρτασαν με άδεια αγκαλιά χωρίς τα παιδιά τους. 

Η γιορτή της μητέρας φέτος, πέρα από ευχές, λουλούδια και κάρτες, έκρυβε πολύ πόνο για τις μαμάδες εκείνες που έμειναν την ημέρα αυτή με άδεια αγκαλιά.

Ο Μάριος Μάζαρης, ο school Marius, ο δάσκαλος – influencer που αγαπούν όλες οι μαμάδες, μοιράστηκε τις σκέψεις του για τη μαμά στην Άρτα που δεν πρόλαβε να γιορτάσει την πρώτη της φορά ως μαμά αλλά και για τις μαμάδες των παιδιών στα Τέμπη.

Το όλο νόημα μήνυμα για τη μαμά στην Άρτα

«Αύριο ίσως η μέρα είναι δύσκολη για κάποιες γυναίκες. Μια γυναίκα σήμερα στην Άρτα αποχαιρέτησε το 5,5 μηνών μωρό της, λίγους μήνες πριν κάποιες αποχαιρέτησαν τα παιδιά που μπήκαν σε ένα τρένο και κάπου στα Τέμπη κόπηκε το νήμα, κάθε μέρα κάποιες γυναίκες από μαμάδες γίνονται κάτι άλλο ή παραμένουν μαμάδες χωρίς να ξέρουν πώς. Κι ίσως αυτό είναι κάτι αφύσικο, οι μαμάδες να αποχαιρετούν τα παιδιά και όχι το ανάποδο. Αύριο, ας σταθούμε λίγο παραπάνω δίπλα τους. Κάθε μέρα πονάει, αύριο ίσως πονέσει λίγο παραπάνω», έγραψε ο δάσκαλος.

https://www.instagram.com/p/CsMcjPzLNzx

Εντωμεταξύ, τραγικές στιγμές έλαβαν χώρα στον Ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών στην Άρτα, όπου τελέστηκε η κηδεία του 5,5 μηνών βρέφους, που πέθανε αφού ο πατέρας του το ξέχασε στο αυτοκίνητο για ώρες. Αγκαλιασμένοι έφτασαν στην εκκλησία οι γονείς του μωρού ενώ ο προαύλιος χώρος είχει στολιστεί με ροζ κορδέλες, ενώ στην είσοδο είχαν τοποθετηθεί μπομπονιέρες. Οι γονείς του βρέφους έφτασαν μαζί φανερά συντετριμμένοι και υποβασταζόμενοι από τους συγγενείς τους.

Η μαμά της Γαρυφαλλιάς έστειλε το δικό της μήνυμα:

Στη γιορτή αυτή, ένα δικό της μήνυμα έστειλε και η Αλεξάνδρα Μάκου, η μαμά της Γαρυφαλλιάς που έχασε άδικα τη ζωή της στη Φολέγανδρο από τον τότε αγαπημένο της μετά από έναν καυγά.

Ταγκάροντας την Κατερίνα Κώτη, τη μητέρα της Ντόρας Ζαχαριά, ενός ακόμα θύματος γυναικοκτονίας αλλά και την Ελένη Κρεμαστιώτη, τη μητέρα της Ερατώς που έφυγε από τη ζωή από τα χέρια του συντρόφου της, η κυρία Αλεξάνδρα έγραψε τα παρακάτω ολοκληρώνοντας:


«Ενός λεπτού σιγή για όσες έχουμε παιδιά στη γειτονιά των αγγέλων».

C6B8B8C5-6049-406A-B162-3D3792CFECA1.png

Η κυρία Αλεξάνδρα έχει γίνει για όλες εμάς πρότυπο, πρότυπο μάνας και πρότυπο ανθρώπου που δεν εγκλωβίστηκε στην προσωπική του οδύνη και στην τραγικότητα της δικής της κατάστασης, αλλά προσπαθεί κάθε μέρα να κάνει κάτι που θα βοηθήσει άλλες γυναίκες, γυναίκες που θα κληθούν να αντιμετωπίσουν «μια φάση που χαλάει». Ο λόγος της- κάθε φορά που την ακούω να μιλάει- ήρεμος, παραγορητικός, μια φωνή αφύπνυσης για να προστατεύσουμε τα κορίτσια μας, τα παιδιά μας.

«Αυτό που νιώθω μετά από αυτή την τραγική απώλεια είναι ότι δεν πρέπει να χάνουμε την πίστη μας στον άνθρωπο… γιατί ακόμα υπάρχουν Άνθρωποι», είχε τονίσει στο Queen.gr η μαμά της Γαρυφαλλιάς σκεπτόμενη έναν κόσμο όπου θα πηγαίνουν ελεύθερες και ασφαλείς οι κόρες μας να απολαύσουν ένα ηλιοβασίλεμα στη Φολέγανδρο. Έναν κόσμο καθαρό, σαν το βλέμμα της Γαρυφαλλιάς.

Ένας χρόνος από τη δολοφονία της Γαρυφαλλιάς και η μητέρα της μας μιλάει για το gineanthropos.gr

Related posts

Γούστο μου και «Paja Toquilla» καπέλο μου!

admin

Εντυπωσιακή ανδρική συλλογή ρούχων του Dearin Antonio Priester

admin

Designer συνεργασία της H&M με τον οίκο μόδας Rokh

admin

Mάγεψαν την Αμερική με δημιουργίες Celia Kritharioti

admin

Σοφία Καρβέλα: Έτοιμη η πρώτη συλλογή της ως creative director της Equipment

admin

Εντυπωσιακές εμφανίσεις που ξεχώρισαν στο Κόκκινο Χαλί @Bafta 2024

admin

Έλενα Κουντουρά: Guest εμφάνιση στην Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι

admin

Φαντασμαγορικό σόου της Celia Kritharioti στο Παρίσι

admin

Εντυπωσιακή Naomi Campbell στο σόου της Celia Kritharioti

admin

Ο Δημήτρης Τσίκλης με μπλουζάκι-μήνυμα κατά της ομοφοβίας

admin

Για τις νύφες που θέλουν να ξεχωρίσουν

admin

Πέδιλα, τα must have γυναικεία καλοκαιρινά υποδήματα

admin