Αποκλειστική συνέντευξη στον Νίκο Συρίγο και την εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» παραχώρησε ο Απόστολος Γκλέτσος και μίλησε μεταξύ άλλων για την ατάκα του που προκάλεσε θύελλα αντιδράασεων.

«Δεν είναι λύση το γιαούρτωμα για τον πρωθυπουργό. Λύση είναι να τον καταψηφίσουμε. Δεν το μετάνιωσα που το έγραψα. Κάναμε ένα αστείο και έγινε ό,τι έγινε. Εδώ έχουν συμβεί τέρατα…

Εντάξει, ξέρουμε ότι γίνονται ρουσφέτια όμως εδώ διόρισαν έναν άνθρωπο στα τρένα που είχε στα χέρια του ζωές ανθρώπων. Βάλτον δίπλα σε κάποιον άλλον να εκπαιδευτεί, να μάθει. Ούτε αυτό δεν τους ένοιαζε και εσύ μου λες τώρα για το γιαούρτωμα;», είπε και συνέχισε αναφερόμενος στην ένταση που έχει στην προεκλογική του εκστρατεία: «Είναι απολύτως συνειδητό γιατί δεν αντέχω άλλο. Είμαστε υπόδουλοι σε μια νοοτροπίο μητσοτακική που μας θέλει δούλους μέσα στην ίδια μας τη χώρα. Στη ζωή μου δεν κάνω μόνο δηλώσεις, έχω προϊστορία. Έχω κλείσει τα διόδια, έχω κλείσει την εθνική οδό και έχω κάνει απεργίες πείνας. Δεν λέω μόνο, κάνω πράξεις».

Στη συνέχεια ο Απόστολος Γκλέτσος σχολίασε τον Γιώργο Λιάγκα και τον χαρακτηρισμό που του απέδωσε ως «δεύτερος Πολάκης του ΣΥΡΙΖΑ». «Ποιος είναι ο Γιώργος Λιάγκας; Δημοσιογράφος είναι; Δημοσιογράφος δεν είναι, αλλά τέλος πάντων. Αν με συνέκρινε με τον Παύλο Πολάκη τιμή μου και καμάρι μου».

Τέλος ο γνωστός ηθοποιός σχολίασε τη δήλωση του Ανδρέα Μικρούτσικου για την Όλγα Τρέμε λέγοντας: «Φαντάζομαι ότι θα το είχαν συζητήσει με την Όλγα Τρέμη και το είπε κοινή συναινέσει. Δεν ξύπνησε ένα πρωί και είπε ότι τώρα θα πω αυτό».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

-