Beauty

Οδηγός αγοράς: Τα stylish χρυσά πέδιλα που θα δώσουν luxury χαρακτήρα στο καλοκαίρι μας

Είναι ίσως το μοναδικό σχέδιο που ταιριάζει με κάθε outfit.

To χρυσό είναι το χρώμα της πολυτέλειας. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Μια μικρή χρυσή πινελιά ανεβάζει αμέσως κάθε σύνολο και το κάνει glam και luxurious. Είναι ένα χρώμα που φροντίζουμε να βάζουμε κάθε καλοκαίρι στην γκαρνταρόμπα μας, αφού τα χρυσά πέδιλα είναι το απόλυτο must. Ένα διαχρονικό ζευγάρι παπούτσια, που μπορεί να συνδυαστεί κυριολεκτικά με τα πάντα και να παραμείνει το αγαπημένο μας. Γιατί μας αρέσουν τα λαμπερά key items, αυτά τα παπούτσια που δεν έχουν εποχή και περιορισμούς.

Γιατί τα χρυσά μας πέδιλα, παρόλο που θα τα αγοράσουμε κατά κανόνα καλοκαίρι, να σε ενημερώσω ότι στην πραγματικά είναι seasonless, φοριούνται δηλαδή όλο το χρόνο, οπότε αν δεν έχεις ήδη ένα τέτοιο ζευγάρι στη συλλογή σου, βάλτο στη wish list του Ιουνίου, τώρα κιόλας.

Το trikini είναι το τέλειο μαγιό για εσένα που θέλεις να παίξεις με το sexiness στην παραλία

gold_sandals-(3).jpg

Χρυσά πέδιλα: το απόλυτο must του καλοκαιριού.

Στην Ελλάδα τα χρυσά πέδιλα κουβαλάνε το «βάρος» των party shoes. Γενικότερα τα μεταλλικά χρώματα, όπως το χρυσό, το pink gold, το ασημί και το bronze, τα έχουμε ταυτίσει με την περίοδο των γάμων, γιατί μπορούν να συμπληρώσουν και να αναδείξουν κάθε ρούχο, φόρεμα, φούστα ή ακόμη και ένα chic παντελόνι. Οπότε γιατί να μην μεταφέρουμε αυτή τη μαγική τους ιδιότητα και στα everyday looks μας;

https://www.instagram.com/p/CsqLdSOIRjW

Φέτος, το χρυσό έχει ένα από τα αγαπημένα χρώματα στην παλέτα των σχεδιαστών και όλων των κορυφαίων οίκων και σίγουρα αυτό έχει να κάνει και με τη μεγάλη τάση της σεζόν, το quite luxury. Δηλαδή την ήσυχη πολυτέλεια. Μπορεί να φοράς το πιο απλό και minimal outfit του κόσμου και ξαφνικά με ένα μικρό touch, όπως ένα ζευγάρι χρυσά ενημερωμένα πέδιλα, να το κάνεις πιο elegant, πιο ενδιαφέρον και πιο pollished.

gold_sandals-(5).jpg

Ας ξεπεράσουμε για λίγο την εικόνα του κλασικού ψηλοτάκουνου και ας ανακαλύψουμε τα χρυσά flat σανδάλια του φετινού καλοκαιριού, τα ψηλά slim wedges(ότι πιο ενημερωμένο αυτή τη στιγμή), τα retro πέδιλα με τα χοντρά τακούνια και όλα αυτά τα σχέδια που μας περιμένουν να τα ανακαλύψουμε. Και αν είσαι φανατική της άνεσης και των πρακτικών items, ακόμη και η αγαπημένη σου Birkenstock έχει φροντίσει να κυκλοφορήσει σχέδια σε χρυσό, εντυπωσιακό δέρμα. Τυχαίο; Δεν νομίζω.

gold_sandals-(4).jpg

Editor’s choices:

Related posts

Γούστο μου και «Paja Toquilla» καπέλο μου!

admin

Εντυπωσιακή ανδρική συλλογή ρούχων του Dearin Antonio Priester

admin

Designer συνεργασία της H&M με τον οίκο μόδας Rokh

admin

Mάγεψαν την Αμερική με δημιουργίες Celia Kritharioti

admin

Σοφία Καρβέλα: Έτοιμη η πρώτη συλλογή της ως creative director της Equipment

admin

Εντυπωσιακές εμφανίσεις που ξεχώρισαν στο Κόκκινο Χαλί @Bafta 2024

admin

Έλενα Κουντουρά: Guest εμφάνιση στην Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι

admin

Φαντασμαγορικό σόου της Celia Kritharioti στο Παρίσι

admin

Εντυπωσιακή Naomi Campbell στο σόου της Celia Kritharioti

admin

Ο Δημήτρης Τσίκλης με μπλουζάκι-μήνυμα κατά της ομοφοβίας

admin

Για τις νύφες που θέλουν να ξεχωρίσουν

admin

Πέδιλα, τα must have γυναικεία καλοκαιρινά υποδήματα

admin