LifeStyle

Ξέσπασε η Κόνι Μεταξά: «Οι γυναίκες με έχουν κάνει να σκέφτομαι ότι δεν θέλω παιδιά»

Ανελέητο bullying καταγγέλλει ότι δέχεται η Κόνι Μεταξά, κάθε φορά που μπορεί να εμφανίζεται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης λίγο πρησμένη από το φαγητό.

Η γνωστή τραγουδίστρια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αναφέρει ότι όλοι ασχολούνται με το αν πήρε κάποια κιλά ή αν φαίνεται πρησμένη η κοιλιά της, ενώ παράλληλα εξηγεί ότι έχει δυσανεξία στη γλουτένη.

Οι φήμες και τα σχόλια για εγκυμοσύνη δίνουν και παίρνουν, με αποτέλεσμα να επιβαρύνουν την ψυχολογία της. Όπως λέει η ίδια, οι γυναίκες είναι εκείνες που την έχουν φτάσει στο σημείο να σκέφτεται ότι δεν θέλει να κάνει παιδιά.

«Γυναίκα δημοσιογράφος έστειλε μήνυμα σε φίλο μου και τον ρώτησε αν είμαι έγκυος, επειδή σε ένα Story έχω πάρα πολύ μεγάλη κοιλίτσα. Πήγα στην Θεσσαλονίκη και προφανώς έφαγα τον πάτο μου, είχε πρηστεί η κοιλιά μου γιατί έφαγα πάρα πολλά ψωμιά και μια ΓΥΝΑΙΚΑ γύρισε και είπε αυτό. Μα το Θεό μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι» περιέγραψε εκνευρισμένη και πρόσθεσε:  «Κοκκίνησε το κεφάλι μου από τα νεύρα. Δεν μπορώ να το πιστέψω αυτό το bullying που τρώω για την εγκυμοσύνη. Από τότε που ανακοίνωσα ότι θα παντρευτώ μέχρι σήμερα, καθημερινά δεν μπορώ να φάω, δεν μπορώ να πάρω κιλά, δεν μπορώ να πρηστώ, δεν μπορώ να φάω όσπρια, γιατί άμα τολμήσω και δεν είμαι πλάκα, μου λένε ότι είμαι έγκυος. Μου έχουν κάνει τόσο ψυχολογικό πόλεμο που πραγματικά με έχουν κάνει να σκέφτομαι ότι δεν θέλω ποτέ να κάνω παιδιά, ειδικά οι γυναίκες!».

Όπως περι- η ίδια, μετά από τον γάμο της με τον Μάριο Καπότση, η κατάσταση έχει ξεφύγει με τις αδιάκριτες ερωτήσεις και τα σχόλια: «Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από αυτό που περνάμε οι γυναίκες που με το που παντρευόμαστε πρέπει να υποθέτουν όλοι ότι είμαστε έγκυος. Πρέπει στον πρώτο χρόνο να μείνουμε έγκυος. Άσε μας ρε παιδί μου, ήσυχες. Θεωρώ πολύ αδιάκριτο όλο αυτό το πράγμα γιατί μπορεί μια γυναίκα να μην μπορεί να κάνει παιδιά, ή να μη θέλει να κάνει παιδιά και είναι δικαίωμα της. Να μην μπορεί και να προσπαθεί και να της είναι δύσκολο. Γιατί πρέπει να πρήζουμε τον κόσμο για αυτό το πράγμα; Μου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι. Έχω το δικαίωμα να φάω ψωμί και να πρηστώ, έχω δικαίωμα να παχύνω. Όλες αυτές που το λένε αυτό, έχουν τεράστια κοιλιά, μεγαλύτερη από μένα. Αναρωτιέμαι αν ρωτάνε αυτές. Εν τέλει εγώ αισθάνομαι χάλια για τον εαυτό, εάν τρώω λιγάκι παραπάνω και έχω κοιλιά. Όταν το κάνω εγώ μου λένε “είσαι έγκυος”».

Ακολουθήστε το -.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο -.gr

Ακολουθήστε μας στο Youtube!

Tο -.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων - και το -.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

Related posts

Δημήτρης Κόκοτας: Κρίσιμα τα επόμενα 24ωρα – Παραμένει στην εντατική, «αυτά είναι σοβαρά περιστατικά»

admin

Βίντεο με άγρια επίθεση στον Sin Boy την ώρα που έκανε live σε κομμωτήριο

admin

Ο Χρήστος Μάστορας έβαλε σίδερο και χόρεψε στο TikTok

admin

Απών ο Σωτήρης Κοντιζάς από το Masterchef – «Τον ξεμάτιασε η μαμά μου» είπε ο Κουτσόπουλος

admin

Ρίτα Αντωνοπούλου για Θάνο Μικρούτσικο: «Με έπιασαν τα κλάματα, απλά με αγκάλιασε»

admin

Πίτσα Παπαδοπούλου: Δεν αγαπάω τη δουλειά, ακόμα ντρέπομαι

admin

Πάολα: «Δεν ήταν πρώτο τραπέζι να πίνει ουίσκι» – λέει για τις εμφανίσεις της κόρης της στα μαγαζιά που τραγουδούσε

admin

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Κόκοτας

admin

Τα παιδιά του Μάικλ Τζάκσον παρακολούθησαν την πρεμιέρα του «MJ the Musical» στο Λονδίνο

admin

Γιατί ακυρώθηκε η χθεσινή παράσταση «Για μια ζωή» – Η ανάρτηση του Γιάννη Τσιμιτσέλη

admin

Γρηγόρης Αρναούτογλου για Γιάννη Πλούταρχο: «Δεν θέλω να τον δω, δεν θέλω να τον συναντήσω, να είναι καλά ό,τι κι αν κάνει»

admin

Moυρατίδης για Παπακαλιάτη: Βρε αγόρι μου, έλεος – Κλέβεις ιδέες, σκηνές ολόκληρες, διαλόγους, τώρα και φωτογραφίες

admin