Η Σμαράγδα Καρύδη και ο Νίκος Κουρής είναι οι δύο κεντρικοί ήρωες της νέας αστυκωμικής (αστυνομικής+κωμικής) σειράς του Star. To IQ 160 κάνει πρεμιέρα, με διπλό επεισόδιο, την Κυριακή 26 Μαρτίου και ήδη όσοι είδαν το πρώτο επεισόδιο της σειράς μιλούν κωμωδία με έξυπνους διαλόγους που θα κερδίσουν τους τηλεθεατές.

«Ενθουσιάστηκα με το πρώτο επεισόδιο της σειράς», είπε η Σμαράγδα Καρύδη που επιστρέφει στη μυθοπλασία μετά από 7 χρόνια απουσίας.

«Είναι μια δουλειά που την αγαπήσαμε πολύ. Ελπίζουμε να την αγαπήσει και ο κόσμος», ανέφερε ο Νίκος Κουρής μετά την δημοσιογραφική προβολή του πρώτου επεισοδίου.

«Φυσικά θα κοιτάξουμε τα νούμερα. Εμείς κάναμε τη δουλειά μας, είμαστε ευχαριστημένοι με αυτό. Ελπίζουμε να το αγαπήσει ο κόσμος γιατί το αξίζει. Από εκεί και πέρα είναι και θέμα τύχης», συνέχισε ο ηθοποιός όταν ρωτήθηκε αν τον απασχολούν τα νούμερα τηλεθέασης και η Σμαράγδα Καρύδη συνέχισε: «Τώρα τι μέρα θα μπει, τι θα είναι απέναντι».

«Με τη Σμαράγδα θα μπορούσα να κάνω τα πάντα»

Όσο για το αν θα μπορούσαν να κάνουν μαζί εκπομπή, ο Νίκος Κουρής απάντησε: «Με τη Σμαράγδα θα μπορούσα να κάνω τα πάντα στη δουλειά και στην παρουσίαση. Τη λατρεύω και περνάω μαζί της φανταστικά».

Για τις ανάγκες της σειράς η Σμαράγδα Καρύδη άλλαξε το χρώμα των μαλλιών της το οποίο όμως την έχει δυσκολέψει αρκετά. «Το χρώμα των μαλλιών είναι για τη σειρά. Αν τελειώσουν τα γυρίσματα της σειράς δεν θα παραμείνει γιατί ξεβάφει. Οπότε καλοκαίρι με κόκκινα μαλλιά θα μου φεύγει όλο μέσα στη θάλασσα», ανέφερε η ηθοποιός.

Λίγα λόγια τη σειρά IQ 160

Μια αντισυμβατική γυναίκα, που όμως διαθέτει εξαιρετική ευφυΐα αλλά κανείς δεν μπορούσε να το φανταστεί. Ένας ιδιόρρυθμος τυπολάτρης αστυνόμος, που ξαφνικά πρέπει να

συνεργαστεί μαζί της για να εξιχνιάσουν εγκλήματα. Το αταίριαστο δίδυμο δεν θα αφήσει κανένα αστυνομικό μυστήριο χωρίς λύση.

Φωτογραφίες: NDP/ Ανδρέας Νικολαρέας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

-