Fashion

Μεγάλος Διαγωνισμός: 3 τυχερές θα κερδίσουν ένα υπέροχο fashion item από την νέα capsule συλλογή της GANT με υφάσματα Liberty

Για την σεζόν Spring/Summer 2022, η GANT ενώνει τις δυνάμεις της με τα εμβληματικά υφάσματα Liberty Fabrics και φέρνει κοντά την άνεση και το coolness του american sportwear στυλ με την avant-garde κλωστοϋφαντουργία και την κλασσική γοητεία του Λονδίνου. Και κάπως έτσι μια υπέροχη capsule collection γεννιέται! Μια συλλογή-παιδί ενός εξαιρετικά δημιουργικού διαλόγου, που παντρεύει μεταξύ τους διαφορετικά στυλ, σιλουέτες, φιλοσοφίες, παραδόσεις.

Μια συλλογή που χωρά μέσα της από την μια τα άριστης ποιότητας υφάσματα Liberty, διάσημα από το 1875 για τα ζωηρά, floral μοτίβα τους και από την άλλη τις sportwear σιλουέτες του αψεγάδιαστου relaxed style που εκπροσωπεί η GANT

Μια ιδιαίτερη, εξαιρετικά φρέσκια συλλογή με έντονες επιρροές από τα ’60s και τα ’70s που φιλοξενεί από αέρινα μάξι φορέματα μέχρι εκλεκτικά πουκάμισα για άνδρες, τα οποία γίνονται ιδανικές επιλογές για τις ζεστές μέρες και νύχτες στην πόλη αλλά και στους πιο ειδυλλιακούς προορισμούς του καλοκαιριού.

Η συλλογή, που αποτελείται από 13 κομμάτια, διαθέτει ένα τέλειο κράμα vintage και σύγχρονων τυπωμάτων Liberty ενσωματώνοντας υφάσματα υψηλής ποιότητας, όπως καθαρά μεταξένια και μεταξωτά, καθώς και το διάσημο Tana LawnTM των υφασμάτων Liberty, το οποίο είναι ένα λεπτό και ανθεκτικό ύφασμα διάσημο για τη δροσερή του αίσθηση.

Τα δώρα του διαγωνισμού:

Εμπριμέ φόρεμα με άνοιγμα στην πλάτη, GANT X Liberty (€299).

Αν το καλοκαίρι ήταν φόρεμα, θα ήταν αυτό ακριβώς το φόρεμα. Maxi, ζωηρό, δροσερό, αέρινο. Να χορεύει στις επιτάξεις του καυτού ανέμου και να δίνει κίνηση στην σιλουέτα. Βουτηγμένο στα πιο έντονα, φωτεινά χρώματα της παλέτας και διακοσμημένο με μοτίβα που μας κάνουν να χαμογελάμε πλατιά. Είναι φτιαγμένο από 100% απαλό βαμβάκι και υπόσχεται να χαρίσει ένα κύμα δροσιάς στο καλοκαιρινό σου στυλ.

Animal printed ολόσωμη φόρμα με ζώνη, GANT X Liberty (€329).

Όσες δεν έχουν μεγάλη συμπάθεια στα φορέματα, η ολόσωμες φόρμες είναι η τέλεια εναλλακτική. Η συγκεκριμένη διαθέτει το πιο cool and stylish print της σεζόν που δεν είναι άλλο από το zebra print και έχει την ικανότητα να απογειώσει τις day to night εμφανίσεις σου χωρίς να χρειάζεται πολλά έξτρα… φτιασίδια!

Εμπριμέ playsuit με ζώνη στην μέση και άνοιγμα V στο ντεκολτέ, GANT X Liberty (€279).

Και όσο η θερμοκρασία θα γίνεται πιο καυτή, τόσο περισσότερο ανάγκη θα έχουμε να δείξουμε τα πόδια μας. Και θα το κάνουμε με τον πιο στυλάτο τρόπο, ποντάροντας σε αυτή την εμπριμέ, κοντή ολόσωμη φόρμα.

Πώς θα λάβεις μέρος στον διαγωνισμό:

Αν θέλεις να είσαι εσύ μια από τις 3 τυχερές που θα κερδίσουν ένα από τα παραπάνω υπέροχα fashion items από την capsule collection GANT X Liberty, πάτα στο παρακάτω link, μπες στο αντίστοιχο post του διαγωνισμού στο account του - στο Instagram και ακολούθησε τα βήματα προκειμένου να δηλώσεις συμμετοχή.

Καλή επιτυχία!

Τα προϊόντα ένδυσης και υπόδησης GANT διατίθενται στην Ελλάδα από τον Όμιλο Notos Com Holdings. Η συγκεκριμένη συλλογή GANT X Liberty διατίθεται online αποκλειστικά στο gr.gant.com και σε επιλεγμένα καταστήματα.

Ακολουθήστε το - στο

Google News

και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Related posts

Zara Βasics Άνοιξη 2024: Τα 6 κομμάτια που πρέπει να αγοράσεις

admin

Πως να συνδυάσεις τα λόφερς με τακούνι

admin

Τα νέα ρούχα στα Ζάρα που πρέπει να έχεις

admin

Δυναμική και πολυτελής αισθητική

admin

6 Ανοιξιάτικα φορέματα από τα Zara που ξεχωρίζουν

admin

5 Επώνυμα τσαντάκια για τις επίσημες εμφανίσεις σου

admin

Αυτά τα 4 χρώματα κυριαρχούν στην μόδα το 2024

admin

Οι τάσεις στα χρώματα την άνοιξη 2024

admin

6 Συμβουλές που κάνουν κάθε εμφάνιση να φαίνεται ακριβή

admin

Μόνο αυτά τα 5 κομμάτια χρειάζεσαι για υπέροχα ανοιξιάτικα looks

admin

4 Basic τζιν H&M που χρειάζεσαι στην ντουλάπα σου

admin

8 Επίσημα φορέματα Zara για την Άνοιξη που θα λατρέψεις

admin