Must

Μαμά με καρκίνο σε τελικό στάδιο φτιάχνει αναμνήσεις με την κόρη της για να τη θυμάται…





Ανακάλυψε ένα καρουμπαλάκι στο στήθος της την ώρα που έκανε πρόβα το νυφικό της. Τώρα προσπαθεί να μαζέψει χρήματα, προκειμένου να φτιάξει αναμνήσεις με την 9χρονη κόρη της, αφότου διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού σε τελικό στάδιο.

Η 37χρονη Gemma μία εβδομάδα πριν από τον γάμο της εντόπισε ένα εξόγκωμα στο στήθος της, την ώρα που προσπαθούσε να δοκιμάσει τον νυφικό της για να διαπιστώσει, αν ήταν εντάξει.

Διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού, υποβλήθηκε σε χημειοθεραπείες, αφαίρεση του εξογκώματος, ορμονοθεραπεία, μέχρι που φάνηκε ότι καθάρισε εντελώς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΕ ΤΕΛΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ

Photo: Facebook / Gemma Blezard







Ωστόσο, τον Ιανουάριο εντόπισε ένα νέο όγκο και τον Απρίλιο διαγνώστηκε με καρκίνο μαστού σε τελικό στάδιο.

Μόνη μητέρα πλέον ενός παιδιού 9 ετών ξεκίνησε εκστρατεία στο GoFundMe προκειμένου να συγκεντρώσει χρήματα για να ολοκληρώσει τη λίστα με τα πράγματα που θέλει και να περάσει στιγμές με την κορούλα της, Μόλι, προτού φύγει από τη ζωή.

«Δοκίμαζα το νυφικό μου και ένιωσα το εξόγκωμα, όμως προσπάθησα να μην πανικοβληθώ και συνέχισα με τον γάμο. Πήγα ταξίδι του μέλιτος και όταν διαπίστωσα ότι είχε μεγαλώσει πήγα σε έναν γιατρό στο μέρος που ήμασταν ταξίδι. Μου είπαν να κάνω όσο το δυνατό πιο γρήγορα βιοψία κι από τότε ξεκίνησε ο Γολγοθάς», ανέφερε η Gemma.

«Ενώ έκανα θεραπείες, μού σύστησαν να αφαιρέσω τις ωοθήκες μου, κάτι που ήταν μία πολύ δύσκολη απόφαση εκείνη τη στιγμή και έπρεπε να αποδεχθώ, ότι η Μόλι θα ήταν το μοναδικό παιδί μου. Ο πρώτος μου γάμος διαλύθηκε, μόλις τελείωσα τις θεραπείες. Ένιωσα όμως ανακούφιση που ήμουν καλά. Ωστόσο, τον Ιανουάριο, έκανα την καθιερωμένη μαστογραφία μου και λίγες ημέρες αργότερα έμαθα για το νέο εξόγκωμα. Έκανα βιοψία και μου είπαν, ότι ο καρκίνος έπαιρνε θεραπεία, αλλά δεν ήταν ιάσιμος και απλά τα φάρμακα και οι θεραπείες θα μου παρέτειναν λίγο τη ζωή. Η διάγνωση ήταν για τελικό στάδιο», σημείωσε.







«ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕ ΝΑ ΧΤΙΣΩ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ»

Photo: Facebook / Gemma Blezard

Μετά τη διάγνωση η 37χρονη μητέρα ένιωσε απόγνωση. Όμως, έχει καταφέρει να συγκεντρώσει μέχρι στιγμής 60.000 λίρες στον έρανο που έχει ονομάσει «Βοηθήστε με να χτίσω αναμνήσεις με το παιδί μου».

Με τα χρήματα η Gemma έχει κλείσει εισιτήρια για να επισκεφθεί με την κόρη της τη Ντίσνεϊλαντ, τα Χριστούγεννα ελπίζοντας να αποκτήσει ακόμη περισσότερες αναμνήσεις με εκείνη.

«Όταν πεθάνω η Μόλι θα ζήσει με τον μπαμπά της, ενώ και οι γονείς μου θα την βοηθούν στη ζωή της όσοτο δυνατό περισσότερο. Μόλις κλείσει τα 18 το σπίτι μου θα γίνει δικό της. Γνωρίζει ακριβώς τι θα συμβεί, ξέρει ότι υπάρχει καλός και κακός καρκίνος και ότι η μαμά έχει κακό, που δεν θα της περάσει», ανέφερε συγκινημένη η Gemma.

«Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ»

Photo: Facebook / Gemma Blezard

«Κάποια στιγμή κατέρρευσε στο σχολείο και τούς είπε, ότι η μαμά της πρόκειται να πεθάνει. Έτσι συμμαθητές και δάσκαλοι προσπαθούν να περνούν χρόνο μαζί της και της εξηγούν, ότι είναι σημαντικό για εκείνη να φτιάξει αναμνήσεις μαζί μου όσο ζω», συνέχισε.

«Θα είναι μεγάλη έκπληξη για μένα αν ζήσω μέχρι του χρόνου. Μου είπαν ότι ήταν σε τελικό στάδιο ο καρκίνος τον Απρίλιο. Την περασμένη εβδομάδα έμαθα ότι έκανε μετάσταση στο συκώτι. Ελπίζω απλά τους επόμενους μήνες να δημιουργήσω όσο το δυνατό περισσότερες αναμνήσεις», κατέληξε η 37χρονη μητέρα.







Related posts

Κώστας Λιακόπουλος: Ο 1ος των πρώτων στην Ιατρική με 19.612 μόρια – Είχα μια εικόνα της Παναγίας δίπλα μου

admin

Μπράβο της: 27χρονη φοιτήτρια συγκατοίκησε με 95χρονη για να πληρώνει μικρότερο ενοίκιο και η ηλικιωμένη να μην νιώθει μόνη

admin

4 τρόποι για να προετοιμάσετε τον εξωτερικό σας χώρο για το καλοκαίρι

admin

Εθνική Ελλάδος: Όταν η Θεοπούλα ετοιμαζόταν να πάει στον αγώνα με τη «Γεωργία»

admin

Aγία Σοφία: Στον ιερό ελληνικό ναό χωρούσαν 23.000 πιστοί και υπηρετούσαν 800 ιερείς

admin

Μόνο θαυμασμός: Ο Ιωακείμ «νίκησε» το σύνδρομο Down, μιλά 4 γλώσσες & παίζει 3 μουσικά όργανα

admin

Περήφανοι όλοι οι Έλληνες: Ο Νίκος Γκάλης τιμήθηκε στο Σικάγο για την προσφορά του στον ελληνικό αθλητισμό

admin

25 Μαρτίου 1821: Η ιστορία του Σωτήρη Κοντιζά από όταν ήταν Εύζωνας

admin

Σοφία Βογιατζάκη: Έχω παραιτηθεί από δουλειά επειδή δεν άνοιγαν το air condition

admin

25η Μαρτίου: Η Google τιμά την Ελλάδα βάζοντας τα γαλανόλευκα της

admin

Η καθημερινότητα των αγωνιστών του 1821: Οι ψείρες και τα μακριά μαλλιά, η «λακωνική» διατροφή και τα ζάρια

admin

Παναγία Γοργοεπήκοος: Το Θαυματουργό Μοναστήρι στη Μάνδρα Αττικής

admin