Καλεσμένη στην εκπομπή «Έλεος!» της Τετάρτης ήταν η Λουκία Παπαδάκη, Η ηθοποιός μίλησε για τον ρόλο της στο «Μαύρο Ρόδο». Και δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στη «Λάμψη» στον ρόλο της «Σάντρας», που άφησε ιστορία.

«Πέρασα υπέροχα, έκανα φίλους και είναι το πρωτόλειο, μιλάμε για 33 χρόνια πίσω, το 1990, δύο γενιές, μιλάμε για ένα άλλο σύμπαν» είπε αρχικά.

«Η Σάντρα ήταν ένα παθιασμένο πλάσμα, ακραίο. Έξω με αντιμετώπιζαν ακραία. Ένα περίεργο πράγμα, δεν με αντιπάθησαν ποτέ, ταυτίστηκαν με τον ρόλο αλλά μπορούσαν και διαχώριζαν τον άνθρωπο που έβλεπαν με τον ρόλο. Πολλές γυναίκες ταυτίζονταν με τον ρόλο. Δεν ήταν μία κακιά γιατί θα ήταν και αδιάφορη. Ήταν πανούργα, ήταν σέξι, ήταν γοητευτική. Η αφετηρία της Σάντρας ήταν ένας παθιασμένος έρωτας. Για αυτόν τον έρωτα τα έκανε όλα. Είχε λόγο» ανέφερε.

Μάλιστα, h Λυκία Παπαδάκη σημείωσε ότι στη «Λάμψη» η «Σάντρα» είχε παντρευτεί τον «Τίμο» που έπαιζε ο νεαρός Λεωνίδας Κακούρης. Στο «Μαύρο Ρόδο» είναι η πεθερά του! «Ήμασταν παντρεμένοι στη Λάμψη και τώρα είμαι πεθερά του. Έχουμε γελάσει αφάνταστα!» είπε.

Η Λουκία Παπαδάκη όμως μίλησε και για τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις στον χώρο της τέχνης. «Το χειρότερο για μένα είναι αυτοί που ξέρουν και δεν μιλούν. Είναι απεχθής συνέργεια, ίσως είναι χειρότερο και από τον θύτη».

Για τη δική της εμπειρία τόνισε: «Δεν είχα παρενοχλήσεις γιατί ήταν και το “ύφασμα” τέτοιο. Έπαιζε πάρα πολύ χειρότερα, αλλά τα τέρατα  ήταν αποδεκτά τότε. Δεν είχα όμως τη “χαρά” να φέρω την καρεκλίτσα σε κανενός το κεφάλι. Τότε που δεν ήταν η εποχή της πληροφορίας, αυτά τα πράγματα ήταν κοινά ένοχα μυστικά. Αυτά που συμβαίνουν την τρέχουσα εποχή είναι πολύ λιγότερα  και πολύ πιο μικρής εκτάσεως  από αυτά που έπαιζαν τότε που ήταν και κοινώς αποδεκτά. Έχουν συμβεί φρικαλεότητες!» πρόσθεσε.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

-