Τα πρόσωπα και τα πρότζεκτ της τηλεόρασης σχολίασε ο Λάκης Γαβαλάς σε πρόσφατη συνέντευξή του βάζοντας στο «στόχαστρο» το My Style Rocks και το GNTM.

«Αν κάνω ξανά τα ίδια θα βλέπω τον εαυτό μου σαν ένα κακό φαινόμενο, εγώ θέλω να είμαι φαινόμενο σκέτο. Το “My style rocks” το θεωρώ στενάχωρο… έχουν την συμπόνια μου. Δεν έχω δει να περνάει καλά η επιτροπή μεταξύ τους στο “My style rocks”. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μου φαίνεται αγέλαστη, ο Στέλιος Κουδουνάρης εκνευρίζεται από τους άλλους 2, ο φωτογράφος εκνευρίζεται, γιατί δεν ξέρει τι να πει. Η Κατερίνα Καραβάτου είναι αξιοπρεπέστατη, αλλά η μόδα δεν θέλει αξιοπρέπεια.

h εκπομπή της Ελίνας Παπίλα είναι μια ΥΕΝΕΔ που της έβαλαν χρώμα. Στο “Είμαστε μαζί” όλοι ήταν κάπως στριμωγμένοι… Λέω να αρχίσουν με μια προσευχή εκεί. Η Χατζηβασιλείου ήξερε το πώς πρέπει να είναι έτσι στημένο. Η Παπίλα έχει μάθει από το ραδιόφωνο κάθεται σε μια καρεκλά σε ένα σκοτεινό δωμάτιο», δήλωσε ο Λάκης Γαβαλάς σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Mega Καλημέρα».

Μεταξύ άλλων ο γνωστός σχεδιαστής τόνισε: «Τον αγαπώ τον Γιώργο Λιάγκα μου αρέσει έτσι όπως τα λέει. Στη Βίκυ Καγιά λέω το ρήμα “αποσύρω”. Πρέπει να ξεκουραστεί, της δόθηκαν ευκαιρίες και στις αποτυχίες. Το “GNTM” είναι πρότζεκτ που από την μάνα του είναι αποτυχημένο. Ποιος βλέπει αυτά τα πράγματα;».

Δείτε το βίντεο:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

-