Η Καίτη Ιμπροχώρη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4» και μίλησε μεταξύ άλλων για την πορεία της στον χώρο του θεάτρου ενώ εξομολογήθηκε ότι έχασε τον πατέρα της στην ηλικία των 17, γεγονός που τη στιγμάτισε.

«Δεν ξέρω αν ήθελα να γίνω ηθοποιός από μικρή γιατί ήθελα να γίνω χορεύτρια, τραγουδούσα, έπαιζα πιάνο. Ο πατέρας μου ήθελε να με κάνει γιατρό. Δεν ήμουν μακριά από την ιατρική. Ήθελα να γίνω, δεν με πείραζε γιατί είχα καλή επίδραση από τον πατέρα μου, ο οποίος έλεγε ότι θα κάνει καλά τον ασθενή, ακόμη κι αν δεν είχε λεφτά.

Έχασα τον πατέρα μου σε ηλικία 17 ετών. Επειδή μας πήγαινε στο θέατρο με τη μητέρα μου, πιστεύω ότι δεν θα είχε αντίρρηση που έγινα ηθοποιός. Δεν ήταν από τους πατεράδες που έλεγε να γίνω οπωσδήποτε γιατρός».

Σχετικά με τον θάνατου του πατέρα της η Καίτη Ιμπροχώρη αποκάλυψε: «Ήταν πολύ άσχημο. Ο πατέρας μου ήταν εξαιρετικός και αυτό είχε τη δυσκολία του. Εγώ έτρεχα για να βοηθάω τη μητέρα μου. Είχα πολλή δύναμη γιατί πέρασε άσχημη αρρώστια.

Η απώλεια φαίνεται μέσα στον χρόνο, σιγά σιγά. Εγώ το έχω νιώσει αυτό και το λέω μάλιστα και τώρα για ανθρώπους που φεύγουν, γιατί έφυγαν πολύ δικοί μας άνθρωποι. Τους λέω, “κλάψτε, κλάψτε αλλά την απώλεια θα τη νιώσετε αργότερα”. Εγώ το ένιωσα αυτό αργότερα. Το ένιωσα και τότε με τους γονείς μου γιατί ήμουν πάνω στην αρρώστια και προσπαθούσα να έχω πολύ δύναμη. Αργότερα, όμως, η απώλεια ήταν φοβερή.

Το ένιωσα γιατί δεν μπορούσα να μιλήσω μαζί με τον πατέρα μου. Είναι αστείο, ίσως σας φανεί αστείο, αλλά ακόμα μιλάω καμιά φορά με την φωτογραφία του. “Κοίταξε τι μου είχες μάθει και τι κάνω τώρα” του λέω. Δεν πιστεύω ότι υπάρχει δεύτερη ζωή».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

-