LifeStyle

Θάνος Πετρέλης για Γεράσιμο Γεννατά: «Είναι ακραίο! Δεν έχει λόγο να πάρει θέση»

Συνέντευξη παραχώρησε πριν λίγες ημέρες ο Γεράσιμος Γεννατάς στην εκπομπή «Γεια σου» και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στα ελληνικά τραγούδια μετα οποία διασκεδάζει τα τελευταία χρόνια ο κόσμος.

«Με πειράζει που δεν έχουμε ωραία λαϊκή μουσική. Το μόνο που κάνουν τα σύγχρονα τραγούδια είναι προπόνηση εγωισμού, δεν είναι τραγούδια αυτά. Αν ακούσεις τι λένε, λες “πώς επιτρέπεται να βγαίνουν αυτά τα πράγματα στον αέρα;”», είπε αρχικά και πρόσθεσε: «Τα μπουζούκια είναι παραπολιτισμός, πηγαίνουν εκεί για να κάνουν επίδειξη. Είναι ντροπή να υπάρχουν αυτοί οι χώροι… Οι άνθρωποι πάνε και ξοδεύουν τα λεφτά που δεν έχουν, και ρίχνουν λουλούδια. Πότε αγοράζουν λουλούδια στο σπίτι τους;».

Τους σκληρούς χαρακτηρισμούς του ηθοποιού κλήθηκαν να σχολιάσουν γνωστοί τραγουδιστές.

Ανάμεσά τους και ο Χρήστος Μενιδιάτης, ο οποίος μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» ισχυρίστηκε ότι: «Γλυκομίλητος, ε; Ωραία πράγματα! Να μη μας επισκεφτεί ποτέ τότε. Υπάρχουν πολλές επιλογές, αν δεν σου αρέσει κάτι, το αποφεύγεις. Αν δεν του αρέσει αυτός ο τρόπος διασκέδασης, μπορεί να το αποφύγει. Αλλά το να αναφερόμαστε έτσι για κάποια τόσο αγαπητά στοιχεία όπως είναι το τραγούδι, τα μπουζούκια που τα ακολουθούν τόσο κόσμος στην Ελλάδα, νομίζω ότι είναι λίγο υπερβολή».

«Επειδή το αποφάσισε ο κύριος Γεννατάς να μην υπάρχουν τα μπουζούκια, δεν θα υπάρχουν; Τόσες δεκαετίες υπάρχουν τα μπουζούκια και μια χαρά περνάμε», είπε ο Νίκος Απέργης από την μεριά του.

Για το συγκεκριμένο όμως θέμα τοποθετήθηκε σήμερα και ο Θάνος Πετρέλης, ο οποίος εκτιμά ότι: «Είναι ακραίο αυτό που ακούω τώρα. Κατ’ αρχάς δεν έχει λόγο ο κύριος Γεννατάς να πάρει θέση. Είναι τελείως λάθος, γιατί ανήκει στο καλλιτεχνικό στερέωμα, είτε ως ηθοποιός, είτε ως τραγουδιστής είναι το ίδιο πράγμα.

Κανένας δεν πιέζει κανέναν να πάει στα μπουζούκια. Δεν έχω δει κανέναν να έρχεται στα μαγαζιά μας και να έχει ένα όπλο στον κρόταφο. Το ίδιο ισχύει και για κάποιον που θέλει να πάει στο θέατρο»

«Είναι προσωπική του γνώμη. Όλοι έχουν μία γνώμη και μπορούν ανά πάσα στιγμή να την εκφράσουν», είπε κλείνοντας ο Θάνος Πετρέλης.

Ακολουθήστε το -.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο -.gr

Ακολουθήστε μας στο Youtube!

Tο -.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων - και το -.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

Related posts

Ο δήμαρχος Λειψών έβγαλε τραγούδι για το νησί σε συνεργασία με τον ράπερ «Μιχαλάρα»

admin

Έξαλλος ο Γιώργος Λάγιος πήρε θέση υπέρ Παπανώτα: «Όταν παραμένεις, το πρόβλημα το έχεις εσύ»

admin

Δήλωση με «σπόντες» της Ιωάννας Μαλέσκου: «Δεν ήθελα να προφέρω το όνομα της Ελένης Μενεγάκη»

admin

Άση Μπήλιου για Ελένη Μενεγάκη: Το σύμπαν την καλεί να κάνει κάτι διαφορετικό

admin

Μιχάλης Ρακιντζής: Πετούσα ελικόπτερο χωρίς δίπλωμα – Το έχω παρκάρει μέχρι και στη Λεωφόρο Ποσειδώνος

admin

Πώς αντέδρασε ο Κώστας Φραγκολιάς για τη διαγραφή του Δημήτρη Παπανώτα από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ

admin

Η on air συγκίνηση της Μιμής Ντενίση για τον Γιάννη Φέρτη

admin

Ο Ισπανός YouTuber που αποθέωσε τη Μαρίνα Σάττι, συναντήθηκε με την τραγουδίστρια

admin

Λιάγκας σε Στεφανίδου: «Πάρ’ το αλλιώς, γιατί είναι λάθος όλο αυτό που έκανες»

admin

Δανάη Μπάρκα: Και να έρθω στο ατελιέ σου, δεν θα βρω νούμερο – Άγγελος Μπράτης: Ζεις σε λάθος εποχή

admin

O πρίγκιπας Αλβέρτος του Μονακό σε επίσημο δείπνο στο Athénée για τη λήξη του «Οur Ocean»

admin

«Έκραξαν» την Κιμ Καρντάσιαν γιατί πήγε να κάνει βουτιά σε ρηχά νερά – «Είσαι καλά;»

admin