Η Θάλεια Ματίκα μίλησε για την απόφαση να παντρευτεί και να κάνει παιδιά αλλά και το άγχος που ένιωσε όταν έμαθε ότι θα γίνει μητέρα.

Η γνωστή ηθοποιός βρέθηκε στο «Μαμά-δες» της ΕΡΤ και μίλησε για τη μητρότητα ενώ ένα απόσπασμα από τα όσα θα προβληθούν στην εκπομπή μεταδόθηκε από το Happy Day.

«Ο Τάσος είναι ένας άνθρωπος που πιστεύει πολύ στην οικογένεια»

«Δεν ήθελα ούτε να παντρευτώ ούτε να κάνω παιδιά. Θα σου πω πως δεν ήθελα τεράστιες ευθύνες στη ζωή μου. Είναι τόσο απλό. Είμαι ευθυνόφοβος άνθρωπος και πόσο μάλλον τα παιδιά που είναι η μεγαλύτερη ευθύνη που μπορεί να αναλάβει ένας άνθρωπος στη ζωή του.

Όταν έμαθα ότι θα γίνω μαμά, ήμασταν στη Θεσσαλονίκη και κάναμε την παράσταση “Ιδιωτικές ζωές”. Γυρίζω στην Αθήνα και είμαι ήδη δύο μηνών έγκυος στον γιο μου και έπαθα τεράστιο σοκ. Με το που το έμαθε ο Τάσος, οργάνωσε κατευθείαν αυτοσχέδιο πάρτι στην Κυψέλη και στο σπίτι που μέναμε με dj. Ήταν όλοι μες στην τρελή χαρά και εγώ είχα πάθει τεράστιο σοκ.

Σοκ ότι “τελείωσε, αλλάζει η ζωή μου”. Ήθελα καιρό να μπω στο ότι θα συμβεί αυτό. Αν έλεγα στον Τάσο να κάνουμε και πέντε παιδιά, θα έλεγε ναι. Δεν θα είχε κανένα πρόβλημα. Αυτό μου το είχε ξεκαθαρίσει από την αρχή, είναι ένας άνθρωπος που πιστεύει πάρα πολύ στην οικογένεια», εξομολογήθηκε η Θάλεια Ματίκα στην Τζένη Θεωνά.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Θάλεια Ματίκα: «Ο Τάσος είναι ο πιο σημαντικός άνθρωπος στη ζωή μου»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

-