Fashion

Η Sophie Turner και ο Joe Jonas με μονοχρωματικό look είναι σίγουρα couple goal!

Η Sophie Turner και ο Joe Jonas έδειξαν πώς γίνεται το μονοχρωματικό ανοιξιάτικο couple dressing την Τετάρτη, όταν τους συνέλαβε ο φακός των φωτογράφων ενώ ήταν έξω για ψώνια στο Beverly Hills.

Η Turner επέλεξε ένα ολόλευκο σύνολο, συνδυάζοντας φούτερ με ασορτί παντελόνι και αθλητικά παπούτσια και αφήνοντας περήφανα την κοιλιά της να φανεί, μόλις μια εβδομάδα αφότου επιβεβαίωσε τη δεύτερη εγκυμοσύνη της στο κόκκινο χαλί του Met Gala. Η ηθοποιός είχε τα σκούρα κόκκινα μαλλιά της πιασμένα σε δύο πλεξούδες και φορούσε ΄00s γκρι γυαλιά ηλίου.

Ο Jonas επέλεξε επίσης μια ουδέτερη απόχρωση για την εμφάνιση του και συγκεκριμένα καμηλό καστόρινο σακάκι με ασορτί παντελόνι και έκανε ένα ιδιαίτερο twist με τα ασημί μποτάκια με τα οποία ολοκλήρωσε το look του.

Η Turner δεν έχει αποκαλύψει πότε επρόκειτο να φέρει στον κόσμο το δεύτερο παιδί της αλλά έχει μίλησε πρόσφατα σε συνέντευξη της για την αντίδραση της κόρης τους Willa στο να αποκτήσει σύντομα αδερφάκι αλλά και το πως αισθάνεται που έγινε μητέρα. «Αυτό είναι για μένα το νόημα της ζωής, το να μεγαλώνεις την επόμενη γενιά. Το καλύτερο πράγμα στη ζωή είναι να βλέπω την κόρη μου να εξελίσεται και να γίνεται όλο και πιο δυνατή. Είμαστε τόσο ενθουσιασμένοι που επεκτείνουμε την οικογένεια. Είναι ευλογία!», είπε η star.

Η Willa είναι πολύ μικρή και δεν καταλαβαίνει ακριβώς τι σημαίνει ότι η Turner είναι έγκυος, ωστόσο εκείνη αποκάλυψε πως, «Θα δείξω το στομάχι μου και θα πω, «Τι είναι εκεί μέσα;» Και θα πει, «Μωρό». Αλλά μετά δείχνει το στομάχι της και λέει «Μωρό», και μετά θα δείξει την κοιλιά του μπαμπά της και θα πει «Μωρό». Έτσι, νομίζω ότι απλώς πιστεύει ότι η κοιλιά είναι μωρό και αυτό είναι το όνομα γι ‘αυτό. Αλλά είναι πολύ περισσότερο προσκολλημένη από ότι πριν, οπότε νομίζω ότι έχει μια ιδέα του τι επρόκειτο να συμβεί. Θέλει τη μαμά όλη την ώρα, διεκδικεί τα κεκτημένα της».

Έγκυες ή όχι πρέπει να παραδεχτούμε ότι το μονοχρωματικό look της ηθοποιού αποτελεί μεγάλη τάση τη φετινή σεζόν, δεν χρειάζεται ιδιαίτερη στυλιστική προσπάθεια και μπορεί να μας συνοδεύσει πολύ επιτυχημένα στις δραστηριότητες μας, από το πρωί μέχρι το βράδυ. Βρήκαμε λοιπόν τον πιο εύκολο τρόπο για να το αντιγράψουμε και σου παρουσιάζουμε παρακάτω 5 μονοχρωματικά co-ords που θα κάνουν το trick.

Turner

Λευκό co-ord, Zara

Turner

Πράσινο oversized πουκάμισο, Christopher John Rogers

Πράσινο wide-leg παντελόνι, Christopher John Rogers

Turner

Μαύρο stretch, 16ARLINGTON

Flared παντελόνι σε μαύρο χρώμα, 16ARLINGTON

Turner

Denim jacket, Huishan Zhang

Denim straight-leg παντελόνι, Huishan Zhang

Turner

Πουκάμισο τερακότα με κέντημα, Karavan

Λινό παντελόνι τερακότα, Karavan

Ακολουθήστε το - στο

Google News

και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Related posts

Πως να συνδυάσεις τα λόφερς με τακούνι

admin

Τα νέα ρούχα στα Ζάρα που πρέπει να έχεις

admin

Δυναμική και πολυτελής αισθητική

admin

6 Ανοιξιάτικα φορέματα από τα Zara που ξεχωρίζουν

admin

5 Επώνυμα τσαντάκια για τις επίσημες εμφανίσεις σου

admin

Αυτά τα 4 χρώματα κυριαρχούν στην μόδα το 2024

admin

Οι τάσεις στα χρώματα την άνοιξη 2024

admin

6 Συμβουλές που κάνουν κάθε εμφάνιση να φαίνεται ακριβή

admin

Μόνο αυτά τα 5 κομμάτια χρειάζεσαι για υπέροχα ανοιξιάτικα looks

admin

4 Basic τζιν H&M που χρειάζεσαι στην ντουλάπα σου

admin

8 Επίσημα φορέματα Zara για την Άνοιξη που θα λατρέψεις

admin

Double denim: πως να το φορέσεις

admin