Must

Η 3χρονη που πέθανε από το κρύο στον παγωμένο διάδρομο του σπιτιού του





Η 3χρονη Αντζελίνα βρέθηκε νεκρή κοντά στην πόρτα του σπιτιού από την 23χρονη μητέρα της Σβετλάνα Κουλέσοβα, η οποία δεν τη εντόπισε στο κρεβατάκι της και άρχισε να την ψάχνει

Ένα κοριτσάκι 3 μόλις ετών πέθανε από το κρύο στη Ρωσία. Το κοριτσάκι υπνοβατούσε και βρέθηκε στον παγωμένο διάδρομο του σπιτιού της, χωρίς οι γονείς της να καταλάβουν ότι είχε σηκωθεί από το κρεβάτι, όπως αναφέρει η μητέρα.

Η 3χρονη Angelina εντοπίστηκε νεκρή κοντά στην πόρτα του σπιτιού από την 23χρονη μητέρα της Svetlana Kuleshova, η οποία δεν τη βρήκε στο κρεβάτι της και άρχισε να την ψάχνει. Η οικογένεια είχε γιορτάσει νωρίτερα τα γενέθλια της πιο μικρής κόρης, που έγινε ενός, στο σπίτι της στην πόλη Σάτκα της Ρωσίας.

Η μητέρα ανέφερε στην τοπική αστυνομία ότι έβαλε την Αντζελίνα για ύπνο πριν από τα μεσάνυχτα. Η ίδια και ο σύζυγός της είδαν για λίγο τηλεόραση και στη συνέχεια πήγαν και εκείνοι για ύπνο













«Όταν ξυπνήσαμε το πρωί, δεν την βρήκαμε στο κρεβάτι της. Τη βρήκαμε στον διάδρομο. Ήταν στο πάτωμα», είπε. Σύμφωνα με τους γονείς της μικρής, υπνοβατούσε συχνά και έπρεπε να την επιστρέφουν στο κρεβάτι της τη νύχτα. Τη νύχτα της τραγωδίας όμως, στις 4 Δεκεμβρίου, κανείς τους δεν την άκουσε να βγαίνει από το δωμάτιό της.

Η μητέρα πιστεύει ότι το κορίτσι υπνοβάτησε μέχρι τον διάδρομο, που δεν είχε θέρμανση και δεν μπόρεσε να βρει τον τρόπο να επιστρέψει. «Υπνοβατούσε. Πήγε στον διάδρομο και δεν κατάφερε να γυρίσει πίσω». Η αστυνομία ξεκίνησε έρευνα για την υπόθεση και εξετάζει την πιθανότητα να πρόκειται για θάνατο από αμέλεια εκ μέρους της μητέρας, που βρίσκεται αντιμέτωπη με 2ετή φυλάκιση αν καταδικαστεί.

«Η έρευνα έδειξε ότι το κοριτσάκι έφυγε μόνη της από τον εσωτερικό χώρο του σπιτιού. Περπάτησε μέχρι τον διάδρομο όπου υπέστη υποθερμία και πέθανε», δήλωσε αστυνομικός. Οι αναφορές, σύμφωνα με τη Daily Mail, κάνουν λόγο για θερμοκρασία -15 βαθμών Κελσίου στον χώρο όπου πέθανε το κοριτσάκι.







Related posts

Θρήνος για τον Φίλιππο: Έφυγε από τη ζωή μόλις στα 46 χρόνια του

admin

Μουτίδου: «Δεν πιστεύω στο Θεό γι’ αυτό και δε βάφτισα την κόρη μου»

admin

Δυσάρεστα νέα για την Αθήνα – Ψηφίστηκε ως η χειρότερη πόλη της Ευρώπης

admin

«Θα σας μιλήσει ο ίδιος»: Ευχάριστα τα νέα για τον Δημήτρη Κόκοτα

admin

Ερωτεύθηκαν παράφορα στο σχολείο, χάθηκαν για έξι δεκαετίες και τώρα στα 80 τους παντρεύονται

admin

Αυτός είναι ο πλήρης κατάλογος των αμαρτημάτων κατά την ορθόδοξη εκκλησία

admin

Τον σκóτωσε με μωρομάντηλα και φωτογράφιζε: Nεκρός 3χρоνος από τα χέρια της μητριάς του – Σε σоκ οι γоνείς

admin

Ζευγάρι όρμησε σε φλεγόμενο παιδικό σταθμό και έσωσε 20 μωράκια

admin

Μαρία Εκμεκτσίογλου: «Ο γιος μου θα υιοθετήσει δύο παιδάκια που έμειναν ορφανά. Έχουμε πολλά ορφανά, νεογέννητα, παιδάκια»

admin

Γιάννης Φέρτης: Συγκινεί το «αντίο» της Τάνιας Τσανακλίδου – «Ήσουν ο πιο έντιμος και υπέροχος άντρας που γνώρισα»

admin

Συγκıνεί η Μιμή Ντενίση για τον Γιάννη Φέρτη: «Ήταν ο πυγμαλίωνάς μου» Εμφανώς συγκινημ

admin

Οι μεγάλοι έρωτες του Γιάννη Φέρτη με Καλογεροπούλου, Ντενίση, Τσανακλίδου και Ψάλτη

admin