Με αφορμή το θέμα της αλωπεκίας με το οποίο καταπιάνεται η σημερινή εκπομπή «Ζήσε Αλλιώς», η Χαρά Παππά μιλά για τη δική της εμπειρία.

Η δερματολόγος – αφροδισιολόγος Κατερίνα Λαμπρινοπούλου εξηγεί τις διαφορές ανάμεσα σε αλωπεκία και τριχόπτωση και το μοντέλο, Χαρά Παππά, αναφέρεται στη δική της περιπέτεια με την αλωπεκία και στην κληρονομικότητα που υπάρχει από γενιά σε γενιά στην οικογένειά της.

«Στην οικογένειά μου είναι κληρονομικό. Το έχει βιώσει και η μαμά μου, ο παππούς μου, η προγιαγιά μου, το ήξερα και το έλεγχα για να δω αν υπάρχει περίπτωση να εμφανιστεί και σε εμένα, επειδή ήμουν αγχώδης και ήταν και κληρονομικό. Ήξερα ότι μπορεί να συμβεί, ήξερα τα βήματα, ήξερα σε ποιον ειδικό μπορώ να απευθυνθώ, πώς να το χειριστώ.

Ξαφνικά στο κομμωτήριο μια μέρα εκεί που μου χτένιζαν τα μαλλιά μου είδαν ότι σε ένα σημείο δεν υπήρχαν μαλλιά. Κατευθείαν πήγα σε ειδικό», εκμυστηρεύεται στο preview απόσπασμα της εκπομπής.

Παράλληλα, σχολιάζει την απόφασή της να δημοσιεύσει αυτή τη φωτογραφία λέγοντας ότι «Προσπαθώ ό,τι ανεβάζω, να μην το ανεβάζω με αρνητικό συναίσθημα από πίσω. Προσπαθώ να είμαι αισιόδοξη γιατί υπάρχει πάρα πολύς κόσμος που αντιμετωπίζει παρόμοια θέματα και θέλω να είμαι η θετική νότα σε όλο αυτό», περι- η Χαρά Παππά.

Τι άλλο θα δούμε στο «Ζήσε αλλιώς»;

Γιατί χρειάζεται ένας επαγγελματίας υγείας να έχει ενσυναίσθηση; Ο ψυχολόγος Βασίλης Κιοσσές επισημαίνει τη σημαντικότητα που έχει η ενσυναίσθηση στον τομέα της ιατρικής καθώς και τα οφέλη του ασθενή που έχει απέναντί του έναν γιατρό, ο οποίος μπορεί να «μπει» στη θέση του.

Η συχνοουρία είναι σημάδι ακράτειας; Ο μαιευτήρας – γυναικολόγος & ουρογυναικολόγος Αλέξανδρος Δέρπαπας, εξηγεί όσα πρέπει να ξέρουμε για τη γυναικεία ακράτεια καθώς και πώς γίνεται η σωστή διάγνωσή της.

Πώς θα γλιτώσουμε θερμίδες στην ταβέρνα; Ο Κωνσταντίνος Ξένος προτείνει έξυπνους τρόπους για να «κλέψουμε» σε θερμίδες, χωρίς απαραίτητα να «κλέψουμε» σε απόλαυση.

Ποιοι είναι οι κίνδυνοι που μπορεί να κρύβει το solarium; Η δερματολόγος – αφροδισιολόγος Λία Παπακωνσταντίνου, αποκαλύπτει τι πρέπει να προσέχουμε και από ποιους πρέπει να αποφεύγεται η χρήση του.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

-