Fashion

Η τέλεια «επένδυση»: 10+1 super classy τσάντες που δεν πρόκειται να φύγουν ποτέ από τη μόδα

Η τέλεια «επένδυση»: 10+1 super classy τσάντες που δεν πρόκειται να φύγουν ποτέ από τη μόδα
Cover photo: Claudio Lavenia/Getty Images

Η βιομηχανία της μόδας βρίσκεται σε μία συνεχή αναζήτηση για το επόμενο It thing, τον επόμενο μεγάλο σχεδιαστή και την τάση που θα φοράμε σε έξι, 12 ή 18 μήνες. Ωστόσο, βλέπουμε σιγά σιγά μια αλλαγή στον τρόπο με τον οποίο σκεφτόμαστε τις αγορές μας, δίνοντας πλέον έμφαση στη διάρκεια ζωής και τη διαχρονικότητα έναντι του virality. Η κατασκευή μιας κλασικής γκαρνταρόμπας μπορεί άλλωστε να προσφέρει μια πιο βιώσιμη προσέγγιση στη μόδα.

Ευτυχώς, υπάρχουν items που πιστεύουμε ότι θα υπερβαίνουν πάντα τις τάσεις, αποτελώντας την ιδανική επένδυση και την τέλεια προσθήκη στην capsule wardrobe σου και όχι μόνο. Ένα τέτοιο αντικείμενο είναι φυσικά η τσάντα σου. Ξέρουμε ότι όσες κι αν έχεις δεν σου είναι αρκετές, αλλά στην πραγματικότητα δεν χρειάζεσαι παρά ελάχιστες για να πετύχεις τα πιο chic outfits. Εξάλλου, μία επώνυμη τσάντα είναι μια μεγάλη αγορά, καθώς συνήθως κοστίζουν αρκετές εκατοντάδες ευρώ, αν όχι και παραπάνω.

Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να είσαι σίγουρη ότι θα επιλέξεις μια τσάντα που θα αγαπάς και θα μπορείς να φοράς για πάντα, μια τσάντα που δεν είναι μόνο πρακτική αλλά θα χωρέσει και στην υπάρχουσα γκαρνταρόμπα σου. Εάν είσαι σε θέση λοιπόν, να επενδύσεις σε μια επώνυμη τσάντα, πιθανότατα θα θέλεις να σκεφτείς καλά αυτήν την απόφαση. Παρακάτω ακολουθούν για εσένα 10+1 κλασικές τσάντες επώνυμων σχεδιαστών που αποτελούν την επιτομή του στιλ και θα είναι πάντα στη μόδα ό,τι και να συμβεί.

τσάντες

 Gucci 1955 Horsebit Shoulder Bag

Απλή αλλά εκλεπτυσμένη, η horsebit είναι ένας signature κωδικός του brand που χρονολογείται από τη δεκαετία του ’50. Έτσι μπορείς να είσαι σίγουρη ότι αυτή η τσάντα είναι διαχρονική.

τσάντες

Celine Classic Box Bag

Υπήρξαν πολλές αλλαγές στη συνολική αισθητική της Celine χάρη σε μια αλλαγή στη δημιουργική κατεύθυνση, αλλά ένα πράγμα που παρέμεινε σταθερό είναι η κλασική box bag. Έχει ακόμη και τη λέξη «classic» στο όνομά της, μια σαφής ένδειξη ότι αυτή η τσάντα ώμου είναι ανθεκτική στις εφήμερες τάσεις.

τσάντες

A.P.C. Half-Moon Bag

Η A.P.C. half-moon bag είναι μία κλασική saddle bag που είναι ένα από τα πιο διαχρονικά minimal κομμάτια. Είναι μία τόσο απλή χιαστί τσάντα που ταιριάζει με κάθε ντύσιμο.

τσάντες

Mark Cross Box Bag

Το Mark Cross είναι ένα heritage American brand που κυκλοφόρησε ξανά το 2010. Όλες οι τσάντες του έχουν την ίδια ξεχωριστή αισθητική, με boxy, δομημένες σιλουέτες και κομψές πινελιές.

τσάντες

Loewe Hammock

Ο JW Anderson έχει μετατρέψει το τμήμα τσαντών του Loewe σε μια από τις πιο επιτυχημένες συλλογές του brand, αλλά είναι αναμφισβήτητα η τσάντα Hammock που θα μείνει ως η πραγματική του κληρονομιά. Διατίθεται σε δεκάδες χρώματα και υφές και μπορεί να κρατηθεί και ως τσάντα ώμου και ως tote bag.

τσάντες

Acne Musubi

Η Acne δημιουργεί διαχρονικά, elevated βασικά κομμάτια, επομένως δεν προκαλεί έκπληξη ότι το Σκανδιναβικό brand έχει μια τσάντα σε αυτή τη λίστα, παρόλο που κυκλοφόρησε μόλις πριν από λίγα χρόνια. Η λεπτομέρεια με κόμπο στο πλάι της τύπου bucket τσάντας είναι μια ξεχωριστή πινελιά σε αυτό το κατά τα άλλα απλό στυλ.

τσάντες

Chanel Quilted Chain Bag

Η Chanel 2.55 είναι η αυθεντική καπιτονέ τσάντα του brand και αναμφισβήτητα η πιο διάσημη τσάντα στον κόσμο. Ήταν η πρώτη τσάντα ώμου όταν δημιουργήθηκε το 1955 και παραμένει ένα από τα πιο δημοφιλή στυλ της εταιρείας. Όταν ο Karl Lagerfeld ανέλαβε το label το 1983, ερμήνευσε εκ νέου τη 2.55, προσθέτοντας το διπλό λογότυπο CC για να δημιουργήσει την 11.12 Classic Handbag που έχει γίνει σχεδόν εξίσου εμβληματική.

τσάντες

Valextra Iside Bag

To ιταλικό brand τσαντών Valextra ιδρύθηκε το 1937 και η signature Iside bag είναι το απόλυτο quiet πολυτελές κομμάτι. Η τριγωνική τσάντα έχει μια αναγνωρίσιμη σιλουέτα, αλλά δεν έχει το φανταχτερό logo που θα βρεις σε άλλες επώνυμες τσάντες σχεδιαστών, επομένως είναι μια διακριτική επιλογή που δεν βγαίνει εύκολα εκτός μόδας, κάτι που, δεδομένης της τιμή, είναι απαραίτητο.

τσάντες

Givenchy Antigona

Η Antigona ήταν η It τσάντα όταν κυκλοφόρησε το 2011, την οποία φορούσαν οι Kate Moss, Gwyneth Paltrow και Beyoncé. 10 χρόνια αργότερα είναι εξίσου εμβληματική και για να γιορτάσει την επέτειο η Givenchy λάνσαρε μια νέα σειρά Antigonas, με μια νέα προσθήκη, τη μαλακή Antigona.

τσάντες

Saint Laurent Logo Bag

Δεν έχει ιδιαίτερη σημασία ποιο συγκεκριμένο στυλ θα επιλέξεις εδώ, αν είναι μαύρη με ένα χρυσό λογότυπο YSL στο μπροστινό μέρος, είναι αμέσως εμβληματική. Κομψή και διαχρονική, μια τσάντα με λογότυπο YSL είναι αναμφίβολα μια εξαιρετική επένδυση.

τσάντες

Prada Galleria Tote

Οι New York Times χαρακτήρισαν αυτή την «πιο εμβληματική τσάντα» της Prada και αυτό είναι όλα όσα χρειάζεται να ξέρεις για αυτό το τέλειο αξεσουάρ. Κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 2007, εξακολουθεί να είναι η πρώτη επιλογή τόσο των editors όσο και των influencers και θα είναι για πολλά χρόνια ακόμα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ: 

  • 10 key παλτό που πρέπει να υπάρχουν σε κάθε γυναικεία γκαρνταρόμπα
  • Αυτές οι μπότες θα είναι στη μόδα για πάντα (χωρίς υπερβολές!)
  • Τι λένε τα athletic look σου για την προσωπικότητα σου;

Related posts

Πως να συνδυάσεις τα λόφερς με τακούνι

admin

Τα νέα ρούχα στα Ζάρα που πρέπει να έχεις

admin

Δυναμική και πολυτελής αισθητική

admin

6 Ανοιξιάτικα φορέματα από τα Zara που ξεχωρίζουν

admin

5 Επώνυμα τσαντάκια για τις επίσημες εμφανίσεις σου

admin

Αυτά τα 4 χρώματα κυριαρχούν στην μόδα το 2024

admin

Οι τάσεις στα χρώματα την άνοιξη 2024

admin

6 Συμβουλές που κάνουν κάθε εμφάνιση να φαίνεται ακριβή

admin

Μόνο αυτά τα 5 κομμάτια χρειάζεσαι για υπέροχα ανοιξιάτικα looks

admin

4 Basic τζιν H&M που χρειάζεσαι στην ντουλάπα σου

admin

8 Επίσημα φορέματα Zara για την Άνοιξη που θα λατρέψεις

admin

Double denim: πως να το φορέσεις

admin