Beauty

Η νέα συλλογή NEMA Resortwear μας ταξιδεύει σε ένα ανέμελο ελληνικό καλοκαίρι

Η ελληνική εταιρεία ενδυμάτων NEMA, που ξεχωρίζει για τα χαρακτηριστικά κεντήματα στα ρούχα της-συνώνυμα του αυθεντικού ελληνικού καλοκαιριού, παρουσιάζει τη νέα της συλλογή ODYSSEAγια τη σεζόν Άνοιξη-Καλοκαίρι 2021.

Το όνομα της συλλογής εμπνέεται από το αρχαίο ομηρικό ποίημα με πρωταγωνιστή τον θρυλικό ­­­­­­­Οδυσσέα και τα εμπόδια που καλείται ο ίδιος να ξεπεράσει. Οι περιπέτειες της ζωής του, αλλά κυρίως ο τρόπος που τις αντιμετωπίζει, τονίζουν τη σημασία της θέλησης και της επιμονής, ενώ το λογοπαίγνιο που γίνεται με τη λέξη SEA βάζει στην εξίσωση την αισιοδοξία και την υπόσχεση για μια καινούρια αρχή που φέρνουν μαζί τους η θάλασσα, ο ήλιος, το καλοκαίρι. Για τη NEMA το καλοκαίρι δεν είναι παρά μια γιορτή, μια ευκαιρία να χαρούμε τον εαυτό μας και τους αγαπημένους μας, να εκτιμήσουμε όσα έχουμε, να ζήσουμε νέες περιπέτειες και να είμαστε ανοιχτοί σε ό,τι μας φέρνει η κάθε μέρα.

Αυτή η αίσθηση απελευθέρωσης αποτυπώνεται και στη συλλογή. Αγαπημένα μοτίβα και κεντήματα που θυμίζουν Ελλάδα στολίζουν ανάλαφρα καφτάνια και αέρινα φορέματα που δίνουν κίνηση στο σώμα, καθώς χορεύουν μαζί με το αεράκι. Βohemian luxe φούστες και ιδιαίτερα ντε-πιες, ακόμη και loungewear επιλογές που αναβαθμίζονται με ιδιαίτερες λεπτομέρειες, μάς χαρίζουν ανεπιτήδευτο στυλ καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, ενώ για τις νύχτες η Εxclusive συλλογή διαθέτει πολυτελή κομμάτια με περίτεχνα κεντήματα και τα πιο εκλεκτά υφάσματα, ιδανικά για κάθε ιδιαίτερη περίσταση.

Η φωτογράφιση της καμπάνιας πραγματοποιήθηκε στη Σαντορίνη, με το φακό του Γιώργου Καπλανίδη να αναδεικνύει απόλυτα την ταύτιση του μαγευτικού τοπίου με την αισθητική και τη φιλοσοφία της NEMA SS’21 συλλογής. Η μινιμαλιστική αρχιτεκτονική, τα παραδοσιακά κυκλαδίτικα σπίτια, η θέα προς στη θάλασσα που κόβει την ανάσα, τα γραφικά σοκάκια, η συγκλονιστική εικόνα του ηφαιστείου και το απόκοσμο ηλιοβασίλεμα συνοψίζουν στο μυαλό μας την ιδέα ενός τέλειου καλοκαιριού.

Δεν χρειαζόμαστε πολλά. Η απλότητα γίνεται το κλειδί της ευτυχίας και η ουσία βρίσκεται στις λεπτομέρειες. Στη στιγμή που η μυρωδιά της θάλασσας θα μας ξυπνήσει τη λαχτάρα για διακοπές και ένα μελτέμι θα μας παρασύρει γλυκά στο ρυθμό του καλοκαιριού. Αφήστε, λοιπόν, την καρδιά σας να πετάξει και να χαρεί, παίξτε με τον ήλιο και αφήστε τον να ρίξει φως βαθειά μέσα σας, αφεθείτε στα κρυστάλλινα νερά του Αιγαίου, περιπλανηθείτε σε όποιο μονοπάτι σας βγάζει η ψυχή σας και δημιουργήστε τις ωραιότερες αναμνήσεις την ώρα που το ηλιοβασίλεμα σβήνει μέσα στο μπλε της θάλασσας και όλα μοιάζουν πιθανά καθώς χρωματίζονται από τη μαγεία του ελληνικού καλοκαιριού.

Αισθανθείτε πώς είναι να είσαι απλά ο εαυτός σου. #BeANemaGirl!

Αναζητήστε τώρα όλα τα σχέδια της νέας συλλογής ΝΕΜΑ Resort Wear SS’21 σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.

Facebook: NemaResortwear  Instagram: @ΝemaResortwear

 

Related posts

Ο Tom Ford στα καταστήματα Luisa World

admin

Ο Βασίλειος Κωστέτσος και η εμβληματική συλλογή του «L’Olympien Art Couture»

admin

Γούστο μου και «Paja Toquilla» καπέλο μου!

admin

Εντυπωσιακή ανδρική συλλογή ρούχων του Dearin Antonio Priester

admin

Designer συνεργασία της H&M με τον οίκο μόδας Rokh

admin

Mάγεψαν την Αμερική με δημιουργίες Celia Kritharioti

admin

Σοφία Καρβέλα: Έτοιμη η πρώτη συλλογή της ως creative director της Equipment

admin

Εντυπωσιακές εμφανίσεις που ξεχώρισαν στο Κόκκινο Χαλί @Bafta 2024

admin

Έλενα Κουντουρά: Guest εμφάνιση στην Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι

admin

Φαντασμαγορικό σόου της Celia Kritharioti στο Παρίσι

admin

Εντυπωσιακή Naomi Campbell στο σόου της Celia Kritharioti

admin

Ο Δημήτρης Τσίκλης με μπλουζάκι-μήνυμα κατά της ομοφοβίας

admin