Beauty

Η Δανάη Παππά διέψευσε τις φήμες εγκυμοσύνης και μίλησε για τον γάμο της

H Δανάη Παππά μίλησε για το ενδεχόμενο ενός γάμου με τον αγαπημένο της, Λάμπρο Λάζαρη. Οι υπέροχες φωτογραφίες του ζευγαριού και οι νέες δηλώσεις της ηθοποιού.

H Δανάη Παππά και ο σύντροφός της Λάμπρος Λάζαρης είναι ένα από τα πιο αγαπημένα και δημοφιλή ζευγάρια της εγχώριας showbiz. Οι δυο τους είναι μαζί από το 2019, συγκατοικούν και μας δείχνουν καθημερινά πως είναι πλασμένοι ο ένας για τον άλλον.

Η τρυφερή ευχή στον αγαπημένο της

Πριν από λίγες ώρες η δημοφιλής ηθοποιός δημοσίευσε ένα Instagram-story για να ευχηθεί «Καλές δουλειές» στον σύντροφό της, ο οποίος επένδυσε επιχειρηματικά στο Μεγανήσι.

papa9.jpg

«Ο ποιητής μου αύριο ανοίγει τις πόρτες στο καινούριο διαμαντάκι του Ιονίου», έγραψε η Δανάη Παππά στη φωτογραφία που δημοσίευσε όπου ποζάρει με τον σύντροφό της.

«Μου αρέσει να ζω το τώρα και να προσπαθώ να είμαι παρούσα στη στιγμή. Είμαι πάρα πολύ καλά. Μου αρέσει η συναισθηματική σταθερότητα. Είμαι καταπληκτικά γιατί όλα τα υπόλοιπα, δουλειές, κτλ. είναι ένας χαμός. Οπότε το σπίτι μου είναι σταθερό και όλα πάνε καλά. Δεν είμαι τόσο σίγουρη αν είναι αναγκαίο τώρα πια αν έρθει ένα παιδί να υπάρξει και ένας γάμος. Το κάθε ζευγάρι αποφασίζει τι θα κάνει. Είμαι έτοιμη θεωρώ να γίνω μαμά. Δε ξέρω πότε αλλά, θεωρώ είμαι έτοιμη», είχε δηλώσει πρόσφατα η Δανάη Παππά.

Το τάμα και η αγάπη για την γιαγιά της

Συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Αλέξη Μίχα έδωσε πριν λίγα 24ωαα η Δανάη Παππά. Η ηθοποιός αναφέρθηκε στο τάμα που έκανε στον Άγιο Ιωάννη τον Ρώσο όταν πήγε να χάσει τη γιαγιά της.

Τα τελευταία τρία χρόνια η ηθοποιός και η οικογένειά της περπατάνε από το χωριό τους, την Καμαρίτσα Ευβοίας, μέχρι το Ιερό Προσκύνημα του Οσίου Ιωάννη του Ρώσου στο Προκόπι.

Ένα μωρό για τη Δανάη Παππά: Θα ολοκληρωθεί η ευτυχία της στον Σασμό με ένα παιδί;

«Η γιαγιά μου πέρασε σοβαρή περιπέτεια υγείας. Έκανα τάμα στον Αη Γιάννη, πήγαμε με τη μητέρα μου και τον σύντροφό μου. Όταν πήγα να χάσω τη γιαγιά είπα “Αη Γιάννη μου σε παρακαλώ, σώστην και θα έρθω με τα πόδια όπως κάθε χρόνο”. Ευτυχώς σώθηκε», ανέφερε η Δανάη Παππά.

Και πρόσθεσε: «Στο χωριό μου κάποια στιγμή περπατούσα στο δρόμο και ένιωσα να με τραβάει ένα χέρι. Μέχρι να συνειδητοποιήσω πως ήταν μία γνωστή μου κυρία, νόμιζα πως θα με απαγάγουν!».

Oι φήμες εγκυμοσύνης και η επιθυμία για θρησκευτικό γάμο

Για τις φήμες που την ήθελαν να περιμένει το πρώτο της παιδί η ηθοποιός σχολίασε: «Αυτό που δεν μ αρέσει είναι να παίρνουν μια είδηση και να την αναδημοσιεύουν λάθος. Φορούσα ένα τσαντάκι στη μέση και έγραφαν πως κρύβω την κοιλιά μου γιατί είμαι έγκυος».

Kαι πρόσθεσε: «Θα ήθελα πάρα πολύ να κάνω θρησκευτικό γάμο με νυφικό, παρανυφάκια, με όλα αυτά. Θα μου άρεσε πάρα πολύ, αλλά από την άλλη είναι και στο ζευγάρι. Νιώθω έτοιμη να γίνω μαμά, απλά προσπαθώ να κρατάω ένα μέτρο. Ξέρεις, όχι τώρα, σε λίγο καιρό».

Oι #couplegoals και οι #homegoals φωτογραφίες Παππά- Λάζαρη

Η 26χρονη ηθοποιός και ο 39χρονος επιχειρηματίας λατρεύουν τα ταξίδια και όταν τους το επιτρέπει το πρόγραμμά τους, πραγματοποιούν μικρές αποδράσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Το φετινό καλοκαίρι αναμένεται να το περάσουν στο Μεγανήσι μαζί με καλούς φίλους όπου ο Λάμπρος Λάζαρης δραστηροποιείται επαγγελματικά, στον χώρο της εστίασης.

https://www.instagram.com/p/CoVBAHuDVeG

«Είμαστε μαζί, είμαστε ένα. Ο γάμος δεν έχει περάσει από το μυαλό μας, ούτε το έχουμε συζητήσει. Η σχέση μας δοκιμάστηκε στην καραντίνα. Θα ήθελα να κάνω οικογένεια. Με φαντάζομαι σε ένα σπίτι με σκυλιά και γατιά να τρέχουν», έχει δηλώσει στο παρελθόν η Δανάη Παππά για τον άντρα της ζωής της.

- κεντρικής: danouuz

Related posts

Γούστο μου και «Paja Toquilla» καπέλο μου!

admin

Εντυπωσιακή ανδρική συλλογή ρούχων του Dearin Antonio Priester

admin

Designer συνεργασία της H&M με τον οίκο μόδας Rokh

admin

Mάγεψαν την Αμερική με δημιουργίες Celia Kritharioti

admin

Σοφία Καρβέλα: Έτοιμη η πρώτη συλλογή της ως creative director της Equipment

admin

Εντυπωσιακές εμφανίσεις που ξεχώρισαν στο Κόκκινο Χαλί @Bafta 2024

admin

Έλενα Κουντουρά: Guest εμφάνιση στην Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι

admin

Φαντασμαγορικό σόου της Celia Kritharioti στο Παρίσι

admin

Εντυπωσιακή Naomi Campbell στο σόου της Celia Kritharioti

admin

Ο Δημήτρης Τσίκλης με μπλουζάκι-μήνυμα κατά της ομοφοβίας

admin

Για τις νύφες που θέλουν να ξεχωρίσουν

admin

Πέδιλα, τα must have γυναικεία καλοκαιρινά υποδήματα

admin