Beauty

Η Δέσποινα Βανδή συνεχίζει τις 80s εμφανίσεις με ένα ανατρεπτικό παντελόνι tracksuit και γόβες

Η Δέσποινα Βανδή έκανε άλλη μια εντυπωσιακή βραδινή έξοδο.

Η αλήθεια είναι ότι είχαμε καιρό να δούμε τη Δέσποινα σε μια βραδινή της έξοδο. Τελευταία την απολαμβάνουμε μέσα από το «Just The Two Of Us», στη θέση του κριτή, όπου φέτος είναι η αλήθεια ότι έχει κάνει κάποιες από τις πιο iconic εμφανίσεις της. Σε μια σταθερή, σχεδόν αποκλειστική συνεργασία με τη Celia Kritharioti, η Δέσποινα δημιουργεί ολόκληρα looks και όχι απλά σύνολα, συνδυάζοντας το hair και beauty look της κάθε φορά με την αισθητική του υπόλοιπου outfit.

despoina_vandi-(7).jpg

NDP photo agency

NDP photo agency

Αυτή τη φορά η Δέσποινα βρέθηκε σε ένα από τα πολλά events στο κέντρο της Αθήνας, για την φετινή διοργάνωση του Colourday Festival 2023, και όπως ήταν αναμενόμενο έκλεψε τα φλας. Όχι μόνο γιατί είναι μία από τις πιο γνωστές Ελληνίδες τραγουδίστριες, αλλά κυρίως γιατί είναι μία άκρως εντυπωσιακή παρουσία. Η ίδια συνεχίζει το 80s vibe που της πηγαίνει πολύ, επενδύοντας στο χρώμα και τις edgy γραμμές.

Η Μαρία Ηλιάκη βάφτισε την κόρη της και έραψε ένα custom τζιν φόρεμα με την πιο γλυκιά αφιέρωση

despoina_vandi-(2).jpg

NDP photo agency

Το 80s look της Δέσποινα Βανδή μας πάει πίσω στην εποχή των tracksuits.

Τα 80s μπορεί να μην είναι η αγαπημένη μας εποχή σε σχέση πάντα με τη μόδα και τα trends που φοράγανε τότε οι μαμάδες μας, αλλά κάνουν ένα δυναμικό come back τελευταία και η Δέσποινα Βανδή φαίνεται να είναι μία από τις πιο πιστές fans της δεκαετίας, επιλέγοντας συχνά items αλλά και ολόκληρα σύνολα με αντίστοιχη επιρροή. Έτσι αυτή τη φορά πόνταρε στα bold χρώματα της δεκαετίας και σε ένα key item, που μπορεί να κάνει το οποιαδήποτε σύνολο λίγο πιο διασκεδαστικό αλλά και ταυτόχρονα sexy.

despoina_vandi-(5).jpg

NDP photo agency

NDP photo agency

Πιο συγκεκριμένα, η Δέσποινα Βανδή επέλεξε ένα ψηλόμεσο παντελόνι σε στυλ tracksuit, με μικρή καμπάνα, τσάκιση αλλά και ένα 80s print στο πλάι σαν αλυσίδα. Τα tracksuits είναι οι φόρμες που βλέπαμε παντού της δεκαετία του 1980 και τώρα πια έχουν γίνει ένα παντελόνι που μπορείς να φορέσεις και βράδυ. Αν το συνδυάσεις σαν τη Δέσποινα Βανδή θα έχεις ένα πολύ εντυπωσιακό βραδινό look.,

H Δέσποινα κράτησε όλο το υπόλοιπο σύνολο σε minimal γραμμές και βασικές αποχρώσεις, βάζοντας το μπλε electric tracksuit παντελόνι της με ένα μαύρο bra top, μαύρο σακάκι σε oversized γραμμή και κάποια chockers στο λαιμό. Η πράσινη fluo τσάντα της και οι λευκές, pointy γόβες με τις λεπτομέρειες από διάφανο PVC υλικό ήταν που έκαναν λίγο πιο 80s ακόμη την εμφάνισή της. Το ίδιο και τα μαλλιά της σε high bun, αλλά και το φανταστικό μακιγιάζ της με το πράσινο μολύβι κάτω από τα μάτια.

Related posts

Ο Tom Ford στα καταστήματα Luisa World

admin

Ο Βασίλειος Κωστέτσος και η εμβληματική συλλογή του «L’Olympien Art Couture»

admin

Γούστο μου και «Paja Toquilla» καπέλο μου!

admin

Εντυπωσιακή ανδρική συλλογή ρούχων του Dearin Antonio Priester

admin

Designer συνεργασία της H&M με τον οίκο μόδας Rokh

admin

Mάγεψαν την Αμερική με δημιουργίες Celia Kritharioti

admin

Σοφία Καρβέλα: Έτοιμη η πρώτη συλλογή της ως creative director της Equipment

admin

Εντυπωσιακές εμφανίσεις που ξεχώρισαν στο Κόκκινο Χαλί @Bafta 2024

admin

Έλενα Κουντουρά: Guest εμφάνιση στην Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι

admin

Φαντασμαγορικό σόου της Celia Kritharioti στο Παρίσι

admin

Εντυπωσιακή Naomi Campbell στο σόου της Celia Kritharioti

admin

Ο Δημήτρης Τσίκλης με μπλουζάκι-μήνυμα κατά της ομοφοβίας

admin