Η Ζιζέλ Μπούντχεν φωτογραφίζεται με μαγιό και σπάει τη σιωπή της για το διαζύγιο από τον Τομ Μπράντι σε μια νέα ειλικρινή συνέντευξη.

Έξι εβδομάδες αφότου ο Τομ Μπράντι ανακοίνωσε την οριστική αποχώρησή του από το NFL και σχεδόν πέντε μήνες αφότου οι δυο τους οριστικοποίησαν το διαζύγιό τους, supermodel από τη Βραζιλία λέει στο Vanity Fair πως «είναι σαν θάνατος και αναγέννηση».

«Είναι δύσκολο γιατί φαντάζεσαι ότι η ζωή σου θα ήταν με έναν συγκεκριμένο τρόπο και έκανες ό,τι μπορούσες» είπε.

«Πίστευα στα παραμύθια όταν ήμουν παιδί. Νομίζω ότι είναι όμορφο να το πιστεύεις. Εννοώ, είμαι τόσο ευγνώμων που το έκανα. Δίνεις ό,τι έχεις για να πετύχεις το όνειρό σου», προσθέτει. «Δίνεις το εκατό τοις εκατό του εαυτού σου και είναι αποκαρδιωτικό όταν δεν καταλήγει όπως περίμενες και δούλεψες, αλλά μπορείς να κάνεις ότι μπορείς από τη δική σου πλευρά», αναφέρει η Ζιζέλ και τονίζει ότι σε ό,τι έχει ακουστεί υπάρχουν ανακρίβειες για το διαζύγιο και πως τα πράγματα δεν είναι μόνο άσπρο και μαύρο.

Υπήρχαν φήμες ότι το ζευγάρι χώρισε λόγω της επιλογής του Μπράντι να μην αποσυρθεί από το NFL τον Μάρτιο του 2022, μόλις 40 ημέρες μετά την ανακοίνωση της αρχικής του απόφασης να αποχωρήσει από το επαγγελματικό ποδόσφαιρο.

«Αυτό που ειπώθηκε είναι ένα κομμάτι ενός πολύ μεγαλύτερου παζλ. Δεν είναι τόσο άσπρο και μαύρο», είπε η Ζιζέλ απαντώντας όταν ρωτήθηκε αν έπαιξε ρόλο η αποσυνταξιοδότησή του.

«Όταν ήμουν 26 χρονών και εκείνος 29 ετών, γνωριστήκαμε, θέλαμε μια οικογένεια, θέλαμε πράγματα μαζί. Όσο περνάει ο καιρός, συνειδητοποιούμε ότι απλά θέλαμε διαφορετικά πράγματα και τώρα έχουμε μια επιλογή να κάνουμε», ανέφερε.

Θυμίζουμε ότι στην από κοινού ανακοίνωσή του το ζευγάρι ανέφερε:

«Τις τελευταίες ημέρες, η σύζυγός μου κι εγώ ολοκληρώσαμε τις διαδικασίες για το διαζύγιό μας, μετά από δεκατρία (13) χρόνια γάμου. Φτάσαμε από κοινού σε αυτή την απόφαση με ευγνωμοσύνη για τα χρόνια που περάσαμε μαζί. Είμαστε ευλογημένοι γιατί έχουμε τα υπέροχα παιδιά μας, τα οποία θα συνεχίσουν να είναι το επίκεντρο του κόσμου μας, με κάθε τρόπο. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε μαζί ως γονείς για να είμαστε σίγουροι πως λαμβάνουν την αγάπη και την προσοχή που τους αξίζει.

Φτάσαμε στην απόφαση για την έκδοση του διαζυγίου μετά από πολύ σκέψη. Κάτι τέτοιο είναι, φυσικά, επώδυνο και δύσκολο, όπως είναι για πολύ κόσμο που περνάει το ίδιο πράγμα σε όλο τον πλανήτη. Ευχόμαστε τα καλύτερα στον άλλον, αναζητώντας τα επόμενα κεφάλαια της ζωής μας. Θα σας παρακαλούσαμε να υπάρχει ιδιωτικότητα και σεβασμός καθώς ψάχνουμε να βρούμε τι θα προκύψει για μας τις επόμενες ημέρες και εβδομάδες. Σας ευχαριστούμε».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

-