Χειμώνας, η εποχή του μανταρινιού! Και όταν έχεις άφθονα, Δοκιμάζεις συνταγές. Ζελέ μανταρίνι λοιπόν!
Υλικά
- 500ml χυμό μανταρίνι
- 6 ζελατίνες (αν είσαι αυστηρά χορτοφάγος χρησιμοποίησε άγαρ)
- 2-3 ψιλοκομμένα μανταρίνια (προαιρετικά)
Εκτέλεση
Στύβω τα μανταρίνια και τα βάζω σε ένα κατσαρολάκι μέχρι να πάρει βράση.
Παράλληλα βάζω τις ζελατίνες σε νερό, τις στεγνώνω καλά και τις ρίχνω και αυτές στο κατσαρολάκι. Το ίδιο κάνω και με τα ψιλοκομμένα μανταρίνια.
Τα βάζω σε μπολάκια και τα αφήνω στον ψυγείο μέχρι να σταθεροποιηθούν. Καλή μας απόλαυση!
- Ζελέ μανταρίνι - Diatrofi.gr | -.