Η Ευγενία Σαμαρά φαίνεται πως έχει τραβήξει χωριστούς δρόμους από τον επί 8 χρόνια σύντροφό της Γιάννη Ποιμενίδη. Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του okmag, η ηθοποιός έχει έρθει πολύ κοντά το τελευταίο διάστημα με τον συμπρωταγωνιστή της στην παράσταση «Ο Μισάνθρωπος», Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλο.

Ένα μήνα νωρίτερα, το μεσημέρι της Τρίτης 28 Φεβρουαρίου, η Ευγενία Σαμαρά είχε βρεθεί καλεσμένη στην εκπομπή «Ελένη» και μίλησε για την θεατρική της συνεργασία στο θέατρο Εμπορικόν αποκαλώντας την «δώρο».

Η ηθοποιός μίλησε ακόμα για τον ρόλο της Στέλλας που υποδύεται στον «Σασμό», για το ότι θα ήταν «αυτοκτονικό» να δουλεύει σε γραφείο ενώ έκανε και μία δήλωση για την προσωπική της ζωή.

Τι δήλωσε η Ευγενία Σαμαρά για την προσωπική της ζωή

«Για να φύγω από την εικόνα της τέλειας, χρειάστηκε να με “σπρώξουν”. Μερικές φορές είναι και πιο γοητευτικό να μην είναι όλα τέλεια. Ο καθένας με τα δικά του. Ήμουν πολύ κοινωνική και είμαι ακόμη. Βγαίνω έξω, μιλάω με τους φίλους μου, είναι στη ζωή μου. Η προσωπική ζωή μαζί με την επαγγελματική θέλει ένα χτίσιμο, αν κάτι αφήσεις θα σε αφήσει. Οπότε θέλει ένα μέτρο, χωρίς να πρέπει να γίνουν όλα μαζί», είπε αρχικά η Ευγενία Σαμαρά.

Και συμπλήρωσε: «Θεωρώ πολύ γοητευτικό ότι στον χώρο μας, γνωρίζω συνεχώς καινούργιους ανθρώπους και συνεργάζομαι μαζί τους. Θα μου φαινόταν αυτοκτονικό να είμαι σε ένα γραφείο και να ξέρω ότι αυτό θα είναι όλη μου η ζωή. Όταν ήμουν στην γεωπονική, μέσα στο πρώτο έτος είπα φιλάκια».

Τέλος, για την επιτυχημένη σειρά του Alpha στην οποία πρωταγωνιστεί ανέφερε: «Μου πρότειναν τον ρόλο της Στέλλας και μου άρεσε κατευθείαν, είχε μια ανθρωπιά που ήθελα πολύ να το δω. Νιώθω ευγνωμοσύνη για αυτό τον ρόλο. Ανέπτυξα προσωπικές σχέσεις, βρήκα ανθρώπους που θα μείνουν στην ζωή μου και μετά. Ο “Σασμός” είναι ένα φαινόμενο. Οι δουλειές που πετυχαίνουν κάτι αντίστοιχο είναι μετρημένες. Έχουμε πάρει τεράστια αγάπη».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

-