Με αφορμή το ξέσπασμα της Konnie Μεταξά μέσω των social media για τις καθημερινές ερωτήσεις που δέχεται αναφορικά με το κομμάτι της εγκυμοσύνης η Ελένη Χατζίδου εξομολογήθηκε πως και η ίδια δέχεται καταιγισμό μηνυμάτων που τη ρωτούν αν είναι έγκυος.

«Κάθε μέρα θα βρω ένα μήνυμα στο Instagram, ή ένα σχόλιο που με ρωτούν αν είμαι έγκυος. Προχθές μου έστειλε μία κοπέλα «αχ! Χάρηκα πάρα πολύ για σένα». Προφανώς για να πω ευχαριστώ και να πει ότι το βρήκε. Δεν είναι θέμα μόνο τα όσπρια, αλλά είναι οι πρασινάδες, τα γαλακτομικά», είπε η παρουσιάστρια του [email protected]

Στη συνέχεια η Ελένη Χατζίδου σηκώθηκε όρθια δείχνοντας την κοιλιά της και σχολίασε: «Θέλω να σου πω ότι αν είμαι έγκυος -πες ότι είμαι-, δεν θα στο πω. Όχι ακόμη, θέλω τον χρόνο μου. Καταλαβαίνεις. Έχω ανοίξει και το φερμουάρ, πες μου τώρα, την αφήνω την κοιλιά όσο πιο πολύ μπορώ. Θεωρείς ότι είμαι έγκυος ή ότι με έχει πρήξει κάτι που έφαγα στο break.

Μην την κάνετε αυτή την ερώτηση, δεν είναι ωραία ερώτηση. Αν θέλουμε, θα το πούμε εμείς. Επειδή με βλέπεις λίγο να φουσκώνω, κατευθείαν με ρωτάς αυτό. Είναι αυστηρό προσωπικό και νιώθω πάρα πολύ άσχημα».

Μετά τη δήλωσή της, ο σύζυγός της Ετεοκλής Παύλου σχολίασε: «Είναι η Ελένη η γυναίκα μου, έχει κάνει κοιλίτσα και την αγαπώ με την κοιλίτσα της».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

-