Must

«Είμαι 7 μηνών έγκυος και θέλω ο χήρος άντρας μου να “ξεφορτωθεί” την 4χρονη κόρη του»

«Είμαι 7 μηνών έγκυος και θέλω ο χήρος άντρας μου να “ξεφορτωθεί” την 4χρονη κόρη του»

Μητριά ζητά βοήθεια: Πρόκειται για μία μητριά, η οποία προχώρησε σε μία ανάρτηση στα social media. Η ίδια ζητά συμβουλές για να ξεφορτωθεί την τετράχρονη κόρη του μνηστήρα της. Όλα αυτά γίνονται ενόψει της γέννησης της δικής της κόρης.

Η γυναίκα που φέρεται να είναι από τις ΗΠΑ. Ανέβασε την ανάρτησή της στο Instagram. Η γυναίκα έγραψε ότι είναι εφτά μηνών έγκυος. Ανέφερε πως περιμένει το κοριτσάκι της. Από εκεί και πέρα, ο μνηστήρας της είναι χήρος. Μάλιστα, η αείμνηστη σύζυγος πέθανε τη στιγμή της γέννησης της κόρης τους. Αναλυτικότερα:

Μητριά ζητά βοήθεια: Τι ανέφερε στην ανάρτησή της

Υπό τον τίτλο του θέματος της ανάρτησης “Θέλω ο μνηστήρας μου να ξεφορτωθεί την τετράχρονη κόρη του” η γυναίκα ζητεί συμβουλές από τις μαμάδες. Αυτό, διότι είπε “ο μνηστήρας μου έχει μία τετράχρονη κόρη της οποίας η μητέρα πέθανε όταν αυτή γεννήθηκε. Αυτός τη μεγάλωσε εντελώς μόνος του από τότε που έχασε τη σύζυγό του. Τώρα έχω μπει στο σκηνικό και πρόκειται να παντρευτούμε το 2022. Επίσης, είμαι 7 μηνών έγκυος με το μικρό κοριτσάκι μας. Δεν είμαι ο τύπος της μητριάς και ξέρω ότι δεν θα φερθώ στην κόρη του με τον ίδιο τρόπο που θα φερθώ στο παιδί μας.

Να είμαι εντελώς ειλικρινής μου τη δίνει στα νεύρα” - η γυναίκα και προσθέτει: “Για αρχή, η μικρή μοιάζει με τη μητέρα της και το να την έχουμε διαρκώς μέσα στα πόδια μας θα θυμίζει διαρκώς στον μνηστήρα μου τη νεκρή γυναίκα του. Δευτερευόντως η μικρή είναι προσκολλημένη στον πατέρα της και φοβάμαι ότι θα πάρει τον δεσμό του με το δικό μας παιδί. Βασικά θέλω να πω στον αρραβωνιαστικό μου να την ξεφορτωθεί, μπορεί να ζήσει με τους παππούδες της ή να βρούμε μια καλή οικογένεια που θα θέλει να υιοθετήσει.

Δεν ξέρω πως να χειριστώ την κατάσταση αλλά πρέπει να βρω έναν τρόπο να πείσω τον αρραβωνιαστικό μου να την αφήσει να φύγει. Σας υπόσχομαι ότι δεν είμαι κακός άνθρωπος, απλώς προσπαθώ να κοιτάξω το παιδί μου και να διασφαλίσω ότι θα έχει όλη την προσοχή του μπαμπά του χωρίς να έχω τη “μεγαλύτερη αδελφή” της να ανακατεύεται. Παρακαλώ βοηθήστε με!” ολοκληρώνει την ανάρτησή της η μητριά της 4χρονης.

- : enimerotiko.gr

Related posts

Κώστας Λιακόπουλος: Ο 1ος των πρώτων στην Ιατρική με 19.612 μόρια – Είχα μια εικόνα της Παναγίας δίπλα μου

admin

Μπράβο της: 27χρονη φοιτήτρια συγκατοίκησε με 95χρονη για να πληρώνει μικρότερο ενοίκιο και η ηλικιωμένη να μην νιώθει μόνη

admin

4 τρόποι για να προετοιμάσετε τον εξωτερικό σας χώρο για το καλοκαίρι

admin

Εθνική Ελλάδος: Όταν η Θεοπούλα ετοιμαζόταν να πάει στον αγώνα με τη «Γεωργία»

admin

Aγία Σοφία: Στον ιερό ελληνικό ναό χωρούσαν 23.000 πιστοί και υπηρετούσαν 800 ιερείς

admin

Μόνο θαυμασμός: Ο Ιωακείμ «νίκησε» το σύνδρομο Down, μιλά 4 γλώσσες & παίζει 3 μουσικά όργανα

admin

Περήφανοι όλοι οι Έλληνες: Ο Νίκος Γκάλης τιμήθηκε στο Σικάγο για την προσφορά του στον ελληνικό αθλητισμό

admin

25 Μαρτίου 1821: Η ιστορία του Σωτήρη Κοντιζά από όταν ήταν Εύζωνας

admin

Σοφία Βογιατζάκη: Έχω παραιτηθεί από δουλειά επειδή δεν άνοιγαν το air condition

admin

25η Μαρτίου: Η Google τιμά την Ελλάδα βάζοντας τα γαλανόλευκα της

admin

Η καθημερινότητα των αγωνιστών του 1821: Οι ψείρες και τα μακριά μαλλιά, η «λακωνική» διατροφή και τα ζάρια

admin

Παναγία Γοργοεπήκοος: Το Θαυματουργό Μοναστήρι στη Μάνδρα Αττικής

admin