O Δημήτρης Γιαννέτος έχει διαγράψει μια λαμπρή καριέρα στο εξωτερικό καθώς έχει συνεργαστεί με μερικές από τις πιο διάσημες σταρ του Χόλιγουντ, μεταξύ αυτών οι Τζένιφερ Λόπεζ, Μέγκαν Φοξ και Άμαλ Κλούνεϊ.

Μιλώντας για την πορεία του στην Αμερική σε συνέντευξή του εξομολογήθηκε: «Μόλις γύρισα από την εβδομάδα μόδας στο Παρίσι. Μένω στο Λος Άντζελες αλλά η ζωή μου είναι μέσα σε ένα αεροπλάνο. Έχουν περάσει 10 χρόνια από τότε που μετακόμισα στο Λος Άντζελες και κάθε μέρα θυμίζω στον εαυτό μου ότι ‘’ζω το όνειρο’’. Όταν μετακόμισα στην Αμερική δεν μιλούσα καθόλου αγγλικά. Ήταν δύσκολο γιατί χάνεις ακόμα και το χιούμορ σου.

Όταν ήρθα στην Αμερική, δυο γειτόνισσες που πήγα να κουρέψω με ρωτήσαν ‘’έχεις πάει σε σχολή κομμωτικής;’’. Στη Μαρία Μενούνος χρωστάω το ξεκίνημα μου στην Αμερική. Έχουμε τρομερή χημεία με την Μέγκαν Φοξ. Ο κόσμος δεν ξέρει πόσο αστεία είναι… και είναι τόσο όμορφη που δεν μπορείς να την κοιτάς. Η Αμάλ Κλούνεϊ είναι ο άνθρωπος της ζωής μου και τη λατρεύω».

Ο Δημήτρης Γιαννέτος μίλησε για την συνεργασία του με την Τζένιφερ Λόπεζ, αποκαλύπτοντας τι ήταν αυτό που τον εντυπωσίασε: «Η σταρ που με εντυπωσίασε είναι η Τζένιφερ Λόπεζ. Όταν τέλειωσα το χτένισμα που της έκανα δεν ήξερα πως να την αποκαλέσω. Οι βασικοί μου συνεργάτες είναι η Καμίλα Καμπέγιο, η Μπρίτνεϊ Σπίαρς, η Σίντι Κρόφορντ, η Αλεσάντρα Αμπρόσιο, η Αντριάνα Λίμα κ.α.».

Δείτε το βίντεο:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

-