Δημήτρης Αλεξανδρής, μίλησε τις μεγάλες επιτυχίες της καριέρας του αλλά και για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και πώς επηρεάζουν τα παιδιά του.

Ο ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν» και ανέφερε: «Δεν μου αρέσουν καθόλου τα social media. Καταρχήν είμαι πολύ μεγάλος και χρειάζεται πολύ χρόνο για να ασχοληθείς σωστά, καταναλώνει πολύ μεγάλο κομμάτι και του χρόνου και του αισθήματός σου. Μέσα στα social κάποιοι έχουν λόγο για σένα και με αυτό αποκτάς μια σχέση εξάρτησης και με το καλό και με το κακό.

Το ίντερνερ και γενικά τα σόσιαλ, είναι ένα πολύ μεγάλο εργαλείο που όπως τα περισσότερα που φτιάχνει ο άνθρωπος, δεν μπορεί να τα χειριστεί σε αυτό το επίπεδο. Τα παιδιά μου είναι σε αυτήν την ηλικία της μεγάλης εξάρτησης, κάνουμε πολλές κουβέντες, αλλά δεν είναι εύκολο να τους κρατήσω μακριά από αυτά», δήλωσε ο Δημήτρης Αλεξανδρής.

H αναφορά στα παιδιά του

«Μέχρι τώρα περνάμε τις διακοπές μαζί. Δεν είναι εύκολο να με ακολουθήσουν σε μια περιοδεία. Η κόρη μου δεν νομίζω να θέλει να ακολουθήσει τη σκηνοθεσία. Εγώ θα ήθελα γιατί το βλέπω σε αυτήν. Έχει μια δική της προσωπική ματιά», είπε για την κόρη του και συνέχισε:

«Όταν γεννήθηκε ο γιος μου, σταμάτησα να δουλεύω για σχεδόν ενάμιση χρόνο. Θέλω να είμαι κοντά. Τα διάβαζα τα παιδιά εγώ, μου άρεσε».

H μεγάλη επιτυχία του «Σασμού»

«Δεν με επηρεάζει. Εμείς ήμασταν μια γενιά πολύ τυχερή. Η επιτυχία ήρθε πολύ γρήγορα στο “Λόγω τιμής”, που ότι είχαμε ξεκινήσει. Πάρα πολύ κυνηγητό, ήταν πολύ ωραίο. Ήμασταν μια πάρα πολύ ωραία μεγάλη παρέα και αυτό ήταν ένα κομμάτι της διασκέδασής μας. Δεν περίμενα να μην πάει τόσο καλά τη δεύτερη φορά. Το ότι δεν θα είχε την ανταπόκριση δεν το περίμενα. Δεν είμαστε πρόσωπα που είχαμε εξαφανιστεί, όλοι ήμασταν μέσα στην επικαιρότητα. Δεν μας είδαν στα 25, μετά εξαφανιστήκαμε και μετά ξαφνικά μας είδαν στα 45-50. Πιστεύω ακόμα ότι αυτή η παρέα μπορεί να διηγηθεί πάρα πολλές ιστορίες».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

-