LifeStyle

Δέσποινα Βανδή – Βασίλης Μπισμπίκης: Ένας μεγάλος έρωτας που θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας

Τον απόλυτο έρωτα ζουν η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης, με το ζευγάρι να οδεύει προς τα σκαλιά της εκκλησίας.

Η τραγουδίστρια και ο ηθοποιός διανύουν την ομορφότερη περίοδο στην προσωπική τους ζωή. Η Δέσποινα Βανδή δηλώνει πως τής δόθηκε μία δεύτερη ευκαιρία στη ζωή και πως ο Βασίλης Μπισμπίκης ήταν ο άνθρωπος που έριξε όλες τις άμυνές της.

Ο έρωτάς τους κρατάει εδώ και περίπου δυόμισι χρόνια και οι καλοί τους φίλοι τους καμαρώνουν που είναι τόσο δεμένοι, υποστηρικτικοί ο ένας απέναντι στον άλλον και αγαπημένοι. Ένας από αυτούς είναι ο Μανώλης Κονταρός, ο οποίος είναι πολύ καλός φίλος του ζευγαριού και όλα δείχνουν πως θα γίνει και κουμπάρος τους.

Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης είναι ένα ζευγάρι που ζει τον άνευ όρων έρωτά του μακριά από τα αρνητικά σχόλια, που προκλήθηκαν λόγω της υπερέκθεσης στον Τύπο. Το love story χώρισε τον κόσμο σε τρία στρατόπεδα: οι πρώτοι θα ήθελαν κάποια στιγμή να ζήσουν έναν τέτοιον μεγάλο έρωτα (ιδίως μετά τα 50), οι δεύτεροι είναι της άποψης ότι όταν είσαι ερωτευμένος, δεν χρειάζεται να το «φωνάξεις» και οι τρίτοι είναι αδιάφοροι ως προς το θέμα.

Οι κουμπάροι είναι έτοιμοι για τον γάμο

Το περασμένο Σάββατο, ο Μανώλης Κονταρός εμφανίστηκε ζωντανά με την κρητική λύρα του στη σκηνή του «J2US», αφιερώνοντας μια μαντινάδα στη Δέσποινα Βανδή. «Έλα, Δέσποινα, ο κόσμος με ρωτά πώς πας με τον Βασίλη, έλα και λέω αυτός ο έρωτας στην τρέλα θα σε στείλει. Όλος ο κόσμος με ρωτά αν θα σε στεφανώσω. Έλα, Δέσποινα, πάρε απόφαση, απάντηση να δώσω». Όταν αμέσως μετά ο Νίκος Κοκλώνης ρώτησε σχετικά τη Βανδή, η ίδια απάντησε με χιούμορ: «Κουμπάρος θα είναι ο Κονταρός, σίγουρα ο ένας, ο κεντρικός».

Όσο για τον δεύτερο κουμπάρο, θα είναι ο Κώστας Καπετανίδης, που έχει, ήδη, μια κουμπαριά με την τραγουδίστρια, καθώς έχει βαπτίσει την κόρη της, Μελίνα. O γάμος είναι πιθανό να γίνει το 2025, ενώ θα ακολουθήσει ένα μεγάλο γλέντι για τους φίλους και τους συνεργάτες του ζευγαριού.

Το διαζύγιο της Δέσποινας Βανδή από τον Ντέμη Νικολαΐδη

Στις 17 Ιουνίου του 2021 έκλεισαν 18 χρόνια παντρεμένοι, ωστόσο έναν μήνα μετά (και συγκεκριμένα το πρωί της Πέμπτης, 15 Ιουλίου) η είδηση του διαζυγίου του Ντέμη Νικολαϊδη με τη Δέσποινα Βανδή έπεσε σαν βόμβα. Ο πρώην ποδοσφαιριστής και η τραγουδίστρια αποφάσισαν να χωρίσουν ξαφνιάζοντας τους πάντες.

Ύστερα από 18 χρόνια κοινής πορείας και την απόκτηση δύο παιδιών, της Μελίνας και του Γιώργου, το ζευγάρι αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους. Την είδηση γνωστοποίησε ο CEO της «Panik Records» και manager της δημοφιλούς τραγουδίστριας, Γιώργος Αρσενάκος, μέσω επίσημης ανακοίνωσης, η οποία ανέφερε τα εξής:

Η Δέσποινα Βανδή και ο Ντέμης Νικολαΐδης γνωστοποιούν τη λύση του γάμου τους.

«Ύστερα από 18 χρόνια, πήραμε την απόφαση να προχωρήσουμε στη λύση του γάμου μας. Απόλυτη προτεραιότητά μας είναι η φροντίδα και η προστασία των παιδιών μας και παρακαλούμε για το σεβασμό της απόφασής μας και της προτεραιότητάς μας.
Δ. Βανδή – Ν. Νικολαΐδης»

«Τον Ντέμη τον ερωτεύτηκα με την πρώτη ματιά και ήρθε και άλλαξε όλη μου τη ζωή! Ένας άντρας με ιδανικά και αξίες που σπανίζουν στην εποχή μας! Με βοήθησε να γίνω καλύτερος άνθρωπος και θέλω να σας πω πως πιστεύω -κι ας ακουστεί υπερβολικό-πως αν υπήρχαν πολλοί άνθρωποι σαν τον άντρα μου, ο κόσμος μας θα ήταν καλύτερος!», έγραφε η Δέσποινα τον Σεπτέμβριο του 2017 στα γενέθλιά του, όταν τίποτε δεν προμήνυε τον μεγάλο χωρισμό.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε στις 17 Ιουνίου του 2003, έπειτα από 4 χρόνια σχέσης, στο κτήμα Νάσιουτζικ με κουμπάρους την Κική Χολέβα και τον Γιάννη Λεονάκη.

Ο Ντέμης Νικολαϊδης, σε μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις του, στο oneman.gr, είχε δηλώσει για τον χωρισμό του με τη Δέσποινα Βανδή: «Σκέψου ότι μετά από 20 χρόνια αλλάζει όλη σου η ζωή. Ξαναγίνεσαι εργένης, ξαναζείς μόνος σου, δεν είσαι με τα παιδιά σου κάθε μέρα. Είναι μια τεράστια αλλαγή, ειδικά αν είσαι τόσα χρόνια με έναν άνθρωπο. Θέλεις μια προσαρμογή. Τώρα κάνω πράγματα, για να είμαι χαρούμενος. Έχω μάθει πλέον. Πολλές φορές η λέξη «διαζύγιο» έχει αρνητική χροιά. Δεν ακούγεται ωραία, αλλά καμιά φορά γίνεται για καλό. Υπάρχουν πολλά θέματα που μπορεί να δημιουργηθούν ή να αλλάξουν με το πέρασμα του χρόνου και προκειμένου δύο άνθρωποι να μην περνάνε καλά, καλύτερα να χωρίσουν, για να είναι καλύτερα».

Η γνωριμία της Βανδή με τον Μπισμπίκη

Η τραγουδίστρια και ο ηθοποιός ήρθαν πιο κοντά από το καλοκαίρι του 2021, όταν ο Λάκης Λαζόπουλος σε μία παρέα, που βρέθηκε στο νησί της Πάρου, έκανε τις απαραίτητες συστάσεις. Παρ’ όλο που κινούνται σε διαφορετικούς καλλιτεχνικούς δρόμους, δεν άργησαν να καταλάβουν πως είναι πλασμένοι ο ένας για τον άλλον.

Επίσης, οι δυο τους συναντιόντουσαν και στο στούντιο ΚΑΠΑ. Ο Βασίλης Μπισμπίκης περνούσε πολλές ώρες της ημέρας του εκεί για τα γυρίσματα του σίριαλ «Άγριες Μέλισσες», ενώ στο διπλανό στούντιο βρισκόταν η Δέσποινα Βανδή για τις ανάγκες του «J2US». Οι δυο τους πάντα έβρισκαν ευκαιρία να συναντηθούν και να συνομιλήσουν.

Το πρώτο ρομαντικό ταξίδι και η πρώτη κοινή εμφάνιση του ζευγαριού

Τον Νοέμβριο του 2021 ο Βασίλης Μπισμπίκης και η Δέσποινα Βανδή έκαναν το πρώτο τους ρομαντικό ταξίδι στη Ρώμη. Εκείνη την εποχή δεν είχαν παραδεχτεί επίσημα ότι είναι μαζί και οι τηλεοπτικές εκπομπές είχαν πάρει «φωτιά» για το νέο ζευγάρι της πόλης.

Οι δυο τους έκαναν την πρώτη τους κοινή εμφάνιση τον Νοέμβριο του 2021, μονοπωλώντας τα φλας των φωτογράφων. Η χαμογελαστή Δέσποινα Βανδή ήταν αμήχανη, όπως ήταν και ο Βασίλης Μπισμπίκης. Ο ηθοποιός και η τραγουδίστρια έδωσαν το «παρών» στα εγκαίνια της Ανωτέρας Δραματικής Σχολής «Τεχνών Εκατό» του Λάκη Λαζόπουλου.

Στη συνέχεια, τον Δεκέμβριο του 2021 ο Βασίλης Μπισμπίκης ταξίδεψε στην Κύπρο, όπου εμφανιζόταν η Δέσποινα, για να απολαύσει την αγαπημένη του πάνω στην πίστα. Εκεί ο φακός του κινητού ενός θαμώνα απαθανάτισε τη Βανδή να τραγουδάει μαζί με τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου το «Αντικριστά», ένα τραγούδι που μιλά για έναν μεγάλο έρωτα. Το ζευγάρι απαθανατίστηκε για πρώτη φορά αγκαλιασμένο, με εκείνον να τη ραίνει με λουλούδια.

Η πρώτη κοινή φωτογραφία στο Instagram

Την πρώτη φωτογραφία του ζευγαριού δημοσίευσε τον Ιανουάριο του 2022 η Δέσποινα Βανδή στα Instagram Stories. Ήταν στην αγκαλιά του αγαπημένου της. «My love» σημείωσε στη λεζάντα, κάνοντας tag τον σύντροφό της, ο οποίος με τη σειρά του έκανε repost στο δικό του προφίλ στο Ιnstagram. Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης είναι πλέον αχώριστοι. Όχι μόνο δεν κρύβουν τον έρωτά τους, αλλά ο ένας δηλώνει «παρών» στη ζωή του άλλου με κάθε τρόπο.

Οι πρώτες δηλώσεις του Μπισμπίκη για τη Βανδή

Τον Φεβρουάριο του 2022 ο Βασίλης Μπισμπίκης έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό «Down Town» και μίλησε για πρώτη φορά ανοιχτά για τη σχέση του με τη Δέσποινα Βανδή και τη δημοσιότητα που πήρε η προσωπική του ζωή. «Τώρα είμαι σε φάση που το παρατηρώ και αρχίζω κάπως να χαλαρώνω. Είχα εκνευριστεί πάρα πολύ με τους δημοσιογράφους που με κυνηγούσαν. Η Δέσποινα μου είχε πει με τον τρόπο της ότι θα συμβεί. Με ρώτησε αν το αντέχω ή όχι, αλλά δεν ήθελα να μπω σε αυτή τη διαδικασία. Πάω όπου μου λέει η ψυχή μου, δε με αφορά τι θα πει η κοινωνία για το αν θα είμαι ή όχι με τη Δέσποινα. Η Δέσποινα είναι πιο εξοικειωμένη με αυτό το κομμάτι της δημοσιότητας, έχει μάθει να είναι η “δακτυλοδεικτούμενη” και κέρδισε αποδοχή και τεράστια αγάπη. Εγώ, από την άλλη, έχω περάσει το ίδιο από την αντίθετη πλευρά».

Κάθε μέρα που περνούσε ο ένας ερχόταν πιο κοντά στον άλλον, τα δημόσια φιλιά πλήθαιναν και οι ερωτικές αφιερώσεις ήταν πλέον κάτι αναμενόμενο για τον Βασίλη Μπισμπίκη και τη Δέσποινα Βανδή.

Σε μια τηλεοπτική της συνέντευξη, τον Νοέμβριο του 2022, είχε πει στη Μαρία Μπακοδήμου: «Νιώθω ότι δεν έχω εισπράξει την αγάπη, όπως θα την ήθελα, γενικότερα στη ζωή μου. Η πιο αγνή, ανιδιοτελής, ουσιαστική και μακροχρόνια μορφή αγάπης που έχω εισπράξει είναι από τα παιδιά μου. Ως παιδί δε νιώθω ότι αγαπήθηκα με τον τρόπο που θα ήθελα ούτε και ως ενήλικη αργότερα. Τώρα νιώθω ουσιαστική αγάπη».

«Διαφορετικοί κόσμοι υπάρχουν, αλλά ο άνθρωπος, ο πυρήνας, το ζευγάρι μπορεί να ταυτίζεται και να είναι ένα πράγμα. Μπορεί δυο άνθρωποι να είναι ίδιοι, κι ας είναι ο ένας τραγουδιστής κι ο άλλος ηθοποιός, τις ίδιες ανησυχίες έχουμε και τις ιδίες ευαισθησίες για τη ζωή. Η λάμψη της Δέσποινας δεν με τρόμαξε, είναι ένα λαμπερό πλάσμα, αλλά δεν με τρόμαξε. Ίσα – ίσα με μαγνήτισε η λάμψη της», είπε με τη σειρά του ο Βασίλης Μπισμπίκης στην εκπομπή «Πάμε Δανάη», κλείνοντας έτσι κάποια στόματα, που μιλούσαν για δύο διαφορετικούς κόσμους.

«Ο έρωτας σε φτάνει στα άκρα. Εγώ πάντα ζούσα τη ζωή μου στα άκρα», είχε αναφέρει σε παλιότερη συνέντευξή του στο «ΟΚ!» ο Βασίλης Μπισμπίκης. «Πιστεύω ότι μπορεί να έρθει ένας έρωτας στη ζωή σου τώρα, που να ξεπεράσει όλους τους προηγούμενους». Αυτό ακριβώς συνέβη και στη δική τους περίπτωση, χωρίς όμως να ακυρώνεται το παρελθόν τους.

Related posts

Aνδρέας Μικρούτσικος για Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Είπα τη γνώμη μου και απειλήθηκα με μήνυση

admin

Κάιλι Τζένερ: Ποζάρει τόπλες στο Instagram

admin

Survivor: «Ο σοφός Λαμάι τον είχε πει γλίτσα, την ίδια άποψη είχα» είπε ο Περπατάρης για τον Ταλαδιανό

admin

Αστυνομικός σταματά τη Ζιζέλ για έλεγχο και εκείνη έβαλε τα κλάματα: «Προσπαθώ να ξεφύγω από αυτόν»

admin

H πρώτη αντίδραση του Σάββα Γκέντσογλου μετά την οικειοθελή αποχώρηση από το Survivor

admin

Ζιζέλ Μπούντχεν: Ξεσπάει σε κλάματα κατά τη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου – Την καταδίωκε παπαράτσι με το αυτοκίνητό του

admin

Τζούλια Φοξ για Κάνιε Γουέστ: Δεν ήθελα ποτέ να γίνω γνωστή ως η κοπέλα κάποιου, είμαι πολλά παραπάνω

admin

Στέλιος Διονυσίου: Μακάρι να κάνω τη μισή καριέρα απ’ ότι έκανε ο πατέρας μου

admin

Ανθή Σαλαγκούδη: Η αλήθεια είναι ότι δεν πέρασα πάρα πολύ καλά στην ΕΡΤ

admin

Μαρίνα Σάττι για το «Ζάρι»: Το τραγούδι καλά κάνει και δεν αρέσει σε όλους

admin

My Style Rocks – Νατάσα στη Δήμητρα: Προτιμώ να είναι κάποιος αγενής παρά διπρόσωπος

admin

Αλέξης Κούγιας για Εύη Βατίδου: Η πρώην γυναίκα μου έδωσε το 25% σε 5 δικηγόρους για να πάρουν την περιουσία των παιδιών

admin