LifeStyle

Γιώργος Αγγελόπουλος: Σε ρόλο «Τζέιμς Μποντ» για το νέο σποτ της Garmin – Βίντεο

Για ακόμη μια φορά ο Γιώργος Αγγελόπουλος κάνει τη διαφορά. Με το νέο εξελιγμένο μοντέλο της Garmin πρωταγωνιστεί στο νέο διαφημιστικό σποτ για την επική σειρά epix Pro Series της Garmin!

Αυτή τη φορά μάλιστα, o Γιώργος Αγγελόπουλος έχει στο πλάι του την αγαπημένη του, Δήμητρα Βαμβακούση. Ως άλλος «Τζέιμς Μποντ», αποδεικνύει πως έχει άριστη φυσική αντοχή και γοητεία. Το εντυπωσιακό διαφημιστικό σποτ θυμίζει τρέιλερ αμερικάνικης ταινίας περιπέτειας.

Στις προκλήσεις του βίντεο απαντά και η Δήμητρα Βαμβακούση, ενώ το άλμα του ζευγαριού από τη γέφυρα λίγο πριν από το φινάλε, κόβει την ανάσα!

H νέα σειρά της Garmin

Διαθέσιμη πλέον σε τρία μεγέθη, η απόλυτη σειρά smartwatch υψηλών επιδόσεων διαθέτει φωτεινή AMOLED οθόνη, πρόσθετα εργαλεία προπόνησης και πλοήγησης και βέβαια ασυναγώνιστη μπαταρία!

Η νέα γενιά smartwatch υψηλών επιδόσεων με GPS, οθόνη AMOLED, ανθεκτικό σχεδιασμό και εντυπωσιακή αυτονομία μπαταρίας είναι εδώ. Με αυτονομία μπαταρίας που φτάνει τις 31 ημέρες1, η σειρά epix Pro είναι εξοπλισμένη με όλα τα εργαλεία που χρειάζεστε για να βελτιώσετε την υγεία και τη φυσική σας κατάσταση. Επιπλέον, θα βρείτε 3 διαφορετικά μεγέθη για να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει στο δικό σας καρπό – 42mm, 47mm και 51mm – και έναν εντυπωσιακό φακό LED σε κάθε ένα από αυτά, που αποτελεί την ιδανική προσθήκη για κάθε περιπέτεια.

Η περιπέτεια άλλωστε αναδεικνύεται στο εντυπωσιακό βίντεο που συνοδεύει το λανσάρισμα που πρωταγωνιστούν σε ρόλο James Bond ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση στο πρώτο τους κοινό βίντεο με ιδιαίτερα απαιτητικούς ρόλους και από τους δύο. Τα γυρίσματα διήρκησαν πάνω από 14 ώρες σε τέσσερα διαφορετικά locations με τους πρωταγωνιστές να επιδίδονται σε εντυπωσιακά acts με σύμμαχο το epix Pro.

Δείτε το σποτ:

<- viewbox="0 0 248.7 105.6"> ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- <- viewbox="0 0 248.7 105.6">

Related posts

Γιατί ακυρώθηκε η χθεσινή παράσταση «Για μια ζωή» – Η ανάρτηση του Γιάννη Τσιμιτσέλη

admin

Γρηγόρης Αρναούτογλου για Γιάννη Πλούταρχο: «Δεν θέλω να τον δω, δεν θέλω να τον συναντήσω, να είναι καλά ό,τι κι αν κάνει»

admin

Μνημόσυνο για τον Βασίλη Καρρά την Κυριακή στη Χαλκιδική – Έρχεται αφιερωματική συναυλία στη Θεσσαλονίκη

admin

Ο διάσημος gamer «Ninja» αποκάλυψε πως έχει καρκίνο

admin

Η Duffy σε μία σπάνια και απρόσμενη ανάρτηση τέσσερα χρόνια μετά την αποκάλυψη για τον βιασμό και την απαγωγή της

admin

Πεθερός λιώνει καρδιές με το μήνυμα στην αρραβωνιαστικιά του γιου του σε μια viral στιγμή

admin

Ρέμπελ Γουίλσον: Έχασα την παρθενιά μου στα 35

admin

Πέτρος Λαγούτης: Δεν ονειρεύομαι να πεθάνω πάνω στο σανίδι

admin

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Ονειρεύομαι να γίνω μητέρα, η κρυοσυντήρηση είναι το καλύτερο δώρο που μου έχω κάνει

admin

Μέγκι Ντρίο: Πήγα να ξαναερωτευτώ και έφαγα… block, έχω πληρώσει ταξιτζή 50 ευρώ για να παρακολουθήσει σύντροφό μου

admin

Διονύσης Ατζαράκης για τα μαθητικά χρόνια: Έφυγα από ένα καταπιεστικό σχολείο και έκανα ζωάρα στο ιδιωτικό σχολείο με καλόγριες

admin

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς απολαμβάνει ολόγυμνη τις βουτιές στη θάλασσα

admin